Hirdetés
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Sirandrish #8523 üzenetére
Nekem nem jött meg azóta sem.
-
kalozhun100
őstag
válasz
Sirandrish #8291 üzenetére
Nem nekem kell XD
-
Niczo
senior tag
válasz
Sirandrish #7567 üzenetére
újra megy az oldal, vajon továbbra is csalnak a kártyákkal, vagy van értelme vele foglalkozni?
-
DrTechnoid
őstag
válasz
Sirandrish #7558 üzenetére
Már nézegettem , 100 pontért ad 1 kártyát, de hogy mi lesz ha mindet elköltöm, az rejtély egyelőre.
-
sagem
addikt
válasz
Sirandrish #7513 üzenetére
Gondolom idővel bővül majd a kínálat, kb. a megjelenésük után fél évvel bekerülhet pl. az új Fifa vagy akár majd az új BF is, szóval nem rossz ajánlat ez szerintem
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Sirandrish #6966 üzenetére
-
cyberkind
félisten
válasz
Sirandrish #6961 üzenetére
Nem kell neki, nekem egy i3-mal és Gtx660-nal fullon ment.
-
wesker24
senior tag
válasz
Sirandrish #6961 üzenetére
Az csak megtévesztés az a gépigény nem valós kicsit túloznak benne.
-
kalozhun100
őstag
válasz
Sirandrish #6955 üzenetére
Ja mondjuk arra nem gondoltam
-
kalozhun100
őstag
válasz
Sirandrish #6951 üzenetére
De az mire jó?
-
mr_kickass
tag
válasz
Sirandrish #6834 üzenetére
Mar kiszurkult a vasarlas opcio es belepni sem enged az oldal.
Egyebkent visszaigazolo emailen kivul en sem kaptam semmit egyelore, szoval nem tudom egyaltalan teljesiteni fogjak-e.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Sirandrish #6834 üzenetére
Az oldaluk nincs a topon. Nekem pl. küldtek egy levelet, hogy in transit-ban van a steam kódom...
-
Źşë'
addikt
válasz
Sirandrish #6762 üzenetére
Köszi, neked is ill Minden PH-s usernek Kellemes Karácsonyi ünnepeket!
Spec Ops The Line 3.99€ Steamen
ill.
Bejeweled-ek kaptak egy 50%os akciót
-
Frod
addikt
válasz
Sirandrish #6698 üzenetére
ha az "Asylum nagyon nem jön be" akkor kb felejtsd el a többit is.
gyakorlatilag a folytatások, csak a 'better, bigger' elvet követik, így az alapok, a harcrendszer, a kinézet, meg úgy kb minden marad végig, csak a pályák lesznek nagyobbak.
(mondjuk ízlések és pofonok, de ilyen téren nekem pont az AA a legjobb, mert mivel kisebb, zártabb, elszigeteltebb simán van egy ilyen Bioshock 1 szintű hangulata) -
MrTwister
őstag
válasz
Sirandrish #6714 üzenetére
-
Anubris
őstag
válasz
Szerintem ha csak egyet akarsz kipróbálni, hogy bejön-e tényleg akkor a City-d vedd meg. A többség szerint az a legjobb rész. AA-nál sokkal tágabb, városban lehet "repkedni". A legtöbb gonosz karakter a képregényekből ebben a részben van jelen és rendszerint ugyanolyan olcsó, mint az AA.
De mivel karácsony van, tudom ajánlani az Origins-t is. Előzmény, tehát simán lehet vele kezdeni a storyt és végig havazik, asszem karácsony van, illetve az egyik legjobb Arkham kiegészítő is ehhez a részhez jött ki, cold cold heart címmel, az pedig szilveszterkor játszódik azt hiszem. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
Sirandrish #6701 üzenetére
Nem sok köze van ahhoz hogy szereted-e ezeket a filmeket, én agyfaszt kapok az idióta amcsi filmektől, többek közt a szuperhősös filmektől, a játék mégis bejön..
-
válasz
LEGO Batman
Ugorj neki az Asylumnak még egyszer, ha tényleg nem jön be akkor hagyd az egészet mert nem fog tetszeni a többi sem.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Ha az Asylum nem tetszett, a többi se fog, mert az alapok ugyanazok, legfeljebb csak a folytatások nyitnak a sandbox felé, nagyobb a tér, de a grafika hasonló, Unreal 3 engine, a harc sem változik szerintem. Én mondjuk hosszabban csak pont az AA-val játszottam eddig, jó lenne most befejezni az ünnepek alatt, de a sztori miatt én is ezzel kezdem.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Mindet ha szereted a Batmant!
-
TommyX_
őstag
válasz
Sirandrish #6693 üzenetére
Még van még, püben megbeszéljük a továbbiakat.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Sirandrish #6575 üzenetére
"Valahogy csak kibírom anélkül a 7 cent nélkül"
Lassan elérem a 900 EUR-os bevételt kártyákból, 45 körüli összeg van épp betárazva sale-re. Sok kicsi sokra megy és az egész automatizált.
(Steam Idle + Inventory helper)
-
PainKiller13
őstag
válasz
Sirandrish #6577 üzenetére
Csak kíváncsiságból milyen kártyákról beszéltek?
-
bul07
nagyúr
válasz
Sirandrish #6575 üzenetére
Na Na sok kicsi sokra megy
Nekem most is vár vagy 28€ a vására, és ez mind ilyen tisztán 0,02-0,06€ hozó kártyákból jött összeHopp azt hitem ez steam fórumrész
-
sagem
addikt
válasz
Sirandrish #6572 üzenetére
Csomó olyan játék van ami nem kártyás, de egyszer valamikor azzá változik
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #6522 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #6496 üzenetére
Sikerült vennem, köszönöm
-
Crytek
nagyúr
válasz
Sirandrish #6406 üzenetére
Mint a hasonló bundle cuccok 90+%- ánál.Sőt nem is game fut hanem az imizálo program
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Sirandrish #5783 üzenetére
Headhunter paxk-ok nagyon túlárazottak. Fél óra alatt ki lehet játszani egyet. Max. az utolsó éri meg az árát, a többi teljesen kihagyható. A rendes DLC-k tényleg jók, bár a Hammerlock dlc azért már véleményes kategória.
-
bullseye
addikt
válasz
Sirandrish #5798 üzenetére
Én a gép előtt ülve inkább YT-t vagy GF-t néznék, mint szarnék, de te tudod.
-
Out
addikt
válasz
Sirandrish #5798 üzenetére
Mi a kellemes a szarásban?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #5785 üzenetére
Igen, már többen vettek ebből, a BL2 Steamplay-es, nincs belőle külön Win/Mac változat, egy kulccsal megkapod minden támogatott platformra, nem úgy, mint pl. a CoD: Black Ops-ot.
-
kemotox
addikt
válasz
Sirandrish #5783 üzenetére
Borderlands 2: Wattle Gobbler
Borderlands 2: Wedding Day Massacre
Borderlands 2: TK Baha's Bloody Harvest
Borderlands 2: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax
Borderlands 2: Mercenary DayEzek azok
-
Joco_77
senior tag
válasz
Sirandrish #5777 üzenetére
Jelentéktelen 120-150 óra dlckkel + a multi az még 100-3000+
Úgyhogy úgy gondolom igen, elégJa igen, ne haragudj ezt is meg kell venned! az ultimate vault hunter pack 2
Szóval Goty és ez.
A goty ban csak a vault hunter pack 1 van a 2 vel jön csomó új legendary és lvl70(vagy 72?) es szintlimitkitolás 60ról.
Bocs majdnem elfelejtettem. -
Joco_77
senior tag
válasz
Sirandrish #5773 üzenetére
Nem.
Goty ban benne vannak a "nagy" dlc -k és amit még meg kell venni külön azok a "Headhunter" dlck(ezek ilyen mini dlck pár órás tartalommal darabonként).
Azok nem kötelezőek de marha jópofák és hozzáadnak a játékhoz! -
Joco_77
senior tag
válasz
Sirandrish #5770 üzenetére
A 2. rész mindenben jobb és több mint az első rész.
A dlci mai napig a legjobb dlck(tartalom, hangulat, összetettség szempontból) amik valaha létezek szerintem számítógépes játékhoz. Inkább expansionnak hívják az ilyen tartalmat már.
Ez persze szubjektív.
Pl a Tini tina olyan mint egy önálló játék...és azok a zenék...
A borderlands 2 zseniális ha az 1el 600 órát toltátok a 2. részt ki ne hagyd!
Én mai napig előveszem és még mindig imádom minden percét.
Na ha valami akkor ez a játék leárazva tényleg ajándék. -
DrTechnoid
őstag
válasz
Sirandrish #5768 üzenetére
A BL2 messze az egyik legjobb coop játék amivel nyomattuk cimbikkel, eszméletlen hangulata van. Amúgy a fentebb linkelt egy nagyon jó ár érte, néha a macgemestore szokta lejjeb hozni az árat úgy 12 dodó környékére ,de ott ugye bl2 goty + 6 küldi dlc egybe.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #5755 üzenetére
egs
NC Soft acc kell hozzá.
-
válasz
Sirandrish #5718 üzenetére
Simán, most raktam rá.
-
reelc
veterán
válasz
Sirandrish #5443 üzenetére
& (#5444) k3ll3rm4n: Amikről most szó van, már elfogytak, nem olyan régen osztogattak vagy 8 félét.
Itt. -
x_o_n
veterán
válasz
Sirandrish #5443 üzenetére
az alienware arenan
-
Heavyrain
őstag
válasz
Sirandrish #5364 üzenetére
Nyisd meg azt az oldalt,ahol a redeemelni tudod a játékokat és a lap tetején kattints a Like what we're doing? Click here to increase your order amount!-ra.
-
BigBlue69
őstag
válasz
Sirandrish #5362 üzenetére
Szintén Zenész. 1 dolcsis pakk ajándék.. Pedig a fele megvan.
-
mntn
tag
válasz
Sirandrish #4811 üzenetére
Ha jól emlékszem a sprint + 30% speedet ad. És ez az alap futásra jön rá, ami amúgy sem lassú.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #4808 üzenetére
Igen. Addig is közlekedsz nyilván, de lassabban. Mondjuk ez egy MMO, vagyis nem fogsz belehalni.
-
x_o_n
veterán
válasz
Sirandrish #4815 üzenetére
akkor simán jó,és miután a biznisz-tápoláshoz érdekes simán játszható single vagy csoportosan,sőt annyira,hogy én már nem is használok mod cuccokat,simán elvagyok a kék,zöld cuccokkal,annak ellenére hogy van mod,de tök felesleges... persze majd kiderül ha pvp zonákon megyek át..és rám támad valami birodalmi játékos
-
x_o_n
veterán
válasz
free playerként csak single lehet boldoguli,de maximális az élmény,,pvp zone...na az halál...a fizetős playerek kissé táposabbak
-
tomsolo
addikt
válasz
olyan kéne hogy letölteni is csak lv10 után lehet
-
micafighter
nagyúr
válasz
Nem tudom mit takar pontosan a sprint náluk, de ha a futást, akkor igen
Úgy vannak vele az ingyenes ne futkorásszon hanem örüljön hogy ingyen játszhat
(#4809) x_o_n megértem, szerencsére a preferredet olcsón ki lehet hozni, szerintem simán megéri
-
x_o_n
veterán
válasz
igen...jól
Amugy marha jó lett a sok ujitás frissités óta,csak elkezdtem egy uj accot,és siralmasak a lehetőségek a preferred és az elöfizetéshez képest...gondoltam rárakok egy startert -
KubanitoS
veterán
válasz
Sirandrish #4683 üzenetére
Mivel ezen lovagoltál, hogy itt nem lehetett olvasni róla, csak máshol, ami számodra nem volt elegendő bizonyíték, így logikus volt a következtetésem. Gratulálok én is a reakciódhoz!
-
duvi
nagyúr
válasz
Sirandrish #4679 üzenetére
"Itt a topikban volt már rá példa?" Most kedden olvastam a GW2 topikban, hogy neki is törölték a kulcsát, mert lopott áru volt. Szintén a g2play.net-ről vásárolta.
-
xuser
tag
válasz
nekem kb 6-7 vásárlásom volt és abból 1-et letiltottak, létező a dolog, és már olvastam másoktól is hasonlót itt is a fórumon..
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Szia
Tőlem 4 játékot vettek el idén január-februárban , ebbél kettőt megtéritettek múlt héten !!!, kettő továbbra is függőben van. Ezen kivűl , volt olyan hogy el akartam adni 3 Risen 3 DLC-t , amit a Gamersgate-ről vásároltam. Mikor kitettem , kiirta az oldal hogy gyanús tevékenység , blokkolták a fiókom , a rajta levő pénzzel együtt és egy ügyfélszolgálatoshoz irányitottak. A srác kérte a személyim , vagy útlevelem szkennelt másolatát.Nem adtam meg. Aztán a kulcsokat később odaajándékoztam egy ismerősömnek , aki azt mondta , sajnos mindhárom termékkulcs már be lett aktiválva. A g2a gyakorlatilag ellopta a pénzemet , a termékkulcsomat + 4 játékomat is elvette amiből 10 hónap múlva kaptam vissza 2-nek az árát.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Szóval mert itt a topikban nem volt rá példa, akkor máshol sem lehet vele baj?
-
tomsolo
addikt
válasz
1. szürkeboltok kb olyan mint a vatera
2. felesleges rendes bolthoz hasonlítani
3. mivel piactér ki lehet fogni jó vételeket is - bár itt is érdemes szem előtt tartani, hogy ha vmi világszerte 100 forintba kerül akkor valszeg csibész lesz az 45 forintért. ***
4. mivel piactér könnyen pórul is járhatsz
5. nem ebbe a topikba kéne kibeszélni ezt*** mint a Fábry viccében:
- Tessék mondani, ez a gyűrű 500 Ft-ért, ez arany?
- Nem, drága csillagom csak aranyozott. Az arany ott van a másik polcon 800 Forintért -
Anubris
őstag
válasz
Sirandrish #4674 üzenetére
Én eddig vagy 30 alkalommal vásároltam g2a-n keresztül. Többnyire Steam vagy Origin-en aktiválható játékokat, de eddig még soha semmi bajom nem származott belőle. Párszázforintos dolgoknál sokszor még a shieldet sem kapcsolom be, illetve korábban nem is volt ilyen funkció.
Legutóbb a Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Deluxe Edition-t vettem meg ott, amit Uplay-en kellett aktiválni, de az is rendesen működik nálam.Utoljára talán a Rome 2 volt, amit előrendelve teljes áron megvásároltam Steam-en, nagyjából fél évbe tellett mire a 16 patch rendbe tette a játékot...
Azóta úgy vagyok vele, hogy a legtöbb játékkészítő nálam nem érdemli meg, hogy teljes árat fizessek a félkész termékeikért. Idén talán a Witcher 3 volt az ami megérdemelte volna nálam, de ott meg szerencsére nvidia kupon kóddal biztonságosan olcsón betudtam szerezni a játékot.Más: Alien-hez Season Pass talán eddig ez a legolcsóbb?
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #4674 üzenetére
ez a te magánügyed teljes mértékben. mások leírták a tapasztalataikat, innentől a te döntésed.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #4672 üzenetére
mert az ecseri piac illegális? nem, kiállhatsz oda a 6000 m2 aszfaltra.
de ha vmi lopott cuccot akarsz adni-venni, az már illegális
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #4649 üzenetére
A legális biznisznek is megvannak a maga buktatói.
-
x_o_n
veterán
válasz
Sirandrish #4644 üzenetére
Pont tegnap néztem hogy boltban is van hegyekben ez az alan wake collector edition,szép vaskos és jó nehéz, 1,99 eu
Úgyhogy tuti nem lesz gond a kóddal. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #4657 üzenetére
Jó eséllyel még a Humble bundle-ből maradt nekik, azért sincs gond vele.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #4655 üzenetére
g2a részemről kizárt, isthereanydeal-on beállítok értesítőt, és ami ott van listában, az megbízható szerintem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #4652 üzenetére
akkor vedd meg, ha ennyire csábító az ár/bízol a g2a-ban.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Sirandrish #4650 üzenetére
Igen, utána automatikusan vonogatja a havidíjat. Én azzal a lendülettel le is mondtam...
Egyébként PayPal-os fizetés+Shield szerintem elég biztonságos, én már kaptam vissza vételárat ilyen módon, igaz összesen két hétig tartott, mire a support megoldotta a dolgot. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #4649 üzenetére
akkor türelem. a spórolós emberek általában azok
(vmi 4-6€-ért vettem steamen az AW+AN-t)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ezeket
Igen működik a magyarítás! -
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #4445 üzenetére
Szerintem nincs annyi ujjam, ahányszor ez ingyenes volt már.
Ettől függetlenül biztos van, aki lemaradt róla, szóval köszönjük.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Sirandrish #4333 üzenetére
Aki kapja marja!
KV776-MMI2H-QYAJT
-
eami
veterán
válasz
Sirandrish #4310 üzenetére
tényleg, kevertem vmi mással.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #4304 üzenetére
Hát pl ötöt nem adok érte. Kaptam ajánlatokat amikhez ha rakok 1-2 eurot akkor az egész pakkot meg tudom venni. (Az megy nekem is és nem akarok a kulcsokkal foglalkozni-> ezert is keresek ertekaranyosan 1db jatekot)
+ egy majdnem bundle árát szinten nem adom ki érte. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Sirandrish #4294 üzenetére
nekem most adta be ebben a pillanatban.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #4282 üzenetére
En most regeltem uh passzolom a kerdest
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #4280 üzenetére
Egs!
-
KubanitoS
veterán
válasz
Sirandrish #4275 üzenetére
HRK oldalon kell aktiválni a kódot, ott van alul.
OVERCAST - WALDEN AND THE WEREWOLF lett belőle
-
Cheesus
senior tag
válasz
Sirandrish #4256 üzenetére
A francba igazad van, lehet berakom a Steam profilomat egy short URL-be, és akkor már nehezebb lesz rájönni
-
sagem
addikt
válasz
Sirandrish #4267 üzenetére
Jól látod, ezek nem Steamesek.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Sirandrish #4253 üzenetére
Csak hogy ne kelljen sokat várnod..
http://www.wingamestore.com/product/5017/
Amúgy mennyire van lezárva a Walking dead játék? Mert félbehagyott játékokba belefogni, semmi értelme
-
Cheesus
senior tag
válasz
Sirandrish #4240 üzenetére
Lelepleződtem, mostmár a keresztnevemet is tudja a nagyérdemű
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #4251 üzenetére
5euro korul szokott menni a walking dead 1 es 2 is, megeri kivarni
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #4249 üzenetére
magyaritasok.hu, rovidebb ide beirni a walkingot mint feltenni a kerdest
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #4245 üzenetére
Kockázatos lenne . Nem szeretném , ha utólag törölnék az accountodról . Amúgy nem steames .
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #4242 üzenetére
Nálam $3.89 . ( semmi VPN vagy proxy )
-
válasz
Sirandrish #4101 üzenetére
Na tessék... nem kellett sokat várnod most akciós Steam -en is az egész Dead Island franchise... megveheted ami hiányzik.
(#4087) xuser
Neked is...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Sirandrish #4136 üzenetére
Már elő is rendeltem. Háromszor.
Sőt, lehet nagyanyámnak is veszek egyet, ha már ennyire olcsó, szinte ingyen van.
-
TBT
addikt
válasz
Sirandrish #4101 üzenetére
Nálunk a G2A-n is kell 27% VAT-ot fizetni?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #4098 üzenetére
Egy hónapja a Riptide 2,99€ volt. Mondjuk nekem nem kellett, mert állítólag nagyon alibi-fejlesztés, de ennél olcsóbban már csak fillérbeszás, az első is simán megérte a 4,99€-t. Valameddig lehet és érdemes az olcsóbb árra várni, de ami nem ér meg 5€-t, arra már kár is költeni - én nem hiszek az "1€-ért majd jó lesz" játékokban, amiről ezt gondolom, az valójában semmit sem ér. Persze ha megkapom ennyiért, örülök, de nem életcélom.
NetTom: ez bőven remek ár érte.
-
válasz
Sirandrish #4098 üzenetére
Ha nagyon most kell akkor ez elvileg jó ajánlat: Dead Island Franchise Pack {EU}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest