Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
nihil41
üzenetére
Ha arra a PDF "driver" táblázatra gondolsz, amit én szoktam linkelgetni, akkor abban semmi ilyesmiről nincs szó. De lehet nem arra, de akkor konkrétan mire?
A kadenciahelyesség problémája az Nvidia kártyáknál általános dolog és olyanról még nem hallottam, hogy ennél, vagy annál a kártyánál erősebben jelen lenne a többihez képest. Te akkor igen? Mert a hsz.-ed kimondottam az 1030-as kártyákra vonatkozott. És én ezeket csak azért írom ide, hogy ha lehet ne tájékoztassunk félre senkit vélt, vagy félreértett információk alapján.Amúgy, ahogy abban a táblázatban is olvasható, nemrég egy bizonyos driver verziótól sokat javítottak az Nv kártyák kadencia helyességén is, így talán már nem olyan "égetően" kizáró probléma, mint régebben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest