- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klac
aktív tag
Ahogy a hibaüzenetben is van, a nyomtató elérte az élettartama végét, nézd meg a nyomtató dokumentációját.
Valószínű megtelt a használt tinta gyűjtő párna, vagy az e célt szolgáló gyüjtő alkalmatosság.
Ami persze csak a nyomtató használatából adódó EPSON következtetés, valójában nem telt meg, csak a nyomtató chipje van erre kiképezve.
Egy szervíz program segítségével szoftveresen le lehet nullázni a számlálót, és újra alkalmas lessz a nyomtatásra.
Töltsd le az EPSON oldaláról a kézikönyvet, avagy dokumentációt, nézd meg mit jelentenek ezek a villodzó jelek.
Ha tényleg a használt tintagyüjtő telt meg, akkor keress egy a nyomtatódnak megfelelő Service Adjustment progit azzal tudod nullázni. -
StephenNO1
tag
Mire reagál a nyomtató? Gombok, esetleg patron eltávolításra, bár kétlem hogy beállna megfelelő pozícióba. Elakadva nincs benne valami, amit érzékelne? Ha küldesz rá nyomatot, azt dobja vissza, hogy nem sikerült nyomtatni.... Csak az már nagy gond, hogy minden villog, a kijelző sem bizalomgerjesztő információt mutat.
-
feccus
csendes tag
válasz
StephenNO1 #3595 üzenetére
Hogyan tudnám kideríteni hogy mi a baja,anélkül hogy szervízbe vinném?
Van még hozzá egy-két bontatlan patronom is. -
feccus
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem,van egy epson stylus c3650-es nyomtatóm,bekapcsolás után minden led zölden villog rajta.
A kis "kijelzőn" E betű villog,a a papír és a tinta jelzőnél pedig pirosan világít, a program pedig a következőt írjaarts inside your printer are at the end of their service life. See your printer documentation.
Mi lehet a probléma szerintetek?
A nyomtatót kaptam és elvileg eddig működött.Előre is köszönöm.
-
razorka777
veterán
válasz
razorka777 #3592 üzenetére
Csak kiszedtem a maradék patront,nem bas.ott ki velem.
-
Nagya21
addikt
válasz
razorka777 #3590 üzenetére
HAli!!
Olyan nincs, hogy nem engedi kiszedni, murphy törvénye: ha nem megy ne eröltesd, végy egy számmal nagyobb kalapácsot.
Patront nem keverünk(gyári-UT).
Üdv Nagya -
razorka777
veterán
Helló!
A következő lenne a kérdésem:Van nekem egy sx 125 tipusú epson nyomtatóm,amiből kifogyott a cián és a magenta(eredeti patronok)Tehetek a gyári patronok mellé utángyártottat?Vagy esetleg nem fognak együtt működni?
Sajnos annyira intelligens ez a nyomtató,mivel a kék és a fekete patronok még tele vannak nem engedi kiszedni azokat.Van erre valami megoldás?
Köszi. -
csdm
senior tag
tudom már egy kicsit sok vagyok, de sikerült a papírt izomból kiszedni.
Viszont most azt a hibaüzenetet dobja, hogy nincs a tonerkazetta behelyezve. Holott bevan, és van benne festék is. Újratöltést követően már sikerült vele nyomtatni néhány oldalt hibamentesen, viszont most egyet sem. -
csdm
senior tag
Köszi a toner kérdést!
Más valami, az Epson M1200 -as nyomtató bekapott egy lapot, és nem a rendes helyen felül jött ki hanem hátrébb. A számító gépen azt írja hogy be van szorulva egy lap. Sehogy sem tudjuk kivenni onnan, be van szorulva. Ötlet?
-
StephenNO1
tag
Szerintetek nem fog beszáradni a fej ha csak fúvóka tesztet nyomtatok? Mostanában ritkán használom, de azért 2-3 hetente azért rendesen használva van.
-
akyyy
senior tag
a wifi beállítás már megint eltünt. össze van most kötve a nyomtató a géppel, kábellal, igy tud nyomtatni, müködik. wifivel hogy kössem össze? futtasam újra végig azt a lassú telepítőt? vagy ha mrá fent van a diver, nincs valami beállitási lehetőség, hogy megkeresi a hálózaton a nyomtatót??
-
Ancsikaa
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. SX 125-öm van. Fekete patront most cseréltem, a színesek kifogytak, de színessel nem szoktam nyomtatni, csak feketével. Most feketével nem akar nyomtatni.
Ki kell cserélnem a színeseket is, ha csak feketével akarok nyomtatni?? -
norbi0604
aktív tag
Tutitinta.hu - Legjobb.
-
akyyy
senior tag
tutitintál már pénteken megjöttek a tinták, még igy s kb 2ezret spóroltam, ugyhogy köszönöm
betettem a nyomatóba, először nem akarta felismerni, aztán a programnak megmondtam hogy most aztán csere lesz, és betöltés után már jó.
-
csdm
senior tag
Sziasztok!
Epson Aculaser M1200 nyomtatóhoz milyen toner-t kell venni?
Minden tipushoz külön van toner vagy egységes valamennyire?
Lehet újratölteni a tonert, vagy utángyártottat venni, amit olcsóbb? a régi kifogyott tonert, hova kell kidobni, vagy leadni? -
aclandiae
senior tag
Üdv!
Adott egy Epson DX5050-es nyomtató, ami narancssárga-zöld csíkokat hagy a papíron szabályos kb 1 cm-es távolságra egymástól. Ha képet, ha szöveget nyomtatok akkor is.
A Fejtisztító ábrája olyan amilyennek lennie kell, lefuttattam a Fúvókatisztítást is, de nem segített. Mégis mi lehet a gondja? -
mrcrnl
tag
Üdv!
A következő problémára keresek megoldást:
Van egy Epson AL-MX14NF nyomtatóm és egy (legális) Win7-es Acer laptopom. Feltelepítettem a nyomtatót, rendesen nyomtat A4-re. A problémám az, hogy nekem döntő többségében egyedi méretű (122x216mm) papírra kellene nyomtatnom, de ha ráklikkelek a Custom-ra, szürkén jelenik meg a méret beállító rész, nem lehet rajt változtatni. Rendszergazda fiókkal vagyok bejelentkezve. A korábbi XP-s laptopon ment minden rendesen, bár ott elfogadta a windows a nyomtatón beállított papírméretet. A win7 nem foglalkozik vele, és nem is ad lehetőséget a megváltoztatására. Esetleg lehet, hogy valamilyen másik nyomtató driver-ével kellene próbálkozni? Tud valaki tanáccsal szolgálni? Vagy van hasonló tapasztalata valakinek?
Köszönöm előre is. -
Bettike79
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy az EPSON SX218 típusú nyomtatómban festékpatront cseréltem, és azóta csak üres lapot hajlandó nyomtatni. Mi lehet a gond? A fel tisztítását már elvégeztem, de nem segített.
-
pasig
csendes tag
És milyen megbízható minőségű ugy-t tudsz ajánlani?
-
-
Nagya21
addikt
HAli!!
A kétfajta gyári ténta között a mennyiség-ár a különbség.
Téntát csak gyáriról UT téntára csak egyszerre cserélünk, az UT-t már lehet egyenként is csereberélni.
Én innen a fórumról szerzem be a téntát, de nembiztos, hogy olyan van nekijeja ami neked jó.
Patron
Vagy itt:Patron2
Vagy Itt:Patron3
Remélem jót ajánlok
Üdv Nagya -
-
akyyy
senior tag
SX235W-be kifogyot a tinta első alkalommal (ugye azok a patronok vannak benne, amit adtak hozzá).
Olvasgattam a fórumot az elejétől, és az jött le, hogy ne a feketét cseréljem le UT-re, hanem az egészet, mert nem fog jól müködni.
Meg megbízható helytől vegyem.
Esetleg ha valaki tud székesfehérváron helyet, ahol lehet UT-t venni, az adhatna ötletet. De ha nincs, kinéztem egy üzletet, szerintem tőlük jó lesz.
Az a kérdésem, hogy mennyibe kerül egy UT garnitúra? És mennyi lenne egy sima fekete gyári?
Mlyen "márkájút vegyek", és ebbe az Epsonba, hanyas változatot?Eddig Hp nyomtató volt, amibe az utángyártott fekete vlt vagy 4000, a színes meg 6000
És nem akarom elhinni hogy itt meg 200 ft
Jah és egy UT garnitúrával kb hány oldalt lehet nyomtatni, ha többnyire feketét nyomtatok néhány képpel.
-
akyyy
senior tag
kifogyott a tintám, itt az ideje venni, de mi a különbség a rókás és almás tinta között?
-
alibaba78
őstag
Uraim!
Egy driver reinstall megoldotta a problemat azzal a kulonbseggel, hogy most elobb telepitettem a drivert, es csak utana dugtam be a nyomtatot. Bagatell. Koszonom a segitseget!
-
alibaba78
őstag
4 com port van a listaban es 1 usb (itt ki is irta, hogy epson sx445).
A telepitest ugy csinaltam, ahogy le van irva, bar lehet, elobb kellett volna a drivert telepitenem, es csak utana bedugni a nyomtatot. Ezt majd kedden kiprobalom.A masolast is kedden.
Nem tudom felreerteni
:
"Nem hanem a tálcán a nyomtató ikon megjelenik nyomtatáskor abban van olyan, hogy törlés, aktiválás etc, ott keresd."
Igen, alapertelmezett nyomtatokent lett beallitva. A properties-ben ha jol emlekszem aktiv volt, de ezt is ellenorzom megegyszer kedden.
-
epzon
őstag
válasz
alibaba78 #3558 üzenetére
biztos, hogy jó portot adtál meg?
úgy csináltad végig a telepítést ahogy az le van írva?ha a másol rendben megy akkor a nyomtató ok
szerintem Nagya21 arra gondolt, hogy
start menu - nyomtatók és faxok - majd jobb egérgomb a nyomtatóra
ekkor egyrészt legyen az beállítva, hogy set as default printer (alapértelmezett nyomtató), illetve a properties (tulajdonságok) menüben tudod mengnézni, hogy le van e tiltva -
alibaba78
őstag
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Egy kis segitseget kernek szepen. A minap vasaroltam egy ismerosomnek epson sx445w-t, amit a manual alapjan, annak rendje es modja szerint installaltam is (xp 32bit), de nem nyomtat. Kicsomagoltam, eltavolitottam az osszes sallangot, beleraktam a patronokat, radugtam a gepre (kabellel, mert nincs mindig idom atjarni hegeszteni), installaltam a drivert, es szepen ki is irta, hogy felismerte. A nyomtatok menupontban pedig "0"-as jelzessel elsodleges nyomtatokent, online modban van. Amikor ranyomok akar csak egy text-re, hogy nyomtasson, elkezdi a rakeszulest, majd kiirja a nyomtato, hogy "canceling". Ez vajon miert lehet? A legfrissebb drivert felraktam, firmware-t frissitettem, meg a kabelt is kicsereltem masikra, de az istennek sem akarja azt az egyszeru dolgot megcsinalni, amire kitalaltak. Akinek van otlete, kerem ne tartsa magaban! Koszonom szepen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest