Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Nem láttam, hogy "tiltólistás" a port.hu scraper.
Ám a kérdés továbbra is áll. Nem lehet fájlelnevezésnél felülbírálni a scraper-t?
A filminfó legyen az, amit ő akar, de én szeretném megadni a megjelenítendő nevet...Ja, a megtaláltat nem keresi újból? Ezt nem tudtam.
Aha, ha a scraper-t nem piszkálom, csak a kihagyást választom, akkor nekem megfelel.
Borítók: mint mondottam volt, még bőven az XBMC idők előtt kezdtem, amikor a scraper még csak a zacsiban sem lötyögött.

A régi XBMC-s időkben, mikor még nem volt jól működő scraper, akkor film.avi-hoz film.tbn volt (egy mappán belül) a borító. Namár most a NAS-on lévő cuccok nagy része évek óta változatlan, ezért is használom a saját borítókat. Minek csináljak +munkát, mikor a már meglévő is tökéletes?Még egy kérdésem lenne. Ha a scraper-t átállítom, akkor az új újra keres mindent? Tehát lehet lesz olyan, amit a port.hu jól megtalált, a másik nem fog és akkor adtam a xarnak egy pofont?
Egyébként köszi a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- Apple Watch
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest