-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Ezzel mi is így vagyunk. Minden kedvenc film megvan DVD+BD is, és nagyon sok film legalább DVD-n, ezért van is egy BD meghajtó a HTPC-ben. De talán 3-4szer használtuk tavaly 3D miatt meg 2szer ismerősök által hozott lemezhez.
Amúgy rühellem a lemezekkel való babrálást, ezért inkább leszedem őket (persze, tudom, lemezről is csinálhatnék "archiválást", de sokkal macerásabb és időigényesebb), így aztán NAS-ról behúzza Kodi, ott szépen rendszerezve megtaláljuk és egy kattintással indítjuk.
Nem tudom, lehet-e valahol eleve letölthető verzióban vásárolni, de valszeg akkor se élnék vele, mert szeretem őket fizikai valójukban kitenni a polcra
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Fogyjunk le!
- BestBuy ruhás topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest