Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
tupacamaru #42865 üzenetére
Köszi, igen mindjárt javitom:) Ja,hogy már nem lehet az pech. Szóval igen a NFS Heat.
-
Golden9
veterán
válasz
tupacamaru #40935 üzenetére
Valami mégis lehet, mert bejelentkezés nélkül 19,99€ van kiírva.
-
Golden9
veterán
válasz
tupacamaru #40933 üzenetére
Silverként 15,99€
Lehet, hogy minden játéknál más a kedvezmény, mert itt nem írnak semmit a rangokhoz járó
%-okról. -
nuke7
veterán
válasz
tupacamaru #40649 üzenetére
van belőle reborn...
https://logout.hu/cikk/need_for_speed_world_reborn/bejelentkezes.htmlkicsit bonyi elindítani, de ingyenes...
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
tupacamaru #29929 üzenetére
Hát fura, pedig tényleg megpróbáltam több gépről is és még telefonról is ahol direkt mobilnetre váltottam (hogy kizárjak minden hibalehetőséget). Most az előbb is ráfrissítettem és egy lovon ülő bajszos macska mondja hogy hiba lépett fel: 500. Hiába kattintok a "vissza főoldara" gombra semmi nem történik, hiába hívom be újra az oldalt ugyanez. Ez van, remélem még lesz akciójuk egyszer
Szerk: okostelefonon, Firefox böngésző alatt most bejött (mondom feltelepítem hátha). Mobilon Chromeot újratelepítettem, úgysem nyitja meg. PC-n Chrome, Edge alatt hiba (https://muve.hu/errors/500.aspx?aspxerrorpath=/ - Sajnáljuk, hiba lépett fel: 500 -> ide irányít bármi oldalt próbálok megnyitni). Most feltettem a Firefoxot ide is, ott megy. Minden esetre fura anomália és kár érte hogy emiatt lemaradtam. Reggel még bárhonnan nyitottam meg működött, ki gondolna arra bizonyos böngészőkből hirtelen nem elérhető az oldal
-
reelc
veterán
válasz
tupacamaru #28357 üzenetére
Az jó volt?
Az OFFtopikban írnál róla kicsit?
Köszi!
A TQ+Immortal Throne nagy kedvencem volt régen. -
bobalazs
nagyúr
válasz
tupacamaru #18674 üzenetére
Mea culpa!
-
Skullwipe
senior tag
válasz
tupacamaru #18674 üzenetére
Az a baj, hogy ez se igaz állandóan. Én folyton belefutok, hogy teljes árat kell fizetnem, mert egy valami meg van, de azt persze nem kapom meg még egyszer. Idegesítő, de ez van.
-
NyMRooD
őstag
válasz
tupacamaru #7903 üzenetére
Ahogy írták, ez Windows store-os, nem lehet regisztrálni máshová, pl steam-re sem. Windows 8.*-tól felfelé van Windows store a gépeden és onnan tudod letölteni.
-
TheProb
veterán
válasz
tupacamaru #7622 üzenetére
Nem tudtok erről vmi listát, ahol össze van szedve, hogy melyik f2p dob kártyát annak ellenére, hogy nem költünk rá?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tupacamaru #7622 üzenetére
Na szóval ha én most elkezdek csinálni sok sok sok accountot és farmolom a kártyát pár héten belül összejön egy teljes játék ára?
Ingyééé? (a gép amúgy is megy szinte mindig
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation rajongói nyereményjáték
- Politika
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Farming Simulator 25
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest