Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz heckbert #9250 üzenetére
Én is keresek távirányítót, de infrásat nem akarok... Még 10 éve vettem pár ezer Ft-ért olyat, ami com porton kommunikálva tökéletes, de olyan távirányítót akarok már (mert működik és van), csak ami nem ilyen infrán keresztül menne, tehát nem kellene rálátnia a vevőre a küldőnek... Érdekes, hogy kevés ilyen van, vagy irreálisan drágán...
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
dabadab
titán
válasz heckbert #5598 üzenetére
Elsore azt mondanam, hogy Antec P182 (ill. az utod P183, de azt meg nem lattam itthon arlistaban), azt halk, jol hutheto haznak terveztek, amibe bele is fer 6 HDD, az egyetlen apro bokkeno, hogy kb dupla annyiba kerul, mint amennyit szantal ra.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Szab02
aktív tag
válasz heckbert #5598 üzenetére
Az 5-6 Hddnek hűtés is kell, nem lenne valami jó ötlet elrejteni!
Ha olcsón meg szeretnéd úszni, ott a fa alapanyagnak occsó , nekem egyik htpc-m abból van (de csak gyoran megépített, nem sikerült valami hűde szépre..), sőt a monitor is fakeretből van! nappaliba bútorként mutatós.http://www.panoramio.com/user/szab02
-
szabi__memo
nagyúr
válasz heckbert #5505 üzenetére
Persze, nem hát. Nem is htpc, csak nettop. Csak 1080p képes...
Másrészt hdd mióta probléma? A nagyobb gáz az tényleg az infra de hát az is megoldható... bár aki ilyet vesz az úgy sem akar sem hackelni,sem usb-s infrát venni hozzá.
De lesznek ebből még jobb gépek is..[ Szerkesztve ]
-
band1103
őstag
válasz heckbert #5269 üzenetére
Ne nevettesd ki magad elhamarkodott hsz-ekkel. Ki beszélt itt 1 emberről ? Ha azt mondom hogy nálam az nem csak 1 embert takarhat hanem egy egész családot is akár.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
band1103
őstag
válasz heckbert #5137 üzenetére
Miért? A 78G-DS3H hangkarija nem tud 7.1-et? Realtek ALC889A 8-channel audio codec
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
band1103
őstag
-
band1103
őstag
válasz heckbert #5132 üzenetére
Vannak olyan IGP-s alaplapok amik HDMI kimenete hangot is tud kiküldeni. HD3200 vagy nV8200-es stb... AMD lapok. Intelben is biztos vannak de nem vagyok arrafelé ismerős.
[ Szerkesztve ]
-
band1103
őstag
válasz heckbert #5084 üzenetére
AMD-s lévén nem akarok kiállni mindenáron az intel mellet de nem szeretem az igazságtalanságokat sem. Az a helyzet hogy abban a konfigban azért nem kell DxVA képes igp mert olyan erős cpu van benne hogy izomból oldja meg a HD filmek lejátszását úgy hogy nem szakad bele a munkába és mégsem fogyaszt sokat.. Azt meg nem vágom hogy mit akart mondani a pcworld mert nem tudok angolul. Még nem panaszkodott olyan aki használja ezt a konfigot HTPC-be
A ffdshow Vs. DxVA kérdésről meg csak annyit hogy képminőségbeli különbséget nem fogsz észrevenni. ffdshow helyet HD ra miért nem inkább coreavc? Az ffdshow nagyon eszi a cpu-t Egyszerű a képlet: Ha az a ajánlott intel lesz akkor coreavc, ha AMD 5050e+HD4350 akkor DxVA. És azért Ne 780G mert a HD4xxx -es vagy az nv 8 ill.9.sorozatú kariknak jobb a DxVA-juk."A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
band1103
őstag
válasz heckbert #5081 üzenetére
Én már nem bíznám a filmeket a 780G DxVA képességeire (max70%-os arány). Ha DxVA akkor inkább NV 8-as 9-es széria vagy Ati HD4xxx karik. Ha nem vagy kifejezetten AMD párti mint én akkor jobb lenne egy Intel e5200 +73PVM-S2H konfig és lesz egy kis erőtartalékod is.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz heckbert #4182 üzenetére
2. milyen tápot vegyek hozzá?
Szerinem egy 300W-os táp tökéletesen megfelel egy ilyen configba. Zalmant vagy Thermaltake-et ajánlanám. Zalman tápok nagyon halkak és télleg csak akkor kezd a hűtőventije gyorsabban pörögni, ha nagyon szükség van rá.
A házban lévő ventiket szerintem szabályozni kéne valamivel mert igaz, hogy nem ülsz közel a géphez, azok a gyári ventik nem a leghalkabbak. Halk ventik közül én Papst-ra teszem a voksomat.
⭐ Stella
-
heckbert
csendes tag
válasz heckbert #4162 üzenetére
4162-re valaki?
azon kívül összeállítottam egy lehetséges htpc-t, 1080p-s mkv, meg később majd blu-ray lejátszásra fog kelleni, a hangminőség főleg fontos lenne. távol fogok ülni a géptől, szóval nem muszáj nagyon halknak lennie, de feltűnően hangos se legyen.
alap:ASUS M3N78-EMH HDMI
proc:AMD Athlon 5000+
hangkártya: ASUS Xonar D2 PCI
RAM: Kingston 2 GB, 800MHZ
hdd: Western Digital 1 TB ("WD10EACS")
ház:Thermaltake LANBOX Lite VF6000BNS (ehhez 2db 60 millis és 1db 90 millis ventit adnak)
1. Mit szóltok a konfighoz, változtassak-e valamit?
2. milyen tápot vegyek hozzá?
3. milyen hűtőt vegyek a procira, lehet-e passzív?
4. 4162-es kommentben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest