-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz cyberkind #3001 üzenetére
5 fontot szerintem simán megér, jó hosszú (bár a közepétől kissé uncsivá és lassúvá váló) a karrier mód. A Season passt azért nem ajánlom annyira, mert abból a Toruing Legends és a Sprint Pack ér valamit, de nem 5-6-13 eurókat. Én anno 15 euróért vettem az SP-t, szerintem 5 fontos játékra overkill lenne. Ezt a kettőt esetleg egy téli -75%-nál lehet érdemes behúzni, addig meg simán elvagy nélkülük is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
őstag
válasz Executioner #2991 üzenetére
A dlc-k beaktiválásakor nekem a Kold War -t nem engedélyezte beregelni, és a kód beadása utáni ablakban sem jelent meg a DLC neve. Szerintem a Sonya sapkáján díszelgő piros kommunista csillag miatt, mint pár hónapja az Injustice: Gods Among Us is bukó emiatt, így pontosan emiatt a Heineken is perelhető lenne. Mi lenne a megoldás hogy egy ötágú piros csillag miatt ne tiltsanak be egy játékot? Meg ugye nem mellékesen a Borderlands 2 is mehetne a levesbe, aki tolta vele az tudja hogy miért.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
eami
veterán
válasz DrTechnoid #3004 üzenetére
már kulcsos aktiválni sem engedi a Injusticet?
-
őstag
Nem próbáltam , mert ha rákattoltam erre, és ez fogadott,az sajnos elvette a kedvemet a beszerzésétől , de érdekes módon mikor tavaly egyik 7végén free volt akkor simán lehetett vele hentelni ha már letöltötted a vinyódra. Majd pedig egyik pillanatról a másikra eltűnt, és ugye a purchase oldal már nem jelent meg a Play gombra kattintás és a 7végi akció befejezése után.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
ayo
Topikgazda
válasz DrTechnoid #3004 üzenetére
MKX topikban volt már párszor szó erről, de leírom neked ide is: a Cold War Skint, magyar fiókkal nem lehet használni hiába VPN-nel v bármi trükkel próbálkozol és mondjuk beaktiválod, akkor sem nem fogja engedni letölteni. erről való témát pedig nyugodtan tudod ott is folytatni vagy akár kérdezni
az Injustice-t itthon be lehet aktiválni független, hogy nálunk tiltva van, csak a Cold War Skin amit nem.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Heavyrain
őstag
SEGA Classic Game Bundle (50 játék) - $2.63
SEGA Mega Arcade Bundle (48 játék) - $4.89 -
bul07
nagyúr
válasz Heavyrain #3010 üzenetére
Amit linkeltél az nem steam-es , Download verzió
Ez
SEGA Classic Game Bundle (50 játék) - $2.63Bár sehol nem írtad hogy steam-es lenne de jobb felhívni rá figyelmet mert van ebből steam-es is csak az most nem ennyire akciós
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kalozhun100
őstag
Mortal Kombat X hol éri? Tudom most volt akciós valami 18 euróért, de az alapjáték volt?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Heavyrain
őstag
-
-
kigyi_23
addikt
válasz Hunbeast87 #3020 üzenetére
Na jó, de a többi nem kell akkor mégis csak 10 dodó és annyi meg kicsit sok érte. Persze, ha valakinek a BTA kell és megveszi a teljest átadja a Dark-ot 4.5 dolcsiért akkor már más a helyzet
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
tomsolo
addikt
Az 1 dollárost a DeadCore miatt viszont ajánlott behúzni!
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
SuperDuperBundle -1$ jrpgk
The Albino Hunter
Memories of a Vagabond
Lilly and Sasha: Curse of the Immortals
Lilly and Sasha: Nexus of Souls
199XMind kártyás, sornevelőnek érdemes, bár vannak köztük olyanok amiket dicsérnek
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #3025 üzenetére
Kis pontosítás, ez a Super Duper RPG Bundli
Te jó isten, honnan kukáztak elő ennyi zs kat RPG Maker vackot egy helyre. 10 méteres bottal, pénzért sem.
Van mellette dolláros Super Duper Launch Bundli is
Koala Kids
Power-Up
Fort Defense
Air Guardians
ROGUS - Kingdom of The Lost Souls
The Moon SilverAir Guardians még a normálisabb közülük, tűrhető árkád scifi repülős lövölde szép nagy lebegő repülőgép-hordozókkal.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Megvettem a Humbli 1 dolcsis bundlit, gyerek is szeretné a Deadcoret meg a Pac-Mant, megvenném neki giftként erre kiírja, hogy nem vehetek még egy csomagot!? Ez most mi csak egyszer vehet az ember innen bundlit? Más email címmel is próbáltam de ugyanúgy nem engedi. Agyam eldobom, nem az a jó nekik ha minél több pénzt költ nálunk az ember fia....Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Egon
nagyúr
válasz MrTwister #3027 üzenetére
Alternatívák:
1. Kérj meg valakit a fórumról, hogy vegye meg neked.
2. Tiltsd el a gyereket a géptől (vagy játsszon free online flashjátékokkal... ).
3. Torrentezd le neki.
4. Cserélj IP-címet, és/vagy minden egyebet, amiből beazonosítanak.Hirtelen ennyi jutott eszembe...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
micafighter
nagyúr
válasz kalozhun100 #3013 üzenetére
Mortal Kombat X:
Gamesrocketen az alap 16€ a premium pedig 21€:
http://www.gamesrocket.com/download/Mortal-Kombat-X-Premium-Edition.html?ref=516
Én ezt találtam most legolcsobban, steamdb szerint jó nálunk.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz micafighter #3030 üzenetére
Németeknél meg csak 14,5/19,5 .
http://www.gamesrocket.de/download/Mortal-Kombat-X.html
Persze ezt nem tudom jó e, bár szerintem igen...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Csapoati
nagyúr
válasz FollowTheORI #3031 üzenetére
A németeknél viszont sanszos valami zöld véres változat.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kigyi_23
addikt
És biztosan nem cenzúrázott, mert ugye csak németekről van szó...
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
nagyúr
Hát közben amugy ránéztem a steamdb-n, és nem láttam hozzá spéci német only változatot... persze nem voltam annyra bitszinten alapos... bármi lehet, de elsőre úgy tűnik nincs.
(#3035) csaba951
Ez mondjuk jogos, fogalmam sincs gamesrocket mennyire és mit követel.
Nem mintha megvenném most és itt.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
csaba951
veterán
Keine Jugendfreigabe gemäß § 14 JuSchG
Eleve nem is fogják odaadni, amíg nem küldöd el nekik a regisztrációs számodat a nagykorúak nyilvántartásból. Ide meg csak postai úton, egy űrlap kitöltésével és elküldésével jutsz be. Gyakorlatilag esélyed sincs elintézni, ha nem Németországban élsz.
-
MrTwister
őstag
Én megvettem "papíron" ettől a gamesrockettől a Mortal X Premiumot és kaptam egy nagy semmit! Persze a pénzt levonták paypalen azonnal és kellett egyet selfiznem a személyimmel még délután, azt azóta néma csönd, már írtam két udvaria, most meg egy nem túl kedves levelet az ügyfélszolgálatnak erre azt írták 8-4-ig dolgoznak, de kedves. Szóval ilyen az on-line bót! K*pják be többet innen semmit!!!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
-
micafighter
nagyúr
válasz MrTwister #3036 üzenetére
Tudtommal a Gamesrocket hivatalos partnere a nagyobb kiadóknak (ea, ubi stb), vagyis hivatalos bolt, és eddig nem volt vele gond, különben nem ajánlottam volna. Én egy napot várnék még hogy legyen ideje válaszolni a supportnak, biztos vagyok benne hogy válaszolni fognak hamarosan. Utolsó megoldásnak ott a paypal refund, bár digitális tartalmak vásárlása esetén nem tudom pontosan milyen feltételekkel müködik. A G2A-t én kerülném szürke bolt lévén 10€ felett nem vennék ott semmit, hiába sokak mondják hogy nem volt gond (pár apróságot vettem már ott és nekem sem volt eddig), jópár embernek van kellemetlen tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
-
joe-ker
senior tag
Újra 1,33$ a Car Mechanic Simulator 2014 valaki említette hogy lemaradt róla.
-
cskamacska
addikt
válasz micafighter #3038 üzenetére
Gamesrocket? Mint a hetente cserélődő kis kínaiak a piacon. Nagy arccal a Blizzardot is feltüntetik mint partnert, miközben azok sehol nem árulnak a saját boltjukon felül. Egyébként semelyik épkézláb bolt nem kér igazolványt, pláne nem szelfivel karöltve.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
MrTwister
őstag
válasz cskamacska #3040 üzenetére
Na innen soha többet nem veszek semmit!!! Reggelre megkaptam a Mortal X kulcsomat, mondom ok, akkor a support mivel nem dolgozik éjszaka, ezért nem tudták teljesíteni a megrendelésem, úgymond nem tudták megnézni, hogy valóban én vagyok e a szelfin meg a személyim. Ok elfogadom. duvi fórumtárs megnyugtatott, hogy ezek után már minden rendelésem automatikusan el lesz fogadva mivel most már "trusted" vagyok. Én is így okoskodtam, ezért mivel most nagyon jó áron van ott a Pillars of eternity, ezért berendeltem azt is, no mit gondoltok mi történt? Ismét felszólítottak, hogy igazoljam magamat egy szelyis szelfivel! Mondom mi van? Ezt már kb. kevesebb mint 24 órája egyszer megtettem, sebaj az idegeim kötélből vannak hát újra elküldtem nekik ugyanazt a képet mint tegnap! Persze a lóvét ismét azonnal levonták akárcsak a Mortalnál, de a rendelésem ismét checking státuszba került. No mondom ez van, majd reggel akkor ismét meggyőződnek, hogy nem vagyok csaló és majd megkapom a kulcsot akkor a steamre. Írtam a supportnak közben egy levelet, hogy miért kérik el kétszer is a személyazonosságom ezt én nem értem! Kérem bízzanak bennem ennyi. Erre ma reggel kapom ezt a levelet: "Dear Zoltán U. ,
as requested, we correspond to the withdrawal of your order 1028152 from 06.08.2015.
We hereby confirm the refund of your payment worth 19.49.
We are looking forward to seeing you in our shop again soon!"
Mondom mi van? Ki a t*köm kérte, hogy refundolják a megrendelésem!? Mi bajuk van ezeknek? Nooooormálisak ezek!?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
eami
veterán
Limitált Groupees Eye for an Eye bundle. 6 játék 1 album 1 képregény. Még 7 órán át előrendelhető $1ért és már csak 2000 példány van. Ha élesedik akkor csak ennyi a limit, ha kifogy akkor annyi volt.
-
Heavyrain
őstag
Dead Island Franchise Pack 90% (3€)
-Dead Island
-Dead Island Riptide
-Dead Island: Riptide - Fashion Victim
-Dead Island: Riptide - Survivor Pack
-Dead Island: Ryder White DLC
-Dead Island Ripper Mod -
warcat
veterán
-
MrTwister
őstag
Jó ok, de te veszel valamit mint vásárló, ők meg eladják neked mint eladó. Ennyi pont. Akkor miért nem mehet náluk ez így? Miért kapok refundot ha nem is kértem? Megsértődtek rám amiért türelmetlen voltam a másodszori ellenőrzésükre, ezért büntiből refundoltak? Értem én csak így most se játék se pénz!!! Várhatok rá 1 hónapot mire visszakerül a paypalemre a pénz! Köszönöm gamesrocket! Gamesrocket support ülj le egyes!
-
MrTwister
őstag
válasz MrTwister #3045 üzenetére
Megoldották a rendelésem most már completed. 3 emailembe meg facebook zargatásba került, de minden jó ha a vége jó. Azért én ezek után meggondolom kétszer is, hogy innen rendeljek ha ilyen ügyetlenek!
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.