Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Így csináltam

CTRL+F3-al készítettem egy-egy csoportot ELTOLÁS-sal minden hónap napjairól, (ami változik attól függően, hogy mi az induló hónap), mint ahogy a képen is látszik. Nevezzük most Csoport(1,2,3...)-nak őket.
Hogy lehet ezt a kis táblázatot valahová beszúrni? Mert akkor meg is oldódna a hónapok egymástól elkülönített megjelenítése.
Valahogy így képzelem el az én kis agyamban, persze ilyen képletsor nincs:A1 --> =Csoport1(1.sor;1.oszlop) B1 -->=Csoport1(1.sor;2.oszlop)
A2 --> =Csoport1(2.sor;1.oszlop) B1 -->=Csoport1(2.sor;2.oszlop)
..
..
A52 --> =Csoport2(21.sor;1.oszlop) B52 -->=Csoport2(21.sor;2.oszlop)Vagy akár el is hagyhatjuk a több oszlopot, mert ahogy írtad is, azok ugyan azok csak a formázás miatt írnak mást.
De akkor egy oszloppal is, hogy lehet megcsinálni a példám szerint?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50