Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• drdr

senior tag

válasz Peak #13850 üzenetére

Akkor még egy kicsit pontosítok. Az xbmc eleve úgy indul, hogy akadozik, nem tudom másnál is így van-e.. ekkor dob pár framet. Ez minden fps-sel így van. Néhány régebbi amin mint pl. Shrek 1, 2. az 25 fps az akadozik az elejétől, majd visszatekerek párszor és akkor már nem...

Sajnos én is elég könnyen észreveszem a hibákat. Eddig az XBMC-re is azt mondtam, hogy de jó, de szép, de ahogy láttam a madVR-t, azt kell mondjam, ha az xbmc nem is szaggat épp, a madVRaz MPCHC-vel folyamatosabb, holott xbmc is az, de egy pici árnyalatnyi különbség van. Linket nem adnék, és több gigát esetenként 10 gigát nem tudok feltölteni sehová, a Shrek elérhető több helyen is, a több gigás mkv változat, amivel gondom van pl. 2-3 videó van amivel tesztelni szoktam, Avatar elején amikor az űrben vannak, ill. a nagy kerekű dömper, aminek a kerekeiben a nyilak vannak... másik Hubble első 1-2 perce. Előzőek 23 fps-sel, Shrek 1-2 Dreamworks intro a lufis kissráccal ill. a mesekönyv beúszik a képbe alulról... ezeken jól látszik a folyamatosság (vagy akadás)... Próbáltam a Killa sample-t, azzal nincs gond, hibátlan. De mint mondon, a 23 fps is jó, a 25-30 fps akad, míg párszor nem tekerem vissza. Utána nézhető.

De nem én vagyok az egyetlen akinek ilyen gondja van, olvastam talán XBMC-s fórumba, ha lesz több időm megkeresem, belinkelem, ott is a órajel állítgatással lehetett javítani a helyzeten...Ha jól emlékszem a catalyst hibájának tudták be. 12.6-os chipset driver használatát ajánlják és a 11.4-es driver a videó karihoz... ezt a konbinációt ki fogom még próbálni. Ha minden jól megy a 7végén. Csak rendesen le kell bekapolni a jelenlegi rendszert, ez most így ahogy van eddig talán a legjobb... nem akarom újra telepíteni ha vmi elk*ródik.

http://downloads.guru3d.com/AMD-Catalyst-11.4-Win-7-Vista-x64-download-2711.html
    http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx

Új hozzászólás Aktív témák