-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
anno nyertem egy photo papirt. ha ezt beteszem a nyomtatóba fektetve, akkor betudja huzni, meg tud is néha nyomtatni rá, de mindig szarul nyomtat. konkrétan a képnek csal a felét nyomtatja, azt is 90 fokkal elforgatva.
ha állitva tenném bele a lapot, akkor valszeg jól nyomtatná, de állva nem tudja behuzni a nyomtató.
miért nem tudja behuzni? hogyan nyomtassak akkor erre a fotópapirra.
a fotopapir mérete A6.
-
Rolibvb
csendes tag
sziasztok
vettem 2 utángyártott patront Epson SW435W géphez,az egyik kifogyott beteszem a másikat kiírja, minden színre,h a patronok nem felismerhetők!
vmi ötlet? -
akyyy
senior tag
vetem j patront készletet, mert már ugye idő szerü volt (egyébként ha vezetékkel kötöm össze, muködik a patron csere program, érdekes.)
a gond az, hogy szinesbe csikosan jelennek meg a szinek. hol sötétebb csik, hol világosabb... feketébe tökéletes.
-
Mityu_76
tag
Sziasztok.
Most vettem egy sx235w nyomtatót. Ha rendelek egy ilyet :tölthető patron akkor vennem kell egy chip resetter-t is vagy ezek auto resetesek?
Köszi a válaszokat.
-
akyyy
senior tag
válasz
Thrawnad #4138 üzenetére
ha ezt követem, és nyomkodom a nyomtatót, ugyanugy nem ugrik olyan helyre a patron, hogy ki tudom venni, max ügyeséggel:S mert egből vissza is húzza a hozzáférhetetlen helyre.
ha meg gyorsan kiveszem akkor már üresnek veszi , először a nyilhoz majd ahoz a helyre viszi ahol ki tudom venni, de nem hiszem hogy használ ha mozgás közben kikapom a patront.
-
Thrawnad
senior tag
-
akyyy
senior tag
ki szeretném cserélni a fekete patront , de még az nem fogyott ki elvileg (szerintem meg de).
de ha felnyitom és nyomva tartom a háromszöget, kicsit megmozdul a tartó, majd visszamegy a helyére. megint megnyomomde csak egyszer, kijön de szép lassan meg is vissza. igy hogy cseréljem ki a feketét?
már felbontottam az újat meg letéptem a sárga cetlit rola:S
epson 235W
-
-
SPeti1984
senior tag
Tudtok ajánlani olyan oldalt ahonnét érdemes sx235w-hez utángyártott patronokat (T1281-85 vagy T1291-95) vásárolni? Olvastam hogy van olyan ami autoresetes chipes, ami gondolom ahhoz lenne jó hogy ne csak a gyári mennyiséget tudja elhasználni az ember hanem a tényleges teljes mennyiséget ami a nagyobb kapacitású utángyártottban van igaz? Vagy Ti milyet ajánlanátok?
-
obligat
senior tag
még mindig elakad a dx5050 driver telepítése a port azonosításánál, de win-hiba lehet, mert linux alatt tökéletesen fut minden, szóval nem kábelbaj, vagy elektronikai hiba.
viszont akkor meg vagyok lőve, mert elképzelésem sincs, mit kellene tennem windows alatt, hogy megtalálja a driver a nyomtató usb-portját, windowsban ugyanis féltégla vagyok, csakhát a párom meg nem érti a linuxot.esetleg ötlet?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy EPSON Stylus SX510W multifunckiós készülékem (tudom, hogy wifis, ethernet csatlakozó is van rajta, de a gépemmel mindenképpen összeszeretném kötni), amihez vettem egy 5 méteres USB kábelt 500 Forintért. (olcsó húsnak híg a leve...) Természetesen a hossza miatt a jel nem megy át rajta - a gép nem látja az eszközt.
De nekem mindenképpen szükségem lenne egy 5 méteres kábelre mert a nyomtatót nem tudom máshova helyezni.
Kinéztem 2 erősítős USB hosszabbítót, amit még megtoldanék egy rövid kábellel, amit rá tudok csatlakoztatni a nyomtatóra.Ezek lennének azok a kábelek:
KOLINK USB 2.0 hosszabítókábel A/A, erősítős, 5m
DELOCK 82308 USB 2.0 hosszabítókábel A/A, erősítős, 5mA kettő kábel közül Ti melyiket választanátok? Esetleg nem tudtok valami más márkát mutatni?
Linkelek egy harmadikat is, de számomra már sok érte a majdnem 5000 Forint. A 3000 Forint is sok, de nem tudom, hogy honnan rendelhetnék olcsóbban. Tudtok valami más helyet javasolni, ahonnan vásárolhatnék?
Van valakinek tapasztalta az ilyesmi megoldásokkal? Biztosan működni fog a nyomtató egy ilyen kábel segítségével? Nem szeretnék feleslegesen 3000 Forintot kidobni. Esetleg nem tudtok valami más alternatívát, hogy 5 méteren átmenjen a jel?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
-
obligat
senior tag
epson dx5050-hez kellene segítség.
a driver telepítése elakad a port észlelésénél, a manual-gombra kattintva sem lát semmilyen portot, nem lehet kézzel választani.
Valaki tudja a mefejtést?win7 x64 az oprendszer, de eddig minden működött, csak ma bekapcsolás után sem látta a word a nyomtatót.
-
Balzabub
csendes tag
Sziasztok!
RX585 készülék enyhén csíkoz pedig a fejet már tisztítottam és be is állítottam.
Sőt ha fotót nyomtatok mintha egy szín nem lenne benne...Lenne valamilyen megoldás erre?
köszi -
flopsor
csendes tag
Sziasztok!
Epson sx235w-t szeretném rábírni szkennelésre az epson scan nevű progival win 7 alatt (nyomtatás egyébként rendben).
Az alábbi hibaüzenetet kapom:
"Nincs kommunikáció a lapolvasóval.
Ellenőrizze, hogy a lapolvasó be van-e kapcsolva, megfelelően van-e beállítva, és nincs-e csatlakozási hiba.
További tudnivalókat a Használati útmutató Problémamegoldás című szakaszában találhat."
A használati nem sokat segít.
Window fax és képolvasója viszi, de én a gyári szoftvert szeretném használni.
Mit lehet tenni? -
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Kinéztem egy Epson SX235W multifunkciós nyomtatót. Eddig csak HP samsung nyomtatóm volt amiben csak fekete vagy szines patron volt ebben meg 4 különböző van (CMYK). A kérdésem az lenne, hogy ha felteszem kifogy a fekete akkor azt tudom külön cserélni vagy egyből kell mindet? Mert olvastam mindenfélét már fórumokban hogy ha egyiket cserélte valaki akkor utána nem ismerte fel meg ehhez hasonlók. Valamint mivel főleg csak fekete-fehéren nyomtatok így nem biztos hogy a szineset cserélném ha kifogy szóval után attól ha azok üresek feketén enged még egyáltalán nyomtatni?
Másik kérdésem pedig, hogy ebben van wifi funkció, vagyis azt megtudom csinálni, hogy összekötöm a gépet vagy az asztali vagy a laptopommal telepítem, gondolom ott kell beállítani neki hogy mi az Én wifim neve jelszó stb és hogy utána elteszem egy másik szobába és akkor onnan tudom használni? vagy össze kell hogy legyen kötve ehhez az asztali géppel? -
Brinyó01
csendes tag
Köszönöm! Megpróbálom!
-
Brinyó01
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy Epson Stylus SX405 típusú nyomtatóm, az a problémám vele, hogy csíkosan nyomtat.
Próbáltam már a nozzle checket, illetve a fejbeigazítást is, de sajnos nem sikerül elérnem vele a régi állapotot.
Mit javasoltok? Vigyem egy szakihoz/szervizbe? Vagy van valami megoldás erre, amit én itthon is el tudok végezni?Előre is köszönöm a válaszotokat!
Brinyó -
Thrawnad
senior tag
Egybe válaszolok néhány dologra:
1: ugyan olyan mint egy UGY patron.
2: Én szoktam fotót is nyomtatni egy kicsit "ráhúzom a gammát" és teljesen jó. Igaz nem vízálló, de nem is a halaknak nyomtatok.
3: Itt is kapsz tölthetőt.
4: Szórólapot én Corel Drawban csinálok. Tök egyszerű még dizájnolni is, a 4db egy laponról nem is beszélve.
Ha adsz egy e-mail címet küldök neked egy tört (fuj) verziót.Thrawnad
-
€uro
őstag
Kicsi OFF kérdés.
Word-ben szerkesztettem szórólapot A6-os méretben. Hogyan tudok ebből négyet nyomtatni egyetlen A4-es lapra?
Microsoft Office 2010-es verziót használok.
-
€uro
őstag
Nekem egy EPSON SX535WD nyomtatóm van, amit még az eredeti patronokkal használok.
1. Meg tudom nézni valahogyan, hogy a patronok mikor fognak kifogyni?
2. Ha tölthető patront szeretnék a későbbiekben használni, akkor hogyan és mikor kell cserélnem a őket? Arra gondolok, hogy egy oldalon azt olvastam, hogy eredeti és utángyártott patront (feltételezem, hogy a tölthető patronok is ide sorolandóak) együtt nem ajánlott használni. Ha ez igaz, akkor, ha az egyik színem kifogy, akkor ajánlott mind a négy patronomat lecserélni?
3. Ha valaki ajánlana nekem helyet, elérhetőséget, ahol tölthető patront vásárolhatok - jó minőséget, kedvező áron - annak örülni fogok.
-
Evuci28
csendes tag
Remélem tud valaki segíteni.Epson sx425 nyomtatóm van,a problémám a következő.Próbáltam nyomtatófej beigazítást csinálni,de addig igazgattam,hogy most már négyzetek helyett,csak "kerítések" vannak.Nincs valami olyan lehetőség,hogy visszaállítsam alaphelyzetbe,vagy valami?Tegnap jó pár órát szórakoztam vele,de van hogy már számokat sem nyomtat hozzá,van mikor a 0# részben már négyzetek vannak,de a többibe csak függőleges sávok a négyzetek helyett.Vagy addig kell szórakozni vele még egyszer csak jó nem lesz?Meg még annyi,hogy mikor négyzetek voltak,akkor szellemképese nyomtatott,ez miért lehet?Azt gondoltam a fejbeigazítás miatt,ezért kezdtem igazgatni,de már nagyon eligazgattam.Ha valaki tud segítsen.Előre is köszönöm.
-
Dzs3ko
tag
Sziasztok!
Epson Stylus DX4400 típusú nyomtatómba T0711 - T0714 patron használható.
Sajnos az SSC-t nem mertem használni mert ez a típus nincs a támogatott eszközök listájában.Tudnátok segíteni milyen megoldással lehetne resetelni ?
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest