Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Celtis
üzenetére
Bocs, hogy csak most válaszolok, sajna most tudtam csak gép elé kerülni, kicsit huzamosabb ideig. Köszönöm, hogy ennyien próbáltatok segíteni.

"Pontosan az az elvárás, hogy magától működjenek a dolgok, és ezt tudja is a Kodi."
Az a bajom, hogy egy példát is említsek, hogy a Kodi, random hibákat generál. Van pl egy American Dad mappám, mivel ezt a sorit nem ismertem, az első évad van letöltve, igaz, ez még SD és 4:3, de gondolom, ez nem probléma. Nem tudom milyen kódolású avi, de Kodi simán játsza.
És, az Istennek nem hajlandó beletenni, a médiatárba. Ugyanaz a mappa szerkezet, mint a többi sorinál, de csak file-ból tudom indítani, vagy nem Kodival nézem meg
Már frissítettem, kivettem, más mappába tette, kiszettem az almappa struktúrát, és nincs ott 
Sample: Alapesetben, nekem sincs benne, de a Whitney-hez betette. Épp ez a gond
Ha mindnél ott lenne, tudnám, hogy nem hiba, vagy bug, vagy nem tudom, hogy minek nevezzem. De csak a Whiney-nél van, így mit állítsak be másképp? 
screenshot: Most mit értesz saját mappám alatt? Nálam úgy néz ki, hogy almappákból áll az admin/download/Transmission mappa, mint pl filmek, sorozatok, Blu Ray Disc, értelemszerűen csoportosítva, és sorozatokon belül is, a sorozat címekkel, külön mappák vannak. Ezeket TM-ben variálom, amennyire lehetséges. Így, a torrent és a média mappám, voltaképp ugyanaz.
Jelenleg így néz ki a gyökér mappa szerkezete.
Az american dad és a The Flash, problémás esetek voltak, azért vannak kívül
A 3D-be pedig a Kodi - tudtommal - csak osztottképest tud, de én BD-ről szeretnék, frame packed-et játszani
Ami egyébként, még madvr-rel sem jött össze, sajna.
Ezt persze betudom a saját bal...ságomnak, de tény, hogy nem egyszerű, mivel, nekem 3x-ra sem sikerült 
harylmu
ezt en se ertem. plusz hogy miert rakja sorozatokat meg filmeket egy mappaba.
Valamit benéztél, külön mappám van mindkettőnek

woodworm
Másolgatást is kerülném, ha lehet.
Ott van egyszer letöltve, a teljes anyag, átnevezés, mappa struktúra még belefér, de nem akarok időtlen időkig, 20-40GB file-oket másolgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már frissítettem, kivettem, más mappába tette, kiszettem az almappa struktúrát, és nincs ott 
Ezt persze betudom a saját bal...ságomnak, de tény, hogy nem egyszerű, mivel, nekem 3x-ra sem sikerült