-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Agyzuzo #9943 üzenetére
Az Ethan Carter-nél szerintem pont egyértelműen és jól láthatóan szebb az új, Redux változat, a textúrák nagyobb felbontásúak, láthatóan szebbek, a fénykezelés sokkal jobb és sokkal kevesebb a véletlenszerű beakadás. Mindkét verziót végigvittem és szerintem a Redux szebb, hátránya, hogy emiatt erősebb gép is kell hozzá. Bár az egérsimítás valóban sokkal jobb a régebbi (UE) verzióban.
-
törölt tag
válasz
Agyzuzo #9943 üzenetére
Ugyanaz a story, ugyanaz a játékmenet, még megérteném, ha mondjuk akkor adnának ilyet amikor ugrik a DirectX egy főverziószámot. Így viszont vedd újból, csak azért, hogy kicsit szebb legyen. Miért nem adták ki akkor szebben?
Crysis 2-höz ingyen jött DirectX11-es patch.
Simán kinézem, hogy a DirectX 12 okán lesznek olyanok, akár ők is, akik megint kiadják már DirectX 12-vel
Persze fizess megint
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM -500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest