Hirdetés
- Steam Deck
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
válasz
Celtis
üzenetére
Nekem A4-5300 van egy 6,7 cm magas (a belső magasság ~6,3cm) házban.
Anno én is úgy keresgéltem, hogy mi lenne a jó cpu hűtő hozzá, de ami árban jó lett volna az nem győzött meg (vagy a hangja, vagy a hűtőteljesítménye miatt), ami pedig minden téren megfelelt volna [link] azt drágának találtam.
Végül rákérdeztem, h mi a tapasztalat a gyári hűtővel, illetve mik a méretei. Az erre kapott válasz alapján döntöttem úgy, h adok egy esélyt a gyári hűtőnek, ha nem válik be max. csere.A linkelt hsz.-t csak megerősíteni tudom: a gyári hűtő biosban leszabályozva level 2-re nálam HD film közben olyan 33-35 °C körüli hőmérsékletet eredményezett (21 °C-os szobahőmérséklet mellett), és meglepően halk (1 méterről már alig hallható).
A méretei alapján a gyári hűtő neked is maximálisan megfelelhet (a ház szellőzése azért egy sarkalatos kérdés lehet), sőt ha valami miatt nagyobb terheléssel járó feladatokat végeznél rajta, egy ventilátor cserével (8 cm PWM-es jó lesz rá) megoldható, h akkor is halk és hűvös legyen.
-
rbalint88
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
igen, le kell cserélni sajnos. Az arctic légszállítása megegyezik a gyáriéval, csak 1800-on 2800 helyett... cserébe nem 15, hanem 25mm magas.
6cents házba nehéz bármilyen értelmes hűtőt rakni AMD-re. Thermaltake slim jó lenne, de az csak Intellel kompatibilis.
15mm magas ventilátorból meg semmi értelmeset nem találtam, hogy ne nőjön meg a Xigmatek magassága. (az én házamban 50mm a korlát, ha akarsz 3,5" hdd-t is használni, de majd flex segítségét veszem igénybe, ha erre sor kerülne és lelógatás helyett felfele lesz felrakva, az optikai meghajtó terébe.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest