Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
NEM létezik jobb a gyárinál!
Mindig a gyári a legjobb. A gyári tintákat kifejezettem a nyomtató fejekhez gyártják.
Persze, lehet önteni bele mindenféle vackot, fog is nyomtatni egy darabig, de utána garantálható a fejcsere. Az meg legalább 40 ezer Ft.Én egy speciális tintát használok az egyik nyomtatóba. Nincs is gond vele, de egyszer a gyártó elszúrta a magenta színt. Valami olyan vegyszer tett bele amit nem bírt a fej. Egymás után mentek tönkre a fejek, és csak a magenta része. Szerencsére a gyártó már korrigálta a hibát.
Nem régen beszéltem egy nyomtató szerviz vezetővel, és nem akartam elhinni amikor mondta, hogy hiába vannak ezek az olcsó palackok, mindig van olyan ember aki még ezeknél is olcsóbban akar nyomtatni, és bele tölti az utángyártott vackokat.
Végre örüljünk, hogy van olcsó nyomtatási lehetőség gyári tintával!
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - MMO
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Hobby elektronika
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest