- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pirit28
csendes tag
Sziasztok !
A következő feladat elé állítottam magam.Van egy táblázatom amelyben egy olyan dolgot szeretnék tenni, hogyha kijelölök egy cellát pl: C10 akkor a C1: C2 cella automatikusan szineződjön be ezzel mutatva ,hogy a c oszlopban vagyok éppen.Ha pl:; Az E250-et jelölöm ki akkor meg az E1:E2 cella szineződjön be..Van-e erre valamilyen lehetőség,mert én szétnéztem mindenütt de nem igazán találtam rá választ.2002-es office-t használok.Ha esetleg van rá megoldás akkor szeretném ha nem csak az adott oszlopban levő cella szineződne be ,hanem a kijelölt cella adott sorában levő első cella is.Pl:; kijelölöm a K22-es cellát akkor a K1
2 ill. a 22-es sor A1-es cellája is kijelölve lenne.
A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2 ill. a 22-es sor A1-es cellája is kijelölve lenne.
Fferi50