Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz ayo #121122 üzenetére

MS pedig mindent megtesz hogy leszoktassa a népeket a frissítésről.
    Én olyat nem tegnap láttam, hogy egy sima frissítéstől összefingotta volna magát a rendszer. Win98-nál volt szokásos, hogy telepítés után jött a kékhal álla, meg talán Win2000 elqrt szervíz peccselése, illetve korai WinXP-nél driverek tettek keresztbe. Kései WinXP, Vista, Win7 ilyet nem csinált.
    Na, a Win10-nek sikerült újra. :U

De amúgy is vidám tudathasadásban leledzünk, úgy általánosságban Win10 jó, szép, a legnagyobb rendben van, aki nem így gondolja az elmaradott, lemaradott, és sikeres ember nem lehet, sőt Batz papucshoz nőtt f@ßkorbáccsal fenyítendő. De aztán jönnek a szezonális ápdétek, random frissítések, driver frissítések, és hirtelen a MS trollok visszavonulnak a One Microsoft Way hídja alá, és az átlagjózsik meg telebőgik a zinternetet, hogy má megint mi b@ßódott el. :DDD

Eljátszottuk ezt már kicsiben a WP10/Windows 10 Mobile esetében. Szóval az.. na várjunk csak, sírtam én erről elébb:

Ez talán Lumia 640-re(meg a generációjára) még igaz is az elavult WP8-al. Az már rég feature phone szintjén van, de tényleg elég stabil. Lumia 550/650/950 sorozatnak viszont pár stabilabb build-en kívül, amit akár napok alatt elqrt az MS, mert ugyan miért ne qrta volna el, nem volt értékelhető állapota, mindig a használhatatlan, és a közepesen bugos között lavírozott valahol. :(

Annyi változott desktopon hogy itt azért kevésbé problémás, és nem mindenkinek, WP10 univerzálisan kukszi szökevény volt. :) De pont ezért megy egymás gyilkolása, és hát hülyének nézése :U , mert a "Én kb. a megejelnés óta hasznàlom a win10 64bitest és komoly gondom sosem volt vele" zemberek fel sem tudják fogni, hogy másnál meg nem hogy bugos, de akár el sem indul, mert neki olyanja van. A MS meg ahelyett hogy vissza venné a párezer leépített tesztelőjét, vállat von, és várja a személyes telemetria adatokat, hogy majd a következő frissítés tán nem borítsa meg a rendszert. :)

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák