- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Én támogatom, amióta rendszeresen látogatom a topic-ot (néhány hónapja) kb. minden második héten van valaki aki megkérdezi, hogy G2A Kinguin és társai mennyire megbízható, aztán tematikailag ugyanazok a hozzászólások ismétlődnek újra és újra. MOndanám hogy kicsit unalmas már, de nem mondom. Na jó, mégis.
Szóval rohadt unalmas már a téma számomra. Persze nem kell olvasni. Ok, értem én, de nah.
Mindenesetre ha lenne ezekről egy összefoglaló, elég lenen csak odautalni az érdeklődőket. Szerintem mindnekinek egyszerűbb lenne.
-
NyMRooD
őstag
válasz
KisApám #4692 üzenetére
Jó érzékkel találod meg G2A-n a Humble Bundle-ös ajánlatokat, ami nem gáz, mert már nem lehet kapni, de ez a pack az eredeti oldalon $1-volt ami ~270 Ft és azzal a fejlesztőt/kiadót/jótékonysági szervezetet támogattál. Ajánlom neked, hogy nézegesd: www.humblebundle.com és itt egy link, hogy hogy nézet ki a Total War bundle.
Szerk: Egyet értek micafighter a G2A dealek nem valók ide, hiszen ott folyamatosan "akciós" árak vannak.
-
micafighter
nagyúr
Szerintem aki ezt a topikot követi nem a G2a dealekre kiváncsi elsö sorban, szoval szvsz a g2a maradhatna off topik téma, de ahogy irtad rendszeresen elöjön itt is, ugyhogy én beletennék rola valami rövidet az összefoglaloba, és azt is hogy további kibeszélését a piactereknek kéretik offtopicban elkövetni
Lehet még a g2a shieldröl is irni kéne egy sort mert az is szinte mindig előjön :/
G2a shield egy feláras szolgáltatás melyért cserébe a G2a biztosítja hogy sikeresen aktiválni tudjuk a vásárolt játékot.
Ja meg az áfa..
Mindenki saját belátása szerint választhat, de aki nem a valoságnak megfelelöen választ az törvényt sért.
-
ayo
Topikgazda
válasz
tomsolo #4694 üzenetére
azért érzem szükségét, mert időnként előkerül, ahogy most is. nekem teljesen mindegy igazából, csak ne kelljen újra ezt kitárgyalni.
a dealek megosztásával kapcsolatban meg az van amit írtam, de ti döntötök, hogy hogy legyen, részemről maradhat off topik téma.(#4695) micafighter: szerintem ok, ha valaki kiegészítené privátban dobjon üzit és mai napok berakom. köszi
-
micafighter
nagyúr
G2a, kinguin és társairól: internetes piacterek, leginkább a vaterához hasonlitanak, mert a legtöbb esetben maga a G2a, kinguin stb nem saját maga árul, csak közvetitő ként szolgál a vaterához hasonlóan. Ebből adódóan egy terméket több eladótol is beszerezhetünk, ismét akár csak a vaterán. Szinte bárki lehet eladó ezekben a boltokban, és amikor vásárolunk sokszor nem is tudjuk kitöl veszünk.
Ezekböl eredően és a tapasztalatok is alátámasztják, hogy megvannak a kockázatai ilyen helyen vásárolni ( pl nem kapunk semmit a pénzünkért, vagy rosszabb, pl Bluerainbow esete..), ugyanakkor lehet jó üzleteket is csinálni ezeken a piactereken, azonban a kockázatuk miatt nem lesznek ajánlott helyek, mindenki saját felelősségre használja öket.
Vagy valami ilyesmi
-
Mr.Csizmás
titán
holnaptól lesz valszeg, csak előre kiadták hírlevélben:
This promotion includes the following:
SuperLauncher ($0)
1AVCenter Full Edition ($14.99)
ScreenCamera.Net ($14.99) -
KisApám
addikt
g2a
SHOGUN: Total War Collection + MEDIEVAL II: Total War Collection +
Viking: Battle for Asgard + Total War ARENA Beta STEAM CD-Key Global
Eggyütt (+27% adóval...) 944 Ft
Az eladó 100%-os kb. (398 002 pozitív és 1716 negatív értékelés) -
bullseye
addikt
válasz
tomsolo #4680 üzenetére
De lehet, hogy lassan be kéne ezt tenni az összefoglalóba, akár Blue tapasztalataival együtt, mert itt is, offban is visszatérő téma, hogy megbízható-e, és mennyire, mikor, hogyan, stb.
Na egy perccel lekéstem, hogy okosat mondjak. Az "1" mondat:
"A G2A, Kinguin és más piac alapú oldalak vonzereje az időnként nagyon kedvező ár. Azonban ezek az oldalak piacként működnek, vagyis bárki feltehet oda kódokat, az ellenőrzés pedig az elmúlt évek tapasztalata alapján csapnivaló. Volt több letiltási hullám nagyobb AAA címekkel, és egyéni esetekben is voltak problémák, némelyik itteni törzstagnak is vannak kellemetlen tapasztalatai. Ennek ellenére, ésszel és ügyesen megérheti ott vásárolni, csak mindig benne van a pakliban, hogy idővel eltűnik a játék a fiókról."
-
ayo
Topikgazda
G2A-ról következőkben az OFF topikban lehet folytatni. Ez már többször kibeszélt téma, a G2A nem a sátán találmánya, van benne jó deal, de ahogy írták többen is érdemes figyelni, tehát mindenki csak saját felelősségére használja. Ha valaki érzi az affinitást és pár mondatban még jobban össze tudja foglalni ezt, akkor szívesen berakom a topik-összefoglalóba, hogy legközelebb 1 mondattal el tudjuk intézni az egészet.
Felőlem amúgy tuti biztos tippeket is beírhattok ide (ha mást nem zavar) viszont kizárólag figyelmeztetésekkel kellene. Ha szerintetek ez nem működik, akkor azt is elfogadom és hagyjuk ezeket az akciókat.
(#4691) bullseye:
-
KubanitoS
veterán
válasz
Sirandrish #4683 üzenetére
Mivel ezen lovagoltál, hogy itt nem lehetett olvasni róla, csak máshol, ami számodra nem volt elegendő bizonyíték, így logikus volt a következtetésem. Gratulálok én is a reakciódhoz!
-
duvi
nagyúr
válasz
Sirandrish #4679 üzenetére
"Itt a topikban volt már rá példa?" Most kedden olvastam a GW2 topikban, hogy neki is törölték a kulcsát, mert lopott áru volt. Szintén a g2play.net-ről vásárolta.
-
xuser
tag
válasz
nekem kb 6-7 vásárlásom volt és abból 1-et letiltottak, létező a dolog, és már olvastam másoktól is hasonlót itt is a fórumon..
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Szia
Tőlem 4 játékot vettek el idén január-februárban , ebbél kettőt megtéritettek múlt héten !!!, kettő továbbra is függőben van. Ezen kivűl , volt olyan hogy el akartam adni 3 Risen 3 DLC-t , amit a Gamersgate-ről vásároltam. Mikor kitettem , kiirta az oldal hogy gyanús tevékenység , blokkolták a fiókom , a rajta levő pénzzel együtt és egy ügyfélszolgálatoshoz irányitottak. A srác kérte a személyim , vagy útlevelem szkennelt másolatát.Nem adtam meg. Aztán a kulcsokat később odaajándékoztam egy ismerősömnek , aki azt mondta , sajnos mindhárom termékkulcs már be lett aktiválva. A g2a gyakorlatilag ellopta a pénzemet , a termékkulcsomat + 4 játékomat is elvette amiből 10 hónap múlva kaptam vissza 2-nek az árát.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Szóval mert itt a topikban nem volt rá példa, akkor máshol sem lehet vele baj?
-
tomsolo
addikt
válasz
1. szürkeboltok kb olyan mint a vatera
2. felesleges rendes bolthoz hasonlítani
3. mivel piactér ki lehet fogni jó vételeket is - bár itt is érdemes szem előtt tartani, hogy ha vmi világszerte 100 forintba kerül akkor valszeg csibész lesz az 45 forintért. ***
4. mivel piactér könnyen pórul is járhatsz
5. nem ebbe a topikba kéne kibeszélni ezt*** mint a Fábry viccében:
- Tessék mondani, ez a gyűrű 500 Ft-ért, ez arany?
- Nem, drága csillagom csak aranyozott. Az arany ott van a másik polcon 800 Forintért -
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #4677 üzenetére
Itt a topikban volt már rá példa? Ha elég erősen gugliznék, szerintem olyat is találnék hogy a Steamen vásárolt cuccot tiltották le
Meg ezek a linkek szuperek, de még mindig nem látom hogy mások mit írtak le.Anubris 30/30...annyira azért nem rossz ez az arány
-
Anubris
őstag
válasz
Sirandrish #4674 üzenetére
Én eddig vagy 30 alkalommal vásároltam g2a-n keresztül. Többnyire Steam vagy Origin-en aktiválható játékokat, de eddig még soha semmi bajom nem származott belőle. Párszázforintos dolgoknál sokszor még a shieldet sem kapcsolom be, illetve korábban nem is volt ilyen funkció.
Legutóbb a Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Deluxe Edition-t vettem meg ott, amit Uplay-en kellett aktiválni, de az is rendesen működik nálam.Utoljára talán a Rome 2 volt, amit előrendelve teljes áron megvásároltam Steam-en, nagyjából fél évbe tellett mire a 16 patch rendbe tette a játékot...
Azóta úgy vagyok vele, hogy a legtöbb játékkészítő nálam nem érdemli meg, hogy teljes árat fizessek a félkész termékeikért. Idén talán a Witcher 3 volt az ami megérdemelte volna nálam, de ott meg szerencsére nvidia kupon kóddal biztonságosan olcsón betudtam szerezni a játékot.Más: Alien-hez Season Pass talán eddig ez a legolcsóbb?
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #4675 üzenetére
Ugyan nem olvastam vissza, de még senkitől sem olvastam hogy "igen, tőlem elvették"
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #4674 üzenetére
ez a te magánügyed teljes mértékben. mások leírták a tapasztalataikat, innentől a te döntésed.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #4673 üzenetére
Ezen majd akkor rágódom ha elveszik a hatalmas 900ft-s befektetésemet. Addig meg örülök hogy megspóroltam 2K-t.
Ha meg mondjuk 10 játékból 2-t bebukok, de a másik 8on sprórolok 60-70%ot, még akkor is jól jövök ki.
Szerencsére még ez a helyzet nem áll fenn -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #4672 üzenetére
mert az ecseri piac illegális? nem, kiállhatsz oda a 6000 m2 aszfaltra.
de ha vmi lopott cuccot akarsz adni-venni, az már illegális
-
eboostr
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #4649 üzenetére
A legális biznisznek is megvannak a maga buktatói.
-
NyMRooD
őstag
válasz
KisApám #4666 üzenetére
Bloksma: Digitálisan csak a Blizzard-tól biztonságos
(majd PlayIT-en talán lesz olcsón)
A G2A egy piactér, lehet, hogy lopott (vagy más illegális módszerrel szerzett) kulcsot kapsz (ez nem csak az ubi-s kulcsokra vonatkozik), ezért ha valamit onnan vennél és hihetetlenül jó ára van:
1. gyanakodj és néz utána a dolognak,
2. lehetőleg olyantól vedd akinek már rengeteg eladása volt (esetleg mindig vásárolj ugyan attól).
Ha egy (ott vásárolt) játékot sikerül aktiválnod még nem jelenti, hogy megúsztad mert pl. amíg vissza követnek egy lopott bankkártyás vásárlást, akár több hónap is eltelhet és utána törlik a fiókodról. Az általad eddig vásárolt játékokkal nem valószínű, hogy gond lesz mert humble bundle-ből (HB) voltak, ami azt jelenti, hogy 1500 ft adtak egy csomó EA játékhoz kulcsot steam-re és origin-re is. (Ezek a játékok voltak benne) -
Bloksma
aktív tag
Üdv
Ezt az oldalt ismeri valaki: http://www.instant-gaming.com ?
Esetleg honnan máshonnan érdemes olcsón beszerezni a Diablo 3-at? -
x_o_n
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4661 üzenetére
Német ország .Saturn
-
KisApám
addikt
válasz
Mr.Csizmás #4656 üzenetére
A g2a-ról 3 alkalommal vásároltam eddig.
Mindegyik rendben volt.Burnout Paradise: The Ultimate Box (500 ft)
Medal of Honor (400 ft)
Crysis 2 Maximum Edition (400 ft) -
x_o_n
veterán
válasz
Sirandrish #4644 üzenetére
Pont tegnap néztem hogy boltban is van hegyekben ez az alan wake collector edition,szép vaskos és jó nehéz, 1,99 eu
Úgyhogy tuti nem lesz gond a kóddal. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #4657 üzenetére
Jó eséllyel még a Humble bundle-ből maradt nekik, azért sincs gond vele.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #4656 üzenetére
Végül is megvettem G2A-n 911ft-ért a CE-t, és aktiváltam is, szóval eddig minden rendben
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #4655 üzenetére
g2a részemről kizárt, isthereanydeal-on beállítok értesítőt, és ami ott van listában, az megbízható szerintem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #4654 üzenetére
Nem tudom mennyire megbízhatóak mert még sose vettem ott semmit. De az általad linkelt oldalról sem
Ráadásul már vagy 2szer végigvittem az AW-t..pont azért akadt meg rajta a szemem mert olyan jó áron van, nem azért mert konkrétan azt kerestemSutee89 Okés
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #4652 üzenetére
akkor vedd meg, ha ennyire csábító az ár/bízol a g2a-ban.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Sirandrish #4650 üzenetére
Igen, utána automatikusan vonogatja a havidíjat. Én azzal a lendülettel le is mondtam...
Egyébként PayPal-os fizetés+Shield szerintem elég biztonságos, én már kaptam vissza vételárat ilyen módon, igaz összesen két hétig tartott, mire a support megoldotta a dolgot. -
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #4651 üzenetére
Spórolós vagyok amiért nem akarok fizetni majdnem 3K-t egy olyan játékért amit most perpill is megvehetek 1500 alatt shiedlel, áfával mindennel együtt?
Hát akkor az vagyok -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #4649 üzenetére
akkor türelem. a spórolós emberek általában azok
(vmi 4-6€-ért vettem steamen az AW+AN-t)
-
Sirandrish
legenda
G2A-n megéri Shiedlet használni? Illetve ha aktiválom a free 30naposat..utána automatan vonja majd lefele az 1 eurokat havonta?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #4647 üzenetére
Ez picit messze van a 780ft-től, de még az 1300tól is.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
-
Sirandrish
legenda
Addig-addig tekeri csavarja míg a 774 ft-s Alan Wake-ért már lassan 1300ft-t kéne fizetnem
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ezeket
Igen működik a magyarítás! -
Sirandrish
legenda
Alan Wake CE mit tartalmaz? Most látom G2A-n 780ft-ért. Az engem érdekelne.
Hja és a steames cuccra rámegy a honosítás? -
warcat
veterán
Ha már kódozunk:
The Sims™ 4 Digital Deluxe Upgrade simsupgrade
Promó kóddal ingyenes és akkor is megvásárolható,ha nincs meg az alap.
Találkozunk 2020-ban a humble sims 4 bundlinál. -
Mr.Csizmás
titán
9PJ5X-DEYGV-993TZ
Metro Redux 50%
YDR7C-WF7GK-SZ6F6-FBF99-C3YE2
WOT új reg bónusz, regisztrációnál invite-hez kell megadni.
350 Gold
7 Days Premium
Pz.Kpfw. S35 739 (F)
Free Garage Slot -
KubanitoS
veterán
válasz
Assimilator #4639 üzenetére
Majd ha 5 euro lesz.
-
Tombi
őstag
válasz
BigBlue69 #4638 üzenetére
Köszi a kupont, jó volt a Special Edition-re is így 1.31 euro volt. [link]
szerk: Assimilator: Köszi az infót, még egy régi napi akcióban vettem meg talán szintén -40%-ért, remélem nem hagyják abba a fejlesztést, anno még r9 280x-en se futott megfelelően. Teszünk újra próbát !
-
Assimilator
őstag
Nem azt mondtam, hogy az ev uzlete. De ma kapott egy 6 gigas patchet es lett belole 1.2
Szerintem odatettek magukat a sracok. Igen jelentosen szebb lett a grafika, viszont sokkal jobban is fut melle.
Illetve sok egyeb dolgot is javitottak. Szoval most mar nem ugy nez ki es nem olyan jatszani vele, mintha valami beta szar lenne. -
Cheesus
senior tag
-
sto1911
veterán
Az Alice Madness Returns-ben benne van az elso resz, nem tudja valaki?
-
ayo
Topikgazda
na, csak beindult a halloween sale
-
-
tomsolo
addikt
A Blue Estate is kapott 60%-ot így már csak - 5,19€
-
Tybor66
tag
Kihagyhatatlan ajánlat Uncrowded (0.02€) + egy sor és kártyás.
-
tomsolo
addikt
Hack 'n' Slash
Costume Quest Costume Quest
Lumino City Lumino CityPay more than the average of $6.00 to unlock!
Escape Goat 2 Escape Goat 2
Mercenary Kings Mercenary KingsPay $13 or more to unlock!
Massive Chalice Massive Chalice
Grim Fandango Remastered Grim Fandango Remastered -
1m1s
tag
Hali!
Várható steamen halloween-i leértékelés, vagy csak karácsonykor lesz valami nagyobb akció?
Köszi a választ! -
warcat
veterán
-
Heavyrain
őstag
BF4 Premium most hol a legolcsóbb? (Ami olcsóbb,mint az Origines 25€-s ár)
-
GOG-on a Halloween Monster Hunt Sale keretében akciós a Witcher 3 (is):
Witcher 3 alapjáték -30%, 28€
Hearts of Stone (1. kieg) -10%, 9€
Expansion Pack és a komplett csomag nem akciós.Illetve:
The Witcher Adventure Game -60%, 4€ -
Mr.Csizmás
titán
válasz
chatran #4607 üzenetére
2300 ft nem elég olcsó?
(EU régiós, holnap délutánig akciós)
-
chatran
őstag
Ez a Metro Redux régiózáras?
Eddig talán ez a legolcsóbb ár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest