-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Mr.Csizmás #28069 üzenetére
Nem is igaz, rá kell csak kattintani a lámpára és zöldre vált.
Te találtál akkor egy easter egg-et.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
micafighter #27386 üzenetére
Lehet az se lett volna gond ha ez a DLC kimarad és ugrunk az FC6-ra inkább.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Mr.Csizmás #27247 üzenetére
A Remastered Monkey Island-ekről már nem is beszélve.
Jöhetne a Sam & Max, az Indiana Jones and the Fate of Atlantis és a Loom is ilyen minőségben.
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz
cskamacska #26434 üzenetére
Igen, az új rendszer hogy Season Pass helyett ingyen kapjuk a lóf*szt, mint az várható is volt.
Esetleg legközelebb az alapjáték majd 120 EUR lesz és akkor bele lesz árazva kötelező jelleggel az SP. -
Agyzuzo
addikt
válasz
Anonymus23 #26382 üzenetére
Reális...
És hol van még az SP tartalom... Meg AC3 remaster.
Akkor a Level 70 neked már megvan?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
FehérHolló #26354 üzenetére
Én csak ezt a sok paradoxos szutykot nem értem, ripoff a köbön. Bár valószínű azért gyártják ilyen mennyiségben mert van rá kereslet, de mindig kicsit kikerekedik a szemem mikor legördül a DLC lista egy-egy paradox címnél.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
warcat #25396 üzenetére
Érdemes elolvasni pár jóra értékelt véleményt, mert szoktak lenni jól alátámasztott és hiteles értékelések. Utána célszerű megnézni pár gameplay videót amiből ki fog derülni hogy az értékelésben elhangzottakat alátámasztja-e. Az biztos hogy ami "Mixed" vagy annál rosszabbat kap az jó eséllyel tényleg szar és nem éri meg azt az időt (hát még pénzt) amit az ember rászánna. Egyszerűen olyan ütemben ömlik a
szarcontent a steam-re hogy muszáj szelektálni. -
Agyzuzo
addikt
-
Agyzuzo
addikt
Tök jó lenne, csak nekem még egyszer nem indult el.
Szerintem a GOG-osok is megizzadnának vele, Win10 alatt szinte képtelenség működésre bírni, pedig instant get lenne nekem is.
-
-
Agyzuzo
addikt
Sztem főleg azért kapott ennyi savat az a játék amiért a Duke Forever is - magasak voltak az elvárások. Nekem a Duke is szórakoztató volt, mégis kb. epét hányt rá minden kritikus. Helyén kell kezelni, a Colonial Marines nem kiemelkedő, de nem is idegesítően szar kategória, elvan vele az ember.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Cheesus #18491 üzenetére
Kvázi ugyanaz, pár limitációval:
- főként a Steam képét továbbítja, bár ha kilépsz Big Picture-ből, akkor lehet a desktopon is ólálkodni.
- rosszabb a minőség mint HDMI-n, illetve a hálózatod sebességén/minőségén múlik hogy milyen, de a HDMI jobb, ha elérhető
- max FullHD felbontás támogatottHa másik szoba és macera lenne átkábelezni, akkor egyszerűbb a SteamLink, élvezhető minőség, szerintem rendben van, néha én is használom. A géped monitorán ugyanaz megy ilyenkor, nem lehet használni, annyi történik hogy a hangot kilövi a gépen és SteamLink-re küldi (esetemben a SteamLink az erősítőre van kötve, azon keresztül kapja az 5.1-es hangot + a TV a képet).
-
Agyzuzo
addikt
válasz
BomiBoogie #18385 üzenetére
Nekem eléggé elvette a kedvem a tény, hogy a tetkós csaj előzménytörténete lesz, aki engem végig borzasztóan irritált.
Plusz időtekergetés se lesz most.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Mr.Csizmás #17871 üzenetére
Nem, a historical low price az ez volt: Civ 6 Deluxe
Születésnapomon, ráadásul még vissza is utalták a pénzt, mert elárazás volt - csak a Gamesrocket időközben csődbe ment és a játék azóta is a fiókomon van.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Darth_Revan #14639 üzenetére
Kösz a tippet, régóta akartam már pótolni mert még nem láttam, de ilyen minőségben valószínű nekiállok és kipörgetem.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Werkly #13759 üzenetére
Én rendszeresen vásárolok tőlük és még soha nem volt náluk semmi fennakadás.
Konkrétan ők eddig az egyetlen olyan bolt ahol nem kellett a supporthoz szaladnom, az eddig próbált ~15 közül. Nem tudom milyen e-mail címet adtok meg ha nem jönnek meg az e-mail-ek, de nekem gmail-re eddig minden megérkezett. -
Agyzuzo
addikt
válasz
eszement24 #13740 üzenetére
cdkeys.com! Olcsóbb és ez elég megbízható bolt.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
2thletme2day #13373 üzenetére
Mi volt?
-
Agyzuzo
addikt
A Directory Opushoz egy adalék - elvileg a Light verzióhoz van a kulcs, de én Pro-ként aktiváltam és simán megette a Humblis kulcsot.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
cskamacska #11157 üzenetére
Ha az ember moddolni akarja jobb az eredeti, de ha csak "plug & play" élményre vágyik sztem szerencsésegg a BFG, mert gond nélkül fut új rendszereken és skálázható a felbontás akár 4k-ig is.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
huskydog17 #9959 üzenetére
Nekem konkrétan pont az volt a bajom hogy a textúrák homályosabbak. Volt pl. egy leégett ház ahol volt egy napló, a simában tűéles volt és látszott minden, a Redux-ban meg homályos elmosott sötét valami lett. És engem az új fénykezelés is zavart, inkább volt zavaróbb, mint jobb. Volt 1-2 pont ahol tényleg jobb lett az összkép, de inkább csak majdnem ugyanolyan.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9942 üzenetére
Ízlés kérdése, de nem feltétlen jobb, mint az eredeti. Néhol szerintem kifejezetten rosszabb lett a képi világa, kevésbé komor, színesebb, túl van effektezve. A Last Light-ból pl. egyértelműen jobb a sima, de nekem a 2033-asból is jobban tetszett az eredeti változat.
Ugyanez vonatkozik amúgy a Vanishing of Ethan Carterre, ott is rosszabb lett az új változat szerintem, némelyik textúra homályosabb pl, meg zavaróak az új fény-effektek.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
ForRedGlory #9852 üzenetére
Akkor leszek én a 4.
-
Agyzuzo
addikt
Teljesen jogos és számomra a kezdetektől kérdés hogy tulajdonképpen ezt mégis hogy a francba képzelik Steam-éknél. Teljesen irrelevánsnak kéne lennie hogy mi van meg az acc-omon és mi nincs ha kifizetek X összeget egy csomagért, ALAP lenne hogy a plusz példányok az inventory-mban landoljanak. Pont emiatt soha nem is veszek ilyen csomagokat, mert az elv kurva gusztustalan. Akkor inkább hiányozni fog belőle ami nincs meg és kész.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
huskydog17 #8323 üzenetére
"Aki nem akar exkluzív teljes képernyős módot"
Ezt hogy lehet megnézni? Mert nekem elég full screen-nek tűnik (mármint ténylegesen, nem csak borderless).
-
-
Agyzuzo
addikt
Super Meat Boy... Meh...
-
Agyzuzo
addikt
válasz
FollowTheORI #7453 üzenetére
GOTY már 30 sajnos.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Anonymusxx #6704 üzenetére
A szuperhősős MARVEL filmektől.
DC Comics-ból kéne több.
A Nolan-féle Batman is igen frankó lett szerintem, nem lehet egy lapon említeni a tucatszám készülő fos Marvel-adaptációkkal.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Anonymusxx #6599 üzenetére
Vagy a "Lassan elérem a 900 EUR-os bevételt kártyákból," lehet úgy jött össze hogy valójában beleöltél több ezer dollárt?
Nem most kezdtem a kártyázást hanem még mikor újdonság volt és akkor voltak még igen brutál kártya-árak. Nem akkora biznisz most már, inkább csak a gyűjtőszenvedély. De voltak pl. olyan japán játékok amiknek a kártyáit 7-8 EUR-ért adtam el. Meg esnek néha FOIL kártyák amik szintén jóval magasabb összegért mennek, ott is volt olyan amit 12-13 EUR körül tudtam eladni.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Anonymusxx #6593 üzenetére
3 fiók - sajátom, asszonnyé és hugimé. De asszony fiókjára csak a bundliszökevényeket aktiválom.
Vicces amúgy hogy 1500 kártyás játékom van és a legtöbb Booster pack mégis asszony fiókján esik, majd a húgoméra és végül az enyémre, pont fordított sorrendben.CactuS: passz, semmit nem állítottam rajta, elindítom, belépek és hagyom futni, nem is foglalkozom vele. Mind a 3 fiókkal jól működik. Fontos, hogy fut mellette a Steam kliens belépve ugyanarra az acc-ra.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Anonymusxx #6584 üzenetére
Nem, a sok-sok-sok bundlis játékból szinte mind kártyás (vagy előbb utóbb az lesz) és iszonyat mennyiségű kártyát farmoltam már ki ezekből. Nem trade-elek, ez a része nem érdekel, a farmolást-eladást is azért csinálom mert nem kerül időmbe, meló közben elfutogat az Idle Master a háttérben.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Sirandrish #6575 üzenetére
"Valahogy csak kibírom anélkül a 7 cent nélkül"
Lassan elérem a 900 EUR-os bevételt kártyákból, 45 körüli összeg van épp betárazva sale-re. Sok kicsi sokra megy és az egész automatizált.
(Steam Idle + Inventory helper)
-
Agyzuzo
addikt
Én kétszer nyeltem be, de mindkétszer jól jöttem ki a dologból:
1) Vettem vmi olcsó kulcsot, duplicate key volt - refundolták (pedig nem volt Shield)
2) Unity - mint kiderült lopott kulcs volt, a Ubi letiltotta, eltűnt az acc-omról. Refundoltattam azt is + a Ubi visszaadta a kulcsokat, tehát lett egy Unity-m ingyen.A többi kulcs (20-as nagyságrend) rendben volt.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
kalozhun100 #6249 üzenetére
Miért kell így linkelni?
http://store.steampowered.com/sub/61948/?l=hungarianHülyét kapok hogy mindig vissza kell raknom angolra.
Így miért nem jó?
[http://store.steampowered.com/sub/61948/]
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Villanyszerelés
- Android szakmai topik
- Sorozatok
- Ukrajnai háború
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest