-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
heckbert
csendes tag
válasz
band1103 #5133 üzenetére
utánaolvastam most jobban pár órát (nem kellett volna ide írnom előtte, lustaság volt), azt találtam, hogy az alaplapokkal amiket te írtál nem lehet DTS-HD-t és TrueHD-t bitstreamelni. jelenleg 2 hangkártya van, ami elvileg alkalmas erre (ASUS Xonar HDAV és Auzentech X-Fi HomeTheater HD). az asusról azt találtam, hogy olyan rosszak hozzá a driverek, hogy gyakorlatilag használhatatlan, az Auzentechnek elvileg január utolsó hetén kellett megjelennie, de semmi infot nem találok róla a hivatalos specifikáción kívül. vannak viszont hangkártyák amik a DTS-HDMA-t és a TrueHD-t LPCM formátumba kitömörítve pass-througholni tudják az erősítőnek. a HD3200 LPCM-et csak 2 csatornában tud küldeni, viszont ha jól látom, akkor az NV8200-as lap már tud 8 csatornásat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest