Hirdetés
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hali13
tag
Üdvözletem.
Hátha tud valaki segiteni nekem. Vettem egy régi Stylus Photo RX620 nyomtató és szkenner verziót. Nem kaptam hozzá semmilyen szoftvert. A win10 alatt felismeri, gyakorlatilag szkennelni és nyomtatni lehet vele, de én kifejezetten a dia és film szkennelés miatt vettem meg, arra meg használhatatlan.
Már próbáltam a Media Impression szoftverrel, abban sem tudok csak normál szkennerként szkennelni, ha bemegyek a windows nyomtató részébe, ott csak állitani tudom a nyomtató paramétereit, de nem férek hozzá a dia szkenner részéhez. Felraktam régebbi Media Impression szoftvert, az nem ismeri fel szkennerként.
Az Epson oldalán nincs olyan szoftver vagy driver, amit tudnék használni hozzá. Még azt sem tudom elérni, hogy kártyára szkennelje a fotókat, mert ha berakom a kártyaolvasóba az sd kártyát, kiirja hogy le kell formázni, elvileg leformázza, de amikor a beszkennelt fotót rá kellene irni, azt irja ki hogy a kártyához nem fér hozzá.
Valakinek valami ötlete segitségként, mert én most megakadtam.
Köszönöm.
-
PociAti
őstag
"Létezik e olcsóbb, ami jó is."
A jó az meglehetősen szubjektív. Gyenge minőségű lapok érzékenyebbek a híg tintára.
Az olcsó meg relatív fogalom.
Olcsó, ha csak a tinta költségét nézzük, drága, ha tönkre teszi a nyomtatót is, és azzal a költséggel is számolni szeretnénk."Láttam, hogy árulnak ilyen olyan tintát, bocs hogy érdeklődők feloluk."
Egy tintagyártó nem akarja tönkretenni a saját nyomtatóját, és nem szeretné ha a gép megítélése rossz lenne a gyenge tinta miatt. Valós, hosszú távú kutatómunka van mögöttük.
Az utángyártóknál ha gáz van legfeljebb új néven fogják árulni a termékeiket."Létezik rá olyan rövid válasz is, hogy nem, nem éri meg az olcsóbb."
Ki lehet fogni olyan tintát, amivel jól működik a nyomtató és nem megy előbb tönkre tőle, az igények pedig annyira alacsonyak, hogy az sem számít. De magasabb a kockázat. Van aki bevállalja, van aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest