Aktív témák
-
barbikenje
aktív tag
Hali Yut! Köszi a manualt, átnyálazom, ha valami kérdésem lesz, kereslek, ahogy tudlak (teló, fórum...)
-
barbikenje
aktív tag
Bocs, itt valami félreértés van, és szeretném tisztázni... Miért is kell, hogy leszáradjon a kezed?
-
barbikenje
aktív tag
Abból van bőven... inkább letöltöm a kézikönyvet, hátha abból kiokosodom bios és alaplapi cuccos ügyben...
-
barbikenje
aktív tag
Na te kis megyémbeli duál-mindent-tudok: be szerettem vóna kapcsolni a DMA-t de mivel nyenyó driver, így nem lehet. ezért kerestem volna hozzá valami jutilitit, ami tartalmazza az IDE-66-os csatornához a DMA-t.
-
barbikenje
aktív tag
Elméletileg igen, majd ha kipróbáltam megmondom...
-
barbikenje
aktív tag
Dánke sőnöm IWU mester!
-
barbikenje
aktív tag
Továbbra is keresek driver cd-t az alaplaphoz (duál procis rencer... Via 694D és 686-os chipekkel)
-
barbikenje
aktív tag
Négyen már megnézték (ebből 3 tuti én voltam...). Na, hát csak akad valakinek ilyen lapja, és a hozzá való driverek&utility-k...
-
barbikenje
aktív tag
A laphoz az epox (hogy a f@x verje őket orrba...) megszűntette a támogatást, így semmit nem tudok leszedni hozzá, pedig kéne egy ilyen cd... Akinek van és lemásolható (hiszen csupa, egykor ingyen letölthető dologról van szó), azt szívesen venném. Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Autós topik
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest