- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
MS pedig mindent megtesz hogy leszoktassa a népeket a frissítésről.
Én olyat nem tegnap láttam, hogy egy sima frissítéstől összefingotta volna magát a rendszer. Win98-nál volt szokásos, hogy telepítés után jött a kékhal álla, meg talán Win2000 elqrt szervíz peccselése, illetve korai WinXP-nél driverek tettek keresztbe. Kései WinXP, Vista, Win7 ilyet nem csinált.
Na, a Win10-nek sikerült újra.De amúgy is vidám tudathasadásban leledzünk, úgy általánosságban Win10 jó, szép, a legnagyobb rendben van, aki nem így gondolja az elmaradott, lemaradott, és sikeres ember nem lehet, sőt Batz papucshoz nőtt f@ßkorbáccsal fenyítendő. De aztán jönnek a szezonális ápdétek, random frissítések, driver frissítések, és hirtelen a MS trollok visszavonulnak a One Microsoft Way hídja alá, és az átlagjózsik meg telebőgik a zinternetet, hogy má megint mi b@ßódott el.
Eljátszottuk ezt már kicsiben a WP10/Windows 10 Mobile esetében. Szóval az.. na várjunk csak, sírtam én erről elébb:
Ez talán Lumia 640-re(meg a generációjára) még igaz is az elavult WP8-al. Az már rég feature phone szintjén van, de tényleg elég stabil. Lumia 550/650/950 sorozatnak viszont pár stabilabb build-en kívül, amit akár napok alatt elqrt az MS, mert ugyan miért ne qrta volna el, nem volt értékelhető állapota, mindig a használhatatlan, és a közepesen bugos között lavírozott valahol.
Annyi változott desktopon hogy itt azért kevésbé problémás, és nem mindenkinek, WP10 univerzálisan kukszi szökevény volt. De pont ezért megy egymás gyilkolása, és hát hülyének nézése , mert a "Én kb. a megejelnés óta hasznàlom a win10 64bitest és komoly gondom sosem volt vele" zemberek fel sem tudják fogni, hogy másnál meg nem hogy bugos, de akár el sem indul, mert neki olyanja van. A MS meg ahelyett hogy vissza venné a párezer leépített tesztelőjét, vállat von, és várja a
személyestelemetria adatokat, hogy majd a következő frissítés tán nem borítsa meg a rendszert.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest