- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
"Egyébként meg végre klikkelhető a saját profilképünk a chatablaknál, ami újra a profilunkra visz, mint régen, hurrá!"
Már megérte felébredni.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
Soha semmit a világon nem játszottam kontrollerrel, még az Injustice/Mortal Kombat játékok is röhejesen nehezen mentek vele, amikor kipróbáltam (a megszokott nyilak), viszont egyedül a FIFA az, ami miatt kénytelen voltam rákötni a PS3 kontrollert a gépre, mert billentyűzettel még futni sem tudtam. Szóval ez, esetleg még a LEGO játékok igénylik nálam.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
Erről "sírtam" tegnap, a választ meg olvashatod lejjebb: röviden azt kaptam, hogy júzer error... hahaha.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
-
arty
veterán
amikor a mobil(géming) indult, volt választék jó/jobb címekből - ez szépen elsorvadt és mára szinte minden f2p, ergo lehet, hogy maradt ugyan pár még vegetáló cím (a megérdemeltnél rosszabb értékelésekkel, mert DRÁGA!), de választék már bizonyosan nincs
és én nem (csak) a trashről beszélek, az sajnos van mindenhol mamár (konzolon kicsit kevesebb, de ott is van!), hanem az átalakulásról - nem is feltétlenül f2p modellre, hanem olyanra, amit most még csak el se tudok képzelni (elvégre nem láttam előre a season pass-t se és a lootboxot se)
pl a gamepass/ea-origin access teljesen ellehetetleníti a sima, egyszer(kétszer) végigtolható játékokat, nem jön ki a matek. és oké, akkor nem engedi a kiadó a játékát a pass-ba, de ettől még a sok "gémer" passozik, minek költsön másra, ott van elérhetően 50-100 játéka, azokkal se végez, majd csak bekerül ez is pass-ba, stb. elég könnyen belátható a probléma (és ez csak a már most is látható, esetleges trend!)
(#121596) NyMRooD: éppen elég baj lesz, ha a mai "kényszerből rendes konzolt vásárló" eltűnik, s ha sokan lesznek, az a teljes mostani modellre befolyással lesz/lehet (aminek én nyilván nem örülnék, ezért írok! )
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
és ezek az emberek mit tettek a mobiljátékokkal?
szeretnénk ugyanezt "konzolon" is?ha "belőled" alig van 10 millió, míg a "hiperigénytelen" "gémerből" van 100, kinek készül majd az új játék?
hátha belebuknak... más remény nincs(#121581) Agyzuzo
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
i2k
őstag
Vigyorogva végignyomtam kontrollerrel a Hitman GO-t és a Lara Croft GO-t is - nagygépen.
-
Agyzuzo
addikt
Ott bukott el a dolog hogy ezek mind megvannak Steam-en és akkor már inkább elpöffeszkedek a kényelmes fotelemben a 40 colos UHD moncsi előtt és tapizom a gamepad-et.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
morfondőr
őstag
5-6"-on játszon az, akinek nem lesz szüksége a szemére 40 év felett! Kényelemre meg ott van a nagy TV, a kontroller és a jó kanapé! Én az elmúlt 10 évben jó ha 1 órát játszottam mobilon, én semmi értelmét nem látom. Max aki sokat utazik, annak jó lehet, csak kb. egy IFA akksit tehet a zsákjába még a telefon mellé.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Agyzuzo
addikt
Minőségi, mihez képest... Nekem valahogy ez a világ mindig egy nagy "meh" marad... Akkor már inkább egy 3DS.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
"A többség valószínű el se kezdett volna gaimingolni, ha nem lenne okostelefon"
És mennyivel jobb is lenne a gamer világ...
Amúgy ez a mobilos játszósdi nekem nagyon nem adja, szerintem aki desktop PC-ken szocializálódott annak alapvetően ez baromira furcsa (pedig pl. GameBoy-om volt és imádtam). Én max pasziánszt tartok a telómon, de azt is kb. minek. De ugyanezek a kis gagyi böngészős játékok, vagy ami régen ment a Facebook-on,a sok Zynga-s szutyok.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
MrTwister
őstag
Akkor innentől kezdve(mondjuk 2022) elég egy kvázi videólejátszásra alkalmas gyenge PC is, tehát a számítást innentől kezdve a felhő végzi és az AV adatfolyam érkezik meg a PC-re. Záros határidőn belül befellegzett a videókártya gyártóknak meg a proci gyártóknak is, hiszen ha nincs erőforrás zabáló gém csak egyszerű full HD v. 4k adatfolyam onnantól kezdve nem kell bivaly GPU nem kell sokmagos CPU, sőt igazából tárhely sem kell sok, se memória hiszen nem lesznek sok 10 Gigát foglaló telepített játékok amik futás közben elterpeszkednek 16-32GB-on, hiszen minden streamen jön oda meg elég egy kis puffer a memóriába azt csókolom. Ami kell az széles sávú bivaly internet, korlátlan letöltési adatmennyiséggel, na ez a kérdés, hogy ezt bírni fogják e az IPS-ek? Hát érdekes jövőkép az biztos...
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
arty
veterán
csak tippelek: gondolom nem a patch zavar, hanem hogy X év mulva esetleg nem tudnád majd játszani?
nekem spec ez a világfájdalmam
+van 1-2 cím, amiről lemaradtam a maga idejében (kisebb xlive/psn címek) és így talán már sose fogom játszani... mert levették, warezban se elérhető, a kör bezárult megnézhetem youtuben...korábbi generációkból minden elérhető, ha valaki ki tudja fizetni: senki nem veszi le a korábbi gyűjtők polcairól a példányokat, ill. mivel léteznek a példányok, így tudnak készülni reprok végső esetben (ill. akár a wrz is jobb, mint a semmi). tudom, ami tetszik, vegyem meg amíg elérhető, játszam is végig, stb... szerintem ez az ízlés folyamatos változása/szabadidő rendelkezésreállása miatt nem megoldható
pécén a gog.com-al jobb a helyzet, bár nyilván ott sincs minden fenn, pláne pl egy Transformers játék soha nem is lesz
-
arty
veterán
Az a baj, hogy handhelden vagy ez van vagy semmi (pontosabban a digitpokol, ami nintendo esetén még nagyobb pokol). Ilyenformán nintendo > bármi a hordozható gépeket tekintve.
Pech, hogy a switch sok nagygépes játék portját is megkapja, ahol a nagy méret még kisgépesítve is túl nagy (->drága memcard).
1st parti játékot egyébként tényleg csak beteszel a gépbe és kész, játszhatod? Patch sincs? Tehát az Odyssey 1.0 perfekt tolható? (csak mert wiiU-n is már volt patch jópár játékhoz, míg wii-n még nem - normális keretek közt szvsz a van patch>nincs patch, de tudjuk hogy ez az út mindig a day1 50 gigás patchekig vezet)
Úgytudom a rekorder most (még?) a quantum break a maga 178 gigájával... a blurayen (xboxon) pedig max 50 giga lehetett, ergo a patch szumma ~130 giga lehet
-
cyberkind
félisten
Én 4-től utálom a szériát, sőt semmi jót nem tudok mondani, ezért is tetszett a 7, végre értelmes irányba megy a széria amit úgy tűnik nem folytatnak (még) 2 év után. Ezt feljebb is leírtam, hogy ha ez lesz az alap, hogy felújítunk 10-15+ éves játékokat 60€-ért, akkor igencsak rossz az irány szerintem, ez még akciózva se lesz olcsó. Szerintem egy újrakevert játéknak max 40€ lehetne az árazása, és ebbe nem tartozik bele a Dark Souls Remastered, alig dolgoztak ezen a játékon.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Jó persze, üzleti szempontból a zsákbamacska a legjobb.
Hó elején mindenki befizeti a 12$-t, aztán még van egy hónapjuk eldönteni, hogy mit is rakjanak bele. A nagyobb kiadók meg kapva kapnak az ilyen alkalmakon, hiszen így cselesen eltudják passzolni a játékukat DLC nélkül, amiket a sok szerencsétlen (magamat is belevéve) úgy is megvesz majd egyszer annyiért, amennyibe amúgy a játék került volna.
Így igazából mindenki nyer, kivéve azok, akiknek amúgy ment volna az "adomány". Jaa, hogy van adomány része is a dolognak? Arról valahogy mindenki megfeledkezik, pedig a humble szereti verni a mellét, hogy mennyit gyűjtött a rászorulóknak. Mondjuk azért így is csurran-cseppen nekik valami, de így is csak ki vannak használva. Vagyis már nincsenek, mert a kutyát nem érdekli a charity, de na!
Mondjuk igazuk is van, az összes segélyszervezet így működik, de ez már nagyon off téma!
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
SenorGrande
senior tag
Ezen - talán - lehetne segíteni a Steam címkék/tag-ek segítségével. Kell egy Steam csoport, ahova felhasználókat gyűjtünk, le lehet írni, hogyan kell használni ezt a feature-t, és be kell vezetni a indie trash címkét. Csak elég szavazó kell egy adott játéknál, hogy megjelenjen a címke, utána már lehet szűrni vele.
Eredetileg az indie rövidítés az independent szóból ered, és arra irányult még anno, hogy adott játék mögött nem állt egy nagy kiadó.
(#121331) ZsZso:
Úgy-úgy.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
nagyúr
-
i2k
őstag
grebber/crytekről írtam ám...
-
-
-
Csapoati
nagyúr
A Forzában pl tök jó, ha váltáskor kipörög kicsit a kerék, vagy leér a fűre, nagyon jól jön a rezgés, segít kontrollálni az autót.
cyberkind: Szerencsére a FM7-ben nem ilyen, különben megőrültem volna a 3 órás Le Mans alatt.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
i2k
őstag
Elbeszélünk egymás mellett...
-
i2k
őstag
Hint: nem arról írtam, hogy nincs érezhető változás...
Ha egy még használható Trabant 601 Hycomatból átülsz egy Porsche 911 GT3 RS-be, a különbséget ugyanúgy érzed, csak éppenséggel ugyanúgy araszolnod kell a belvárosban vele csúcsforgalomban. Az 520 lóerő ilyenkor (hétköznapok) felesleges erőfelesleg.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Pontosan, mert lásd: #121152
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Hát a cégeken a legnehezebb ezeket átverni szerintem, de mivel a legtöbb már ott is váltott, nálunk is (amcsi multi), ezért egyszerűen ez már csak az... régi rigolya... egy két spéci esetet leszámítva.
Persze az update-ek félév késéssel lesznek certified így is, szóval lassabban jönnek, mint a poornépnek... de na, mégiscsak W10-en csöcsöl már a tömeg.(#121136) cskamacska
Annyira azért nem meglepő ez, hardver oldalon is rengeteg újdonság jött a szoftveres újítások mellég az utóbbi években. Ilyen diverzitást lekövetni, maga a csoda lenne, ha nem lennének ilyen hibák.
A hangos kissebbség miatt meg úgyis nagynak tűnik már minden balhé...Mac-en meg iPhone-on töredék ennyit nem kell lekövetni diverzitásban, és mégis ott is vannak problémák... csak most nemrég emberelték meg magukat és lett újra prioritás a stabilitás meg a kódminőség/gyorsaság.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
cskamacska
addikt
MS pedig mindent megtesz hogy leszoktassa a népeket a frissítésről.
Én olyat nem tegnap láttam, hogy egy sima frissítéstől összefingotta volna magát a rendszer. Win98-nál volt szokásos, hogy telepítés után jött a kékhal álla, meg talán Win2000 elqrt szervíz peccselése, illetve korai WinXP-nél driverek tettek keresztbe. Kései WinXP, Vista, Win7 ilyet nem csinált.
Na, a Win10-nek sikerült újra.De amúgy is vidám tudathasadásban leledzünk, úgy általánosságban Win10 jó, szép, a legnagyobb rendben van, aki nem így gondolja az elmaradott, lemaradott, és sikeres ember nem lehet, sőt Batz papucshoz nőtt f@ßkorbáccsal fenyítendő. De aztán jönnek a szezonális ápdétek, random frissítések, driver frissítések, és hirtelen a MS trollok visszavonulnak a One Microsoft Way hídja alá, és az átlagjózsik meg telebőgik a zinternetet, hogy má megint mi b@ßódott el.
Eljátszottuk ezt már kicsiben a WP10/Windows 10 Mobile esetében. Szóval az.. na várjunk csak, sírtam én erről elébb:
Ez talán Lumia 640-re(meg a generációjára) még igaz is az elavult WP8-al. Az már rég feature phone szintjén van, de tényleg elég stabil. Lumia 550/650/950 sorozatnak viszont pár stabilabb build-en kívül, amit akár napok alatt elqrt az MS, mert ugyan miért ne qrta volna el, nem volt értékelhető állapota, mindig a használhatatlan, és a közepesen bugos között lavírozott valahol.
Annyi változott desktopon hogy itt azért kevésbé problémás, és nem mindenkinek, WP10 univerzálisan kukszi szökevény volt. De pont ezért megy egymás gyilkolása, és hát hülyének nézése , mert a "Én kb. a megejelnés óta hasznàlom a win10 64bitest és komoly gondom sosem volt vele" zemberek fel sem tudják fogni, hogy másnál meg nem hogy bugos, de akár el sem indul, mert neki olyanja van. A MS meg ahelyett hogy vissza venné a párezer leépített tesztelőjét, vállat von, és várja a
személyestelemetria adatokat, hogy majd a következő frissítés tán nem borítsa meg a rendszert.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
nagyúr
Jólvan végülis ő tuja... nekem ez a Win7 hit kb olyan, mint amikor öregapám tolta régen az anekdotákat meg hogy mi volt az igazi meg a jó a múlt században és azt kéne nekünk is csinálni...
Mindig jót mosolyogtunk ezeken.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
i2k
őstag
Pontosan.
Nekem már most is tiltva van a Windows Update...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
djculture
félisten
WIN7 2020-ban eleve megy a kukába év elején lejár a támogatása.
"Amikor a Microsoft 2009. október 22-én kiadta a Windows 7-et, elkötelezte magát amellett, hogy 10 évig terméktámogatást nyújt a rendszerhez. Ennek a 10 éves időszaknak a befejeződésekor a Microsoft megszünteti a Windows 7 támogatását, hogy újabb technológiák és nagyszerű új élmények támogatására tudja összpontosítani a befektetéseit. A Windows 7 támogatásának utolsó napja 2020. január 14. lesz. Ezt követően nem érhető majd el műszaki segítség a termékhez, és nem jelennek majd meg a PC védelmét elősegítő automatikus frissítések sem. "
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
A Windows 10 lesz a legutolsó Windows
2015. május. 11.A többi keresést rád bízom.
-
i2k
őstag
"Kéne már egy új Winnek jönnie"
Ezek szerint Neked biztosan új lesz: a Microsoft nem tervez új Windows-t (állítólag soha már), hanem a Windows 10 foltozgatásai töltik meg majd a friss verziókra, és az állandó bajlódásokra éhes felhasználók és cégek életét örömmel és boldogsággal (a sok szívás mellé)...
-
cskamacska
addikt
Pedig az exkluzívok legjobb esetben is "szükséges rossz", de inkább a "konzol gyártók kis piszkos stiklijei" kategóriát erősítik. Most gyengébb a "jobban tudnak rá optimalizálni" érv mint valaha, mert a két nagy konzol, de még a frissítéseik is szinte ugyanazt a hardvert használják.
Hogy a konzol gyártók miért erőltetik, az egyértelmű, hogy a konzol vásárlók miért fogadják el, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, az már kemény dió. De hogy miért ekézik erősen a MS-t, mert nem hoz ki elég exkluzívat, és még azt a keveset is nem hagyja meg a gépén, hanem megosztja a PC-vel, az már csak valami törzsi gyökerű pszichózissal lehet magyarázni. Persze tiszta sor, hogy az emberek a "nyertes" oldalon szeretnek állni, hogy ha a nappaliban ülő PS4 kétszer annyira népszerű, akkor nekik is 2 centivel hoszabb lesz, és emellé még egy elit klubban is érezhetik magukat, akik a Tombfucker 4-et csak magamaguknak tudhatják, és a szomszédjózsi a szemétre való Sadbox-jával meg jól kimarad belőle, majd megtanul jól választani, és nem lenyúlni a csöcsös Tecát.
szóval, na, #justpeasantthings
és ha már $on¥, fura hogy még nem hoztad fel
Eurogamer - Fortnite blocks you playing on Switch if you've already logged in on PS4
Poligon - Sony’s response to Fortnite controversy is embarrassing
Origo - Haragra gerjesztette a Fortnite-rajongókat a Sony
Poligon - Is Sony’s Fortnite decision all about the money?"btw when I was at Sony, the stated reason internally for this was money. They didn't like someone buying something on an Xbox and it being used on a Playstation. simple as that. dumb reason, but there it is.
— John Smedley (@j_smedley) June 18, 2018"
más
PCGamesN - Total War, Vermintide, and more are dumping controversial tracking program Red Shell
Poligon - Marketing ‘spyware’ caught in PC games but makers reject that label
Games who used Redshell which removed or pledged to remove it (as of 20.06.2018):
Elder Scrolls Online ( Removed it )
Conan Exiles ( Removed it )
Ylands ( Removed it )
Holy Potatoes! We’re in Space?! ( Removed it )
All Total War games, ( Pledged to remove it )
Warhammer: Vermintide II, ( Pledged to remove it )
My Time At Portia, ( Removed it )
Dead by Daylight, ( Removed it )
Battlerite, ( Pledged to remove it )
AER Memories of Old, ( Pledged to remove it )
Magic the Gathering Arena (closed beta & not on Steam), ( Removed it )
Secret World Legends ( Pledged to remove it )
Hunt: Showdown ( Pledged to remove it )
Escapists 2 ( Pledged to remove it )
Omensight ( Pledged to remove it )
Ballistic Overkill ( Pledged to remove it )
Vaporum ( Removed it )
Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation ( Removed it )
Yoku's Island Express ( Removed it )
Clone Drone in the Danger Zone ( Removed it )
.Games still using Redshell according to community reports (as of 20.06.2018):
Civilization VI,
Kerbal Space Program,
Guardians of Ember (Publisher removed from Steam),
The Onion Knights (Publisher removed from Steam),
Realm Grinder,
Heroine Anthem Zero,
Warhammer 40k Eternal Crusade,
Krosmaga
Eternal Card Game
Sniper Ghost Warrior 3
Astro Boy: Edge of Time
Cabals: Card Blitz
CityBattle | Virtual Earth
Desolate
Doodle God
Doodle God Blitz
Doodle God: Genesis Secrets
Dungeon Rushers
Labyrinth
My Free Farm 2
NosTale
RockShot
Shadowverse
SOS & SOS Classic
SoulWorker
Stonies
War Robots
Survived By
Injustice 2
The Wild Eight
Raging Justice
Warriors: Rise to Glory!
Trailmakers
Robothorium
League of Pirates
Archangel: Hellfire
Skyworldhát, öö
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
"kizárólag egy dolog számít, hogy első legyek "
Az öcsik majdhogynem 90%-a erről is szól az ilyen játékokban...
-
i2k
őstag
Nem kizárt -- "online" keresőbe és a találatok átpörgetése során nem mentem végig a listán...
-
i2k
őstag
Nincs is 77 magyar dialektusunk...
-
tag
-
cskamacska
addikt
Igen, most a Post Scriptumban is 100%-al Post Scriptum van, és még annál is több Panzer III
A hétvége alatt tényleg annyit játszottam vele mintha fizettek volna érte, szóval a meglátás helyes. De csak szeretném hogy annyi pénzük legyen hogy fussa suttogó propagandára is.
Pl a rendes tervezett páncéltörési rendszer sincs még implementálva. Épp utolsó előtti meccsen esett meg, hogy egy száguldozó Diamler páncélautót megetettem full frontálból egy páncélököllel, majd az vidáman elütött. Se az nem halt bele, sem én.
Cheesus: Nem kell még megvenni, mivel játszani sem tudsz rendesen vele, csak kb kéthetente egy-egy hétvégét. Viszont ha majd lesz rá elég Steam kredited, érdemes lesz egyszer kipróbálni az egyik teszt alkalmából. A játék még bétás, teljesítmény is még betegeskedik, de az augusztus környéki kiadásra várhatóan gatyába rázzák, a játékmenet amúgy már most nagyon rendben van, teljesen jól játszható.
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
"Megkapod a save-et" részre nem emlékszem, azt hittem az általam készített utolsó save -re gondolsz (mert ott ugye értelemszerűen még mindig ott az utolsó misszió). Azt nem láttam, hogy tényleg +1 mentés lett volna utána, de ha Te mondod biztos így van. Valószínű túlságosan elmerültem az önsanyargatásba ahhoz, hogy feltűnjön. Majd rálesek, köszi!
#120780: ÓÓóó, az nagyon frankó! Ezt tuti nem vettem észre . De jó, hogy gyimger felhozta ezt a témát!
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ayo
veterán
amúgy most jut eszembe final boss után pár dolog változik is. egy részt end game save-ben már benne van %-os arányban, hogy végigvitted + térképen %-osan jelzi, hogy miként állsz, 3 side quest is lesz, meg vehetsz boss fotókat is, jelzi, hogy melyik mini-boss-t nyomtad le + side quest menürészben jelzi, mennyit csináltál meg és mennyi van hátra.
Szóval ezek segítik, hogy könnyebben ki tudd pörgetni 100%-ra a játékot, ami szerinted nem lehetségeshttp://jateknaplo.blog.hu
-
ZsZso
Közösségépítő
Más Zeldával nem játszottam sajnos csak az utolsóval sikerült, így arra alapozva mondtam. Én nem álltam erre készen amikor letoltam és picit rosszul érintett ezért tudtam ehhez hasonlítani.
Van pár hülye kényszerem. Az egyik ilyen, hogy nekem az valahol jó tud lenni, ha egy általam imádott játék 100% -ban le van tudva. Éppen ezért frusztrált, hogy maradt még jópár collectible és pár mellékküldetés, mielőtt nekikezdtem volna az end-gamenek és mivel 99%, hogy nem játszom újra a végét egy jódarabig ezért ennél a címnél tuti nem lesz meg a 100% életérzés. Pedig annyira megérdemelné (!!!), de kínozni ezért nem akarom magam.
Nekem az lett volna a valhalla, ha valahogy tolhatom az endgame után is (még akkor is, ha játékbeli időt nézve a nagy harc előtt vagyok - azt hiszem máshol is meg tudták így oldani).Tudom a konzol más téma, de én világ életemben PC -s voltam, így van pár dolog amit egyszerűen csak el kellene fogadnom vagy átállítanom a fejemben.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
cyberkind
félisten
Simán tud annyit, jobb pillanatiban meg eszméletlen, én várom a 3-at, így kell hozzányúlni egy klasszikushoz, és azt építeni tovább.
---------------
Fallout 76. Túl gyorsan jönnek a hosszú és nagy játékok.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Köszi az ismertetőket!
(#120680) Dilikutya: Már miért ne lenne a Blizznek több csapata?
De, alapvetően sok külön csapat van (ki tudja mekkora létszámmal).
Nyilván ha új részen vagy kiegen dolgoznak, akkor nagyobb a létszám.
Csak ahogy fejlesztőknél szokás, játékmegjelenés után csökkentik a létszámot. DLC-hez, patchre nem kell teljes gárda. Akkor gondolom jó esetben átcsoportosítanak embereket.A Classic Games csapat (Pl. Starcraft Remake, elvileg a Warcraft 3-on dolgoznak és a Diablo 2-őn is).
A Diablo csapat - mivel megint nincs patch, ki tudja mit csinálnak? De minimál szinten vannak, hacsak nem dolgoznak a háttérben valami nagyon.
WoW csapat.
Overwatch csapat.
Hearthstone csapat.
Starcraft 2 csapat.
HoTS csapat.
Azt hiszem nem hagytam ki semmit.
Mondj egy másik stúdiót, ami ennyi játékot tart életben egyszerre. Ráadásul nem csak 1-2 évig!
Gondolom van ilyen.Amennyire tudom eléggé szabadkeze van a Blizzardnak, mégha nem is a maguk urai.
A különbség látható a Blizz és az Activision játékok között.
(Nem vagyok Blizzfan, de gondoltam nem árt árnyalni a képet.)[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Sztímnekrégen is volt elég nyűgje, de a "majd a szkriptek megoldják" silicon valley yuppie hozzáállásnak úgy néz ki szaporodnak az áldozatai:
Jim Sterling - Steam Isn't Fine: Indie Game Performs 20 Times Better On Switch Than Steam
GameInformer - Blossom Tales Developers Avoid Closing Thanks To Switch Sales After Poor Steam Showingez a kemény nem a sarkam
más
valamiért még a múltheti Flight Sim World(még 5 napig elérhető!) ajánlóból is kimaradt de direkt oda kapcsolódik
RPS - We were after one guy, say malware flight simmers
Niche földön egyébként is nagyon féltik a csekélységüket, nem vetik meg a legdurvább Starforce másolásvédelmet még most sem, lásd DCS. De a Flight Sim Labs MS Flight Sim DLC fejlesztői messze túltolták a kretént. Egy kémprogramot pakoltak a telepítőjükbe, és az ha úgy döntött hogy licensz nélkül használják a kiegészítőt, szépen összeszedett minden adatot a gépről és visszaküldte a fejlesztőknek beazonosítás céjából..
más
PH! - Komoly értéknek tűnik a konzoloknál a visszafelé kompatibilitás
Normál esetben nem érték a kompatibilitás, hiszen a konzol gyártóknak az eladott játékokból van bevételük(normál esetben, de a mostani teszkógazdaságos generációval már nem ár alatt adják a vasat sem, a következmények nyilvánvalóak ), az nekik nem pálya hogy megveszik az új gépet, de régi játékokkal játszanak vele, na nem is nagyon van lehetőség régi játékok futtatására, főleg nem ingyen.
PH! - Az eddig ismertnél nagyobb lehet a PlayStation 4 előnye a konzolpiacon?
Kivéve, ha utcahosszal vezet a konkurencia, na akkor a régi játékok futtatásának lehetősége hirtelen hatalmas feature lesz..
némileg ide vág hogy
Microsoft x86-ról ARM-ra váltása megint csak nyöszörgősen alakul, pontosabban nem alakul. Rövid távon tehát nem kell attól rettegni, hogy az ARM-os Win10 kinyírja a langymeleg, 30 évre vissza kompatibilis desktop x86 Wintel világunkat.
más
Groupees megint hallat magáról
Groupees Interplay 35th Anniversary Limited VIP Bundli
benne 5 dollárért
MDK
MDK 2
Earthworm Jim Collection15 dollár felett
Descent: FreeSpace - The Great War
Kingpin - Life of Crime
Sacrifice
Giants: Citizen Kabuto30 dollár felett
Star Trek: Starfleet Command Gold Edition
Star Trek : 25th Anniversary
Star Trek: Judgment Rites
Star Trek: Starfleet AcademyHátőő, nem kimondottan zakciós árak, pláne nem bundli szinten. De ha azt nézzük hogy az Interplay még hány évig trollkodhat ezen címek felett, a játékok darabját zakciósan is 5-10 dollárért kínálva, akkor talán érdemes rárepülni. Jah a pár száz darabos limit meg bohócság, mert folyamatosan mennek felfele a számlálók.
Illetve az még fontos hogy a bent ragadt Groupees érméket el lehet verni a bundlira. 15 dollárért én sem piszkáltam volna meg a 2. szintet, de az értéktelen Johnny Antimatter érmét 9,sok dollárért beváltva már nem volt annyira vészes.Volt Groupees Redneck Rampage bundli is 4 dollárért, de már elmúlt.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Azért mert elég videót néztem, és mindig akkor néztem amikor játszani akartam volna, de amit láttam, annak egyik része se tetszett.
Azt elhiszem, hogy szeretik ezt a stílust, de szerintem ez igencsak gyenge megvalósítás minden téren, a 2 is addig tetszett, amíg a benzinkutas trailer volt, azóta, hogy kijöttek a gameplayek, rájöttem, hogy hülyeség volt bármit is várni.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
KS-re soha nem fizettem, és nem is áll szándékomban.
Nyomon követtem a Last Epochot, drukkoltam neki, de majd 2 év múlva is jó lesz kifizetnem az árát, ha még érdekelni fog.
Amúgy valóban trend, hogy KS után bizonytalan hosszúságú EA jön. Jó esetben elkészül a játék.Én pl. pre-orderezni sem szoktam.
EA vásárlására egy példa volt eddig, a Grim Dawn, 2014 decemberében. Féláron volt, és bizalmat szavaztam a csapat alapítójának a Titan Quest miatt, amiben szintén kulcsember volt. Tetszettek a GD-ről a videók, a koncepció. Elolvastam sokmindent a weboldalukon, hogy indult a projekt, hol tartanak. Amúgy rendszeresen tájékoztatják a rajongókat a mai napig is, nagyon aktívak a fórumjaikon. Így megvettem. Elég sokszor elővettem még a 2016-os februári megjelenéséig is.
A játék single playerre van kihegyezve. Ennek is megvan a közönsége. Nagyon jó értékelése van mindenfele.A mai napig nem bántam meg. A kiegészítője volt az egyetlen eddigi 0 day vásárlásom, és a következő kiegnél is számíthatnak erre, aktívan játszom a játékot manapság is. Ők meg patchelgetik: balance, új tartalmak - amik érthetően már a kiegre épülnek, ill. a DLC-re.
De ahogy írtam alaposan utánaolvastam, hogy állnak a fejlesztők. Nagyon tetszett is amit csinálnak - szóval ez egy rendkívüli eset volt évekkel ezelőtt.
Amúgy Kickstarteren $280,000 helyett $537,515-öt kalapoztak össze, azóta teljesítettek minden beígért célt. De ez hosszú út volt, hosszú EA időszakkal is.Amúgy valahol csapda is ez az egész, nem?
KS-en jó eséllyel pre-alfa előtti állapotban van a játék. Addig maguknak finanszíroztak mindent a fejlesztők, esetleg hitelből, vagy munka mellett, stb.
KS után EA. Igazából tényleg évekbe telik egy nem AAA játék fejlesztése is. Csak ilyen esetekben mondjuk 10-15 fő körüli csapatok próbálnak valami színvonalasat letenni az asztalra. Ami mögött pl. nincs kiadó, nagy marketing. Nyilván sikeres kampány után jöhet szóba létszám bővítés, esetleg már az EA alatt, abból csak jön valami havonta.
Ha nem úgy haladnak ahogy kellene, akkor ezt is értékelik a játékosok. Miért van 1,5 évig EA-ban, ki kellett volna jönnie, stb. A csapdája a közösségi finanszírozásnak. A "kirakatban" zajlik a fejlesztés, úgymond a játékosok szeme előtt. Ez türelmetlenséggel is járhat.
Ezzel nem védeni akarom a soha el nem készülőket, vagy a sokáig EA-ban lévőket, csak úgy gondolom ez is benne van a dologban. Természetesen a fejlesztők dolga minden nehézség. Le kell küzdeniük, hogy teljesíthessék azt, amire már kifizették nekik előre a játékosok a pénzt.Kiadók nagy játékainál is megvan a sokéves fejlesztés, csak mi már a vége felé értesülünk róla, amikor beindul a marketing gépezet. Előtte csak annyit tudunk, hogy biztos idén is lesz xy-nak része, ahogy eddig is. Nem 10-15 ember munkája, nem mondjuk $200,000-es költségvetés, más színvonal, komoly reklám. De ugyanúgy évek munkája.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyimger
őstag
Meg fognak kövezni ezért, de hasonló elgondolásból nem veszek indie játékot se. Ami annyira jó, ami kiemelkedik a többi olcsó, egyszerű, hulladék cash-grab közül, annak így vagy úgy híre megy, de a steames ajánlás nekem kevés, el is lapozok.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
arty
veterán
Halo1-et az anniversary kiadásban lőttem végig végül (az eredetit sem pécén, sem xboxon nem bírtam - igen, dögunalom/sivár! ), a Halo2-t pedig szintén félbehagytam még anno xboxon. Ha lesz időm, a felújítottat mindenképp letolom majd (régóta megvan, hiszen része a masterchief collectionnek), hiszen úgy az első is lecsúszott.
Viszont a harmadik résztől kezdve odaért a széria, azóta minden részt nagyon kedvelek!
-
-
Crytek
nagyúr
Van pár elképesztő cím amit nem ért az ember hogy a vérbe nem került bele még bundleba. Ilyan nonplusszüber számomra a Ravens Cry = Vendetta - Curse of Raven's Cry ennél sokáig alapárcsökkenés sem volt holott alig fogyott belőle + a sokkal jobb TWO WORLDS 1-2 is előbb volt bundlezva mint ez valaha lesz. Pedig tolnám már vele.
Next PC Upgrade: 2022
-
i2k
őstag
Vagyis PS5 Pro-n, az alap PS5 után
-
echterion
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Azért van egy nagy különbség. A Hamfri Bogár a 80-as évekre klasszikus lett, de láttuk az utánpótlást, mert közben is jöttek nagyok, Gene Hackman, Jack Nicholson stb. Ma mi a helyzet? Arnie, Sly már klasszikus, de hol az utánpótlás? És nem csak az akciósztárokra gondolok.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Csapoati
nagyúr
Ámen. A mainstream mindig felül valami divatnak, ami vagy tetszik, vagy nem, a háttérben meg kb milliónyi bandát/előadót lehet találni, akik 10-20-30-40 évvel ezelőtt divatos zenéket játszanak. Vagy újat, ami jó és mégse mainstream. Szóval zene ügyben egyáltalán nem igaz az, hogy régen minden jobb volt. Vagy visszasírjátok a 90-es évek fiúbandáit, a 80-as évek dögunalmas szintipopját, netán az x ezredik ugyanolyan beat bandát még korábbról? Változik a világ, mindig az lesz a fasza, amihez kellemes emlékeitek fűződnek.
Filmek terén már más a helyzet, sajnos ott valóban kevesebb az eredeti ötlet, de azért ma is vannak jó filmek. Sőt, a videókazi-éra borzalmas B-C kateriás filmjei hálistennek ma már nem nagyon léteznek.
Játékoknál meg talán még jobb a helyzet, mint a zenéknél. Rengeteg jó játék van ma is, csak körültekintőnek kell lenni és nem csak az agyonhájpolt AAA címeket nézni. NYilvánvaló, hogy mostanra már szinte minden kategóriát létrehoztak, aminek volt értelme, így ilyen téren nem sok újdonság lesz, de a kreativitásra nem nagyon lehet panasz most sem.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
i2k
őstag
"Van ez így, de nem mondanám hogy nincs már jó zene"
Van -- csak az arányok borultak fel.
Míg 20+ évvel ezelőtt kapkodtad a fejed a kortárs jó zenékre a bulikban és az arány mondjuk 50 a 100 ból volt, manapság a jó (és egyedi) zene aránya 1 az 1000-ből.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
FunPro
őstag
A különbség csupán annyi, hogy régen a szar zenék mellett voltak jók is.
Mostmár azok is elszaródnak, akik régen jók voltak!
Amúgy a legnagyobbat a pop zuhant az évtizedek során. Elég csak abba belegondolni, hogy régen a beatles volt a pop, most meg megy a sok housefos, amiből néha napján kijön egy hallgatható, amiről végül kiderül, hogy ez már megint egy 80-as zene átdolgozott változata...
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
cyberkind
félisten
Szeretek régi zenéket is, de tőlem lefedhetjük az 50-es évektől a 90-esig, addig jó volt a zene, 90-től elkezdett átalakulni, és 2k-tól pedig szarrá vált, mondom ezt úgy, hogy sajnos a 90-es zenékbe születtem bele.
Játékok terén meg változó, azért vannak mostanság is jók, csak manapság inkább pénzszerzés mint az önkifejezés a célja.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
A végén kapod meg a skillt, amivel főnököt is szolgává tehetsz. Utána saját sereged lehet, mert amelyik főnök a szolgád, annak az emberei sem támadnak meg.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
tomsolo
addikt
>de a végén mikor több boss-t kellett leölni egyszerre az már nem volt annyira fun.
Pont ez a lényege a saját ork seregnek. Odamentek a nagyját lezúzzák helyetted.
+ Na meg az mekkora érzés mikor minden sereg a tiéd és egy mozdulattal ott pusztul el az összes.
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest