- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandsz
csendes tag
Szia,
Lehet, hogy eltört belül az egyik kis érintkező, amihez a patron hozzáér?
Olyat próbáltál, hogy csak sárgát teszel bele? Ha úgy felismeri a sárgát és csak a többi hiányára panaszkodik, akkor nem a sárga szín környékén van a hiba.
Esetleg firware update? Az mondjuk lehet megszüntetné az utángyártott patronok használatának lehetőségét. Az epson oldalán tudsz letölteni új firmware-t, de olvass utána, hogy lehet-e utána is utángyártott patront tenni a gépbe.
A szervíz sajnos tényleg nem olcsó. 4000 Ft+áfa egy helyen, amivel tegnap beszéltem. Egy két órás javítás ára már közelíti a nyomtatód új árát. -
-
atala
Topikgazda
Kb azonos mennyiség fogy. Volt, hogy cseréltem, volt, hogy töltöttem. Most 100ml-es tartályt használok, így nem tudom pontosan mérni, de előtte a canon nyomtatómnál egy garnitúra utángyártott patronnal ennyit sikerült kinyomtatni. De volt olyan utángyártott patron, hogy 100 A4-es lapot 70% lefedettséggel ki tudtam nyomtatni. Gondolom abba nem 10, hanem több tinta lehetett.
De azt írják az epson L800-as nyomtatónál, hogy egy garnitúra tintával (6x70 ml) 1800 db 10x15-ös fotót tudsz kinyomtatni. Ha utána számolsz, akkor az kb 450 A4-es lap 100% lefedettséggel. Tehát 1 A4-es lap kb 1ml tinta. -
-
€uro
őstag
-
Thrawnad
senior tag
Egybe válaszolok néhány dologra:
1: ugyan olyan mint egy UGY patron.
2: Én szoktam fotót is nyomtatni egy kicsit "ráhúzom a gammát" és teljesen jó. Igaz nem vízálló, de nem is a halaknak nyomtatok.
3: Itt is kapsz tölthetőt.
4: Szórólapot én Corel Drawban csinálok. Tök egyszerű még dizájnolni is, a 4db egy laponról nem is beszélve.
Ha adsz egy e-mail címet küldök neked egy tört (fuj) verziót.Thrawnad
-
Thrawnad
senior tag
-
€uro
őstag
Talán a router DHCP belállításainál lesz a probléma.
A router így van konfigurálva:
DHCP Server: Enable
Start IP Address: 192.168.0.100
End IP Address: 192.168.0.199
Address Lease Time: 120 minutes (1~2880 minutes, the default value is 120)
Default Gateway: 192.168.0.1 (optional)
Default Domain: (optional)
Primary DNS: 0.0.0.0 (optional)
Secondary DNS: 0.0.0.0 (optional) -
€uro
őstag
Kipróbáltam a WPS csatlakozást is. Első körben a nyomtató és a router szépen megtalálja egymást. Sikeres kapcsolódást jelez mindkét egység. Majd következik az IP-cím beállítás, illetve az "Erősítse meg a kapcsolatot" oldal, miután a már jól ismert "A telepítés nem sikerült" címszavú hibaüzenetet kapom.
???
-
QwErTy42
addikt
L200: Hamarabb szétesik a nyomtató, minthogy kinyomtatnád a kezdő patronszettet. Ez egy SX130-as nyomtató 4 bazi nagy tintatartállyal. Egy full fapados lassú és ... nyomtatóról beszélünk, ami a nagyinak lett kitalálva, aki évente nyomtat 300 oldalalt és nem havonta ezret vagy többet. A festék sem ugyanaz a minőség, mint a többi Epson nyomtatóban, ez nem Durabrite ez nem fakulás és maszatolásálló, hanem egy egyszerű és olcsó valami...
Ha már ragaszkodsz az Epsonhoz, akkor inkább az SX525-öt vedd meg!
Az ellenségemnek se ajánlanám az Epson L szériát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest