Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz
ScomComputer #448 üzenetére
Egy komplett pláza? Wow!
-
ScomComputer
veterán
Új map az OBT-vel startol!!
-
Highground
aktív tag
válasz
Highground #446 üzenetére
Ja és most olvasom, hogy már kiment az összes meghívó a 7 napos próbára, úgyhogy bekaphatják.
-
Highground
aktív tag
válasz
#45997568 #444 üzenetére
Sajnos nekem még nincs meg. Pont ezért is jó lett volna kipróbálni amíg tart az akció (már csak 5 nap). Mert utána az open beta-nál tuti nem lesz (meg még egy jó ideig) kedvezmény, és megmondom őszintén 55-60 eur-ért nem veszem meg akkor sem ha tetszik. Ezek meg ezt írták 27.-én:
"Within this promo we also will give free 7-day access to Escape from Tarkov to a part of users who are registered on the official website of the project, but are not playing yet. These players are to be randomly chosen among the total number of subscribers, with bias for those who have been registered earlier."
Ebben bízva gondoltam elég lesz, hogy 2,5 éve vagyok regelve az oldalon. de úgy látszik inkább random mint bias.
Bár érdekes módon másnap (28.-án) már ezt írták: "...and some of the subscribers of the game website will receive a free 7-day access to the game (eligible for activation during the event, until January 4)."
Itt már nem is említik a korábban regelteket. Pedig tisztességesebb lett volna. -
törölt tag
válasz
Highground #443 üzenetére
Ha belepsz a webes feluletre akkor a profilodnal kellene lennie, elvileg email-t is kuldtek rola. Lehet csomag fuggo, ezt nem tudom.
-
Highground
aktív tag
Érdekes ez a 7 napos próbakód. Egy másik fórumon most mesélik, hogy valakinek a haverja pár napja regelt be és ma kapott kódot. Én meg 2015.05. hó óta vagyok regelve az oldalon és ohne kód. Még jó, hogy azt írták figyelembe veszik ki van régóta regelve... kösz BS games...
-
Starpunk
csendes tag
Sziasztok
Gondolkozom a játék megvételén, de előtte kiszeretném próbálni, ha netán lenne valakinek egy felesleges 7 napos trial kulcsa azt szívesen elfogadnám privátba.
Előre is köszönöm!
-
Segal
veterán
Sziasztok
Ma találkoztam ezzel a játékkal a neten és rákerestem van e témája. Naná hogy volt...
Mielőtt belevágnék szívesen kipróbálnám viszont tehát ha valakinek van ilyen 7 napos próbakulcsa és elküldené privátba azt nagyon megköszönném -
ScomComputer
veterán
Köszi,mindenkinek a segítséget....
(#433) rupszi: igaz a "0"-on már csak ez segít....
-
kraven54
aktív tag
válasz
ScomComputer #430 üzenetére
Painkiller vagy morphin egy ideig hat olyan mintha semmi bajod nem lenne. 2-3 painkillert mindig vigyél magaddal ha 0-ra lőnék a végtagjaidat.
-
Rony949
őstag
Van már solo matchmaking? Nyáron vettem meg a játékot, de egyedül kifejezetten szar, mert simán összetalálkozhatsz egy 4-es squad-al is.
-
törölt tag
válasz
Kozben kiosztogattam baratok kozott par beta kulcsot, remelem sikerul megfertozni oket is
-
Szőrös
veterán
válasz
Ha lement 0-ra a hp akkor arra a sima bandage már nem jó, olyan med cucc kell ami hp-t tölt vissza. A rig-ben lévő AI-2 jó erre (ha minden stimm).
-
hun-man
tag
Support mennyi idő alatt válaszol? Van valakinek tapasztalata velük?
-
spank0309
tag
válasz
ScomComputer #425 üzenetére
Payment System Fee€5.59
VAT 27%€23.79Ez még mind rájön.
-
Dragovich
csendes tag
nincs valakinek esetleg egy fölös 7 napos kódja? mer mielőtt beruháznék a játékra kipróbálnám
-
ScomComputer
veterán
Baxott jó ez a játék,nekem nagyon bejön...a PUBG valahogy nem jött be,húúú ez nagyon fájintos.....
(#417) illest309:
Most akkor a standard ,nem 26.24€ -ba került?
Erre még rájön valami? -
D4M13N
aktív tag
válasz
Dragunov85 #422 üzenetére
Van,de nekem anno fov-ot kellett konfigban állítani mert nem volt valami okés.Pl egy ládára rálestem, és nem középen érzékelte.
-
Dragunov85
csendes tag
Aha
szóval akkor úgy kérdezem van-e a beállítások között olyan hogy 2560X1080
-
spank0309
tag
válasz
Dragunov85 #419 üzenetére
Én úgy tudom hogy a 21:9 nem támogatott. Nem találom én sem a beállítások között, de lehet csak azért mert nekem 16:9 van.
-
Motoxxx
tag
válasz
Dragunov85 #419 üzenetére
Igen támogatja. Ilyen monitorral tolom.
-
Dragunov85
csendes tag
Sziasztok!Ez a játék támogatja a 2560x1080 21:9 felbontást?Nem találok egyértelmű választ hiába keresem...
-
-
spank0309
tag
válasz
DrTechnoid #416 üzenetére
Order Summary
Escape from Tarkov Edge of Darkness Limited Edition
- Early unlock of your digital copy (early access)
- Guaranteed access to closed beta
- Guaranteed participation in alpha testing
€109.99
SubTotal€109.99
Discount−€27.49
Payment System Fee€5.59
VAT 27%€23.79
Total€111.87Ennyi a vége
Az ott lévő videó már nem működik kb. az utolsók közt voltam aki így meg tudta venni, azóta változott a fizetési rendszer. Én 28-ért vettem meg, úgy hogy akkor nem volt -25%, aki most akar EOD-t. Az a -25%-al fizet ~34 ezret. Ha ez sem lenne akkor 40 de inkább 45 lenne az ára. Van aki ennyit perkált. Van olyan ismerősöm is aki a Tarkov miatt épített PC-t drága pénzért, tetszett neki a játék mint atom aztán megvette, rájött mekkora hardcore game (cod-hoz meg bf-hez van szokva, aki ehez van szokva annak szerintem nem lesz jó választás a játék.), azt hagyta is pihenni az örökké valóságig.
-
válasz
Kishandris1 #3 üzenetére
Van ezzel valami változás? Szeretném megvenni , mert most csak 85 Eur legnagyobb csomag, jön még erre valami felár?
-
dargelot
senior tag
Egy próba végett, ha van feles külcs azt én is elfogadnám.
-
G**@**B**!
tag
Sziasztok!
Akinek megvan a játék, küldene egy 7 napos próbakulcsot privátban?
Örülnék neki, tettszik a játék videók alapján. Szeretném kipróbálni. -
bandras54
aktív tag
Köszi az infót, most aktiváltam.
Ha vki szeretné kipróbálni:
VJL51-C295D-5EXM7-V8T5U
SMN51-C2A4D-IXDC5-NRW5U
Próbakódok. Jó játékot! :-)
-
spank0309
tag
Akinek megvan a játék, karácsonyra kaptunk egy iCase-t egy Keybar-t egy-egy fullos m4 & akm-et. Tarkov oldalán, a profilban alul lehet aktiválni mindenkinek.
-
saen
veterán
Lesz a játékban még wipe?
-
spank0309
tag
Nagyon sok kiegészítőt kaptunk ismét, plusz pár fegyvert. Shoreline teljes méretében benne van, reggel annyi időm volt hogy bementem offline, hatalmas lehet a pálya, másfél óra lett a limit és 4 extract van, de meg kell keresni őket. Egyenlőre sokat nem tudok mondani mert most fogok neki állni nulláról ismét, mivel wipe volt. Sok változás van mert ez is egy nagyobb patch volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest