-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
Sirandrish #4679 üzenetére
"Itt a topikban volt már rá példa?" Most kedden olvastam a GW2 topikban, hogy neki is törölték a kulcsát, mert lopott áru volt. Szintén a g2play.net-ről vásárolta.
-
xuser
tag
válasz
nekem kb 6-7 vásárlásom volt és abból 1-et letiltottak, létező a dolog, és már olvastam másoktól is hasonlót itt is a fórumon..
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Szia
Tőlem 4 játékot vettek el idén január-februárban , ebbél kettőt megtéritettek múlt héten !!!, kettő továbbra is függőben van. Ezen kivűl , volt olyan hogy el akartam adni 3 Risen 3 DLC-t , amit a Gamersgate-ről vásároltam. Mikor kitettem , kiirta az oldal hogy gyanús tevékenység , blokkolták a fiókom , a rajta levő pénzzel együtt és egy ügyfélszolgálatoshoz irányitottak. A srác kérte a személyim , vagy útlevelem szkennelt másolatát.Nem adtam meg. Aztán a kulcsokat később odaajándékoztam egy ismerősömnek , aki azt mondta , sajnos mindhárom termékkulcs már be lett aktiválva. A g2a gyakorlatilag ellopta a pénzemet , a termékkulcsomat + 4 játékomat is elvette amiből 10 hónap múlva kaptam vissza 2-nek az árát.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Szóval mert itt a topikban nem volt rá példa, akkor máshol sem lehet vele baj?
-
tomsolo
addikt
válasz
1. szürkeboltok kb olyan mint a vatera
2. felesleges rendes bolthoz hasonlítani
3. mivel piactér ki lehet fogni jó vételeket is - bár itt is érdemes szem előtt tartani, hogy ha vmi világszerte 100 forintba kerül akkor valszeg csibész lesz az 45 forintért. ***
4. mivel piactér könnyen pórul is járhatsz
5. nem ebbe a topikba kéne kibeszélni ezt*** mint a Fábry viccében:
- Tessék mondani, ez a gyűrű 500 Ft-ért, ez arany?
- Nem, drága csillagom csak aranyozott. Az arany ott van a másik polcon 800 Forintért
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest