Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
#95590400 #7237 üzenetére
Bár a képen pont nem látszik miről mi törött le, de én megpróbálkoznék megragasztani egy gyurmás két komponensű ragasztóval. Sok mindent ragasztottam már meg vele, és nagyon tartós. Pl egy kávés bögre nyelét ami már 10 éve úgy használom.
Igaz, egy nyomtatóban ennél nagyobb az igénybevétel. -
atala
Topikgazda
válasz
smallmer #7233 üzenetére
Semmit nem tudsz tenni. A te érdekedben van kitalálva, hogy üres patronnal ne nyomtasson. Úgy gyorsan be tud száradni a fej.
Esetleg azt megpróbálhatod, hogy veszel egy garnitúra utángyártottat, és a feketéről leszeded a chippet, és rárakod az eredeti feketésre. Berakod mellé az utángyártott színeseket, és akkor nem fog kiabálni a nyomtató a nem egyforma patronok miatt. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
Van itthon egy Epson XP-610-es nyomtatóm. Nagyon gyorsan kifogy a patron, ezért át szeretnék térni után gyártottra, viszont a fekete patron még majdnem tele van. Esetleg tudnátok valamit mondani, hogy mit csináljak, hogy az is elfogyjon? Nem enged nyomtatni amíg üres a többi, a másik meg, hogy úgy tudom nem veszi be az után gyártottat ha van benne eredeti.
köszi a segítséget -
Dr.kühl
csendes tag
sziasztok! Szublimációs tintából melyiket ajánljátok? elég nagy szórás van árban
! ahogy sejtem ha már egy fajtát elkezdek használni akkor nem túl szerencsés váltogatni. a kinézett Nyomtató egy Epson l805 lenne
.
-
milu
aktív tag
Epson L355 a nyomtatóm, láttam hozzá Viktoria és egyéb for use patronokat. Mi a véleményetek, szabad-e, megéri-e az eredeti helyett az után gyártottat megvásárolni, vagy maradjak az eddig bevált gyári patronoknál?
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Epson XP-630 nyomtatóhoz keresek utángyártott patront .
Mit tudnátok ajánlani ? -
Oetker
csendes tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni, barátnőmnek epson l220 nyomtatója van színhiányosan és csíkosan nyomtatott pár tucat fejtisztítás és egy erőteljes öblités után a színhiány mintha elmúlt volna, de a csíkok még mindig vannak. A nyomtatófej igazítást még nem probáltam de nem nagyon értem mit is kell nézni a kinyomtatott lapon. Novemberben lett vásárolva eddig tökéletesen mükődött gyári tinta van benne, probáltam a kupaklevevős fejtisztítást is. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Zsoty
csendes tag
Az L110-es nyomtató szivacsa hol található és hogy tisztítható?
-
atala
Topikgazda
Valóban nagyon gyenge konstrukciók az L szériás modellek. Talán az L805 kivétel ez alól, mert az már masszívabb. Nem annyira, mint workforce modellek, de ez már használható. Nézz meg egy workforce gépet az már olyan mint ha 100 évre tervezték volna. Legalábbis az én 5620-asom olyan.
-
Varshi
aktív tag
Ma megfogdostam egy L655-öt.
Hát atyaég, ez még jobban "műanyag feeling" a korábbi (olcsóbb) modelleknél, nyekergős hajlékony/törékeny plasztik érzés, amikor kihúztam a papíradagoló tálcát, szabályosan féltem, hogy eltöröm. :-| -
Zsoty
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Epson L110-es nyomtatóm és kiírja a szivacs cserét.
Két dolog érdekelne. Egyik. Hogyan lehet tisztítani házilag?
A másik, hogy hogyan lehet kinullázni a nyomtatót utána?
Van egy adjprogcracked program amivel ki lehet nullázni de sajnos nem tudom letölteni.
Tudnátok ebben segíteni.Előre is köszönöm. Zsolt.
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
L800-hoz milyen fotópapírt tudnátok ajánlani a gyári helyett? A gyári tinta csak az eredeti Epson papíron adja vissza a színeket/tartósságot/minőséget?
A4, 10x15 és 13x18-as méret volna érdekes. Ha azt írjátok, hogy nincs alternatíva az sem baj, csak akkor megkíméltek az utánajárástólKöszönöm
-
Jarod1
veterán
érdekes hiba jött elő az sx405 multis nyomtaón,
Service menü gomb nem reagál, patronszinteket akartam nézni pc nélkül.
találkozott valaki hasonlóval? a többi gomb működik. -
Sanya010
újonc
Sziasztok!
Infó-t szeretnék, Epson Aculaser CX 11 NF multi funkciós nyomtatóról. 11250 nyomtatás, hosszában csíkos a nyomtatás ekkor kiírta hogy a Photoconduktor kopott, majd cserét kér. Ez eddig OK, de a forgó dob amibe illeszkednek a tonerek, festék poros .( kitakarítás után is ) Néztem az illeszkedést látszólag jó, de valami nem kerek. valaki tud valami hasznosat v eldobós? Photoconduktor ár? Most már nem veszi fel a lapot sem, de lehet h letilt. Esetleg milyen multifunkciós nyomtatót érdemes venni (4 az 1-n, wifi , duplex,)
Köszi! -
vfrtibi
csendes tag
válasz
vfrtibi #7205 üzenetére
megcsináltam!
, újra szétszedtem , találtam service manual-t , újra pozicionáltam a fogaskerekeket, leszedtem egy senzort,puha rongyal megtisztítottam ,visszaszereltem és " tadamm múkod " - még visszarakom a burkolatokat aztán kipróbálom ,remélem cd-t is nyomtat ,bár már alig kell ez a funkció. Már majdnem elszaladtam egy Canon ts5055 venni az MM-be mert most van egy 10%-os akció . Köszi atala , nélküled nem figyeltem volna fel erre a hibára .
-
vfrtibi
csendes tag
Vagy amit én gyors villogásnak gondolok, az valójában lassú , akkor viszont - a festékpárna megtelt -cseréltessem szervízben.
-
vfrtibi
csendes tag
Szia
Köszönöm , megnéztem ,az ábra szerint: - zöld nem világít, a két piros egyszerre gyorsan villog -ez kocsihibát jelent de semmi nincs az útjában , és papír sincs beszakadva .De időközben mintha rémlene hogy valamikor régebben talán frissítettem win 8.1 vagy 10 hez szoftvert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest