- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Egyelőre még nem reklamált...de egy darabig az előző sem tette, szóval majd az idő eldönti. De ha ennyi sem elég akkor nem tudom mit teszek...
Ami a szuperálást illeti:
+ feltéve a Transparency skint szépen megugrott a vizuális élmény
+ ráakadtam a Watchdog addonra ami szépen frissítgeti a kijelölt elemeket, így nem csak újraindítás után kerülnek be az új dolgok a médiatárba hanem "menet közben" is
- az utóbbi időben 2-3 alkalommal elszállt az XBMC, ilyen korábban sosem volt
- megvettem TCr kollégától a HP infra-vevőt de nem úgy alakult a bemutatkozás ahogy szerettem volna: a Chinavasion csodát rádugtam és pöpecül működött, ez viszont rakoncátlankodik:
1. nem ébreszti a (készenlétben lévő) gépet. Veszi a jelet mert villan, de a PC-t nem kelti.
2. kb. minden 3. gombnyomás defektes: vagy nem csinál rá semmit vagy leginkább duplán hajtja végre.
Használ esetleg még valaki ilyet, és ha igen nem tapasztalta ezt? -
sb
veterán
Kötekedés on:
Ezekről mit olvastok le 2-3m-ről filmnézés közben?Nekem valahogy soha nem hiányzott a kijelző. Mondjuk az igaz, hogy zenére nem használom, ahol a TV ki lenne kapcsolva és esély nincs értelmesen irányítani. De ez is csak inkább 2-3 éve lehetett gond, az azóta kifejlődött mobil/wifi kliensek már ezt is megoldják.
-
Digger
senior tag
Ez engem is érdekel, bár nekem nem iMon van, hanem az MSI Media Live eredeti VFD kijelzője, hw gombokkal.
Az MSI alaplapot kivágtam és egy Brazos került bele, 4 giga RAM-al és egy 1T-s winyóval. Az MCE távirányító már megy, de még testre kell szabni. A Brazos ventilátora fölött van még bőven hely, úgyhogy el fog férni egy nagyobb méretű csendes légkavaró.
Van a VFD kijelzővel egybeépítve egy USB csatolású BT/Wifi kombó is. Gondolkoztam, hogy egy gyári HTPC-be miért építenek BT egységet! Szerintetek lehet ezen keresztül egy drótnélküli fülest illeszteni? -
róland
veterán
Half-SBS a film. A film megy is, de én szeretném anagliphben nézni. (Hétvégén pakolásztam otthon s találtam egy piros-kék színszűrős szemüveget. [Ha nagyon muszáj, akkor ott a Samsung UE40D6100 tv, amire csak rá kell kötni a külső HDD-t s nézhetem 3D-ben.])
Szóval egy AMD Trinity-s notebookon is szeretném 3D-ben nézni a filmeket, ha már adott a színszűrős szemüveg.
-
Zirowe
nagyúr
Tehat, win 7 es 8 ban, amikor megnyitom q lejatszo eszkozoket es beallitanam a hangszoro konfiguraciot, 5.1 es lehet tesztepni oket, akkor mind az 5 szol, kiveve a mely.
Frodo xbmc alatt ha lefuttatok egy test mkv-t a 6csatornara dd, dts es dts-ma formatumban, akkor mind az 5 szol, kiveve a mely mind a ket konfiguracioval.
Ha filmet nezek xbmc-n, akkor viszont megy rendesen a mely, de szerintem kicsit erotlen.
Ezenkivul win8 alatt az asrock 330 hdmi lejatszoeszkoz tulajdonsagainal csak a dd van feltuntetve, de a dts nem, pedig tamogatott es xbmc alatt is kijelzi, eddig is ment rendesen, most is megy rendesen (azt hiszem ehhez edid override kell, de meg nem talaltam megfelelo leirast).Beallitasok mindenhol hdmi, 5.1, wasapi hdmi es megfelelo codecek beallitva.
-
canniball
nagyúr
Hja.
Probléma 2: ha elindítok egy zenét a [space] billentyűre szünetelnie kéne a lejátszásnak de cseszik így tenni. Érdekes módon ha a főmenüben vagyok ott működik, de ha abban a mappában ahonnan indítottam a muzsikát akkor nem működik, ugrik egyet a kép és ennyi. Nálatok jó?
-
sb
veterán
Nekem meg a HTPC a letöltőgép is.
Így belépek RDP-n, betolok 5 torrentet, nem nevezem át, semmi, csak enter+enter.
Aztán XBMC meg megtalálja indításkor.
Amit nem talál 10-ből 1-et arra meg kézi keresés. (és igen, egy van amit azzal se talált meg: Rio.)
Ennyit kibírok, asszem a ki klikkel kevesebbet versenyt én nyertem.
szerk: Ja arról nem beszélve amikor a torrentet a weboldalon csak beteszem az RSS feed-be egy klikkel bármilyen gépről. A HTPC legközelebbi indításnál meg az utorrent RSS alapján letölti automatikusan, XBMC indításnál meg felismeri.
Kár, hogy minden torrent oldalon nincs ilyen RSS feed-es megoldás. -
canniball
nagyúr
"De egyébként megtalálta..."
Akkor qrva nagy szerencséd volt, nekem sehogy nem találta meg akármit csináltam vele. Kézi keresésnél is feldobott 7x találatot, egyik sem volt az. Az említett módszerrel egyből meglett."Mi az..."
Nekem meg nem kell könyvtárat/fájlt átnevezgetni és mivel közvetlen linket kap keresgetni sem kell neki így gyorsabban talál. 2:1 -
sb
veterán
Sajnos nagyon sok olcsó lapról lespórolják.
Llano-nál én azon csodálkoztam, hogy a drágább ITX lapoknál olyat is alig találtam amin 2db digitális képkimenet lenne. Végül a Gigabyte A75 ITX lapon volt, de úgy kellett vadászni...Pedig már elszoktam tőle az utóbbi években, a legocsóbb lapok kivételével szinte minden lapon van 1-2db digit kimenet (analóg).
-
Skillet
addikt
enszuke kicsit kekeckedni akart
én is szoktam néhanapján
media player (mp) lejátszó. vagyis média lejátszó lejátszóitt a hiba.
ahogy a cd-re is azt szokták mondani vala, hogy cd lemez. vagyis compact disc lemez. kompakt lemez lemezenszuke majd kijavít, ha félreértettem, de nagy valószínűséggel ez volt a problémája.
az off után: én még mindig barátkozom egy htpc gondolatával. a meglévő a210-et váltaná le. de a jelenlegi állás szerint a popcorn marad, kap egy belső 2,5" 500gb hdd-t, és letöltő-lejátszó masina lesz. az ősrégi hp d510 usdt gépem meg leváltásra kerül. sajnos a jutúb videóknál is akad. így arra lesz valami épített mini pc-s megoldás. na, majd kiderül. azért figyelgetem a fórumot időnként, tetszik.
-
-
Irmscher 353
aktív tag
Őszintén szólva szeretném lenyomni az árát, amennyire csak lehet, olyan ~20eFt környékén gondoltam.
Az asztali MP témakört már körbejártam, ennyiért van sok kínai ocó, nem cíp, igaz, hogy a firmware, meg egyéb gondokkal szívni kell s utána sem garantált az akadásmentes lejátszás. No ha már vennék vmit,akkor olyasmit vennék, ami évek múlva is jó, és egy esetleges TV csere után a HD, fullHD sem adná fel neki a leckét...Ha ennyiből nem lehet kihozni, mondjátok meg nyugodtan, nem vagyok képben, ezért is próbálom meg minél jobban körbejárni a témát.
-
Irmscher 353
aktív tag
-
TCr
veterán
Nem tudom, hogy minek tettek rá sztereó hangkimenetet, nem is ez a lényeg.
Nem azért linkeltem, hogy azt kell megvenni, hanem azért, hogy igenis van olcsó megoldás a PC és a képcsöves TV közé. Csak egy példa volt, mert látszólag halott ötletnek tartottad a dolgot.De könyörgöm miért keresed a hangot a videókábelen?
Mire való az alaplapi hangkártya analóg hangkimenete??? -
sg22
senior tag
most is neteznek rajta es semmi baja, ujabb fajta plazma, nagyon nehezen eg bele a tartalom.
de meg nem talaltam ki teljesen hogy legyen. lehet eleg lenne vmi kis kompakt media kozpont, ami tamogat sokfele formatumot, es flash driverol tudnak filmet nezni. netezni meg majd a mostani dual corerol fognak. veszek hozza egy monitort azt leves.az a baj h a plazma tuti marad, nagyon szeretik, meg nem akarok ezzel szenvedni h eladom es veszek egy lcdt.
-
A user soha nem fogja latni az XBMC alatti OS-t, szoval ebbol a szempontbol az tok mindegy, hogy Windows vagy Linux, vagy mi (meg mondjuk az se vilagos, hogy miert lenne tobb beallitas Windows alatt), az XBMC felulete meg sokkal jobban kezelheto, mint a mindenfele osszecsapott mediaplayerek.
-
drdr
senior tag
Annyira nem mélyedtem még el az xbmc zenei részében, viszont azt tapasztaltam, hogy tényleg kavarodást okoz ha nincs v. hibásan van kitöltve a mp3Tag.
Nem lehet ezt kikapcsolni? Nekem pl. van folder ahol vegyesen mindenféle előadó 1-1 zenéje van. Legjobb az mikor file név szerint van rendezve... Nem lehet vhogy kiiktatni xbmc-ben hogy mindenáron mp3 tag-ből szedje az infókat? Jobb lenne, ha csak fáljneveket látnék...
Másik, ami nem tetszik és nem találtam eddig megoldást sem. Film lejátszás közben a nyilakkal (bal, jobb) lehet ugrálni a filmben, fel és le gombokkal fejezetet ugrik. Zene esetén ez nem megy, a köv. zenére ugrik (Aeon nox). Csak az R és F bill-vel lehet gyorsítva beletekerni, vissza és előre. Winamp-ban is a nyilakkal lehet a zenében léptetni, minél tovább nyomom annál nagyobbakat ugrik. Főleg hosszú, pl. 1-2 órás egy-fáljos mixek esetén lenne ez nagyon jó.
Szóval ilyen "mozgásra" a zenében nincs vmi lehetőség az xbmc-ben?(Hm. Elég xbmc-s lett ez a topic, holott erre van kifejezetten xbmc topic..)
-
sb
veterán
Az a vicc, hogy nálam jobban senki nem sajnálja rá az időt vagy szitkozódik 1-1 probléma kapcsán.
De azt látom, hogy még így is megéri, mert más úton még több problémám lenne. Csak nem egyszeriek, összegyűjtve installkor, hanem folyamatosan.Persze ezt a jelenlegi szolgáltatási szintre értem. Ha nem kellene magyar médiatár max 5 gombos, sima kezelhetőséggel és ehhez tartozó rakás automatizmussal hanem elég lenne egy mplayer egy file listával akkor más lenne a helyzet.
De nem elég. Egyrészt mert többre van szükségem, másrészt meg mert ehhez a minimalista filelistás megoldáshoz is sz*pni kéne folyamatosan.Összeadva 3-4 évre mióta használom úgy érzem a kevesebb szívás felé vettem az irányt még így is.
-
Peak
addikt
Az a helyzet, hogy ha nem úgy kezdenék a telefonban a kedves tanárbácsik, hogy ők 20 éve a szakmában vannak és egyetemi tanárok, és ők aztán rohadtul értenek hozzá és mindenképp nekik van igazuk, mert "én csak egy ügyfélszolgálatos vagyok" (soha nem mondom el nekik, hogy annál egy pár szinttel feljebb ügyködöm), akkor lefosnám.
De ez nekem olyan, mint bikának a vörös posztó!
Ezért az ügyfélszolgálatosok nyugalmával és higgadságával filézem őket ki szép lassan, verbálisan és technikailag, kiélvezve minden pillanatát a beszélgetésnek. -
Peak
addikt
ó igen, ugyan ezt akartam megfogalmazni, csak sehogy nem sikerült polkorrektre alakitani a posztomat tegnap, ezért le is tettem róla.
nem elég a sok éves számtechben eltöltött idő, szaktudás is kell.munkám során öszekerülök telefonon olyan emberekkel, akik technikai problémával fordulnak hozzám, majd mikor kérdezgetés alkalmával triviális dologra kérdezek rá, és a kedves telefonálónak fogalma nincs róla, hogy mi az, akkor vissza szoktam kérdezni, hogy "de hát a beszélgetés elején ön azt monda, hogy ön informatika tanár az XY egyetemen és ért hozzá"... akkor persze megy a hebegés habogás, rosszabb esetben a hisztéria, hogy én ne oktassam ki... holott csak kérdezek
DDDD
-
Mezga Aladár
veterán
Most nagy butaságot írtál. A catalyst telepítés kezelő hardver id alapján ellenőrzi mi van a gépen, és az alapján kínálja a csomagokat
Alaplapi [link]
hd 4200 [link]
"A kártya nem mai attól én csodát nem várnék "
Ja, csoda ha az amd egy normális meghajtót ír.
(#19890) sb: Én csak az elmúlt hét tapasztalatát írtam meg.
-
Mezga Aladár
veterán
785g, és semmi nem volt benne csak az alaplapi vga+hang+ram+hdd. Utolsó bios, alapon minden.
Mint írtam szűz win7 x64 + frissítések.
És ne gyere user hibával. Nem távolította el a régi drivers-t, és a következő telepítésnél összekeveredett a régihez tartozó állomány az ujjal. Telepítem például az amd sata, usb filter drivers-t. Az eltávolításnál már csak az usb filter drivers jelenik meg. Sehol nem találtam meg a 3gio filter mire jó. A 13,1 verzióból miért hiányzik?
A 13.1 csomagban levő usb filter drives v2.valami miért nem updateli a v1.valami verziót?
Ez a trehányság magasiskolája!!
Miért nem volt ilyen problémám soha az intel ill. nvidia alapú lapokkal?
És miután eldöntöttem nem lesz htpc, beraktam a gtx-460 kártyát, kipróbáltam az nvidia drivers telepítését, eltávolítását, frissítését, érdekes tökéletesen müxik. -
Mezga Aladár
veterán
"Hm érdekes, és rátelepítettem a 12re a 13 mat még sem hülyült meg a gépem, elég sokat turkálok a konfigokban még sem hülyült meg a gép stb stb. Nem lehet az, hogy sokan, köztük te sem értesz hozzá igazán és amikor turkálsz olyan dolgokhoz nyúlsz hozzá amit nem tudsz mi és azért hülyül meg? "
Szabványos catalist uninstall, reboot, reboot, catalist telepít, reboot. Ezen nincs mit elrontani.
Sorolom a hibákat: usb defekt (egyetlen usb port sem múxik illesztőprogi hiba miatt), s1 alvásból nem jön vissza a gép hanem újraindul, véletlenszerű kék képernyő, alacsony teljesítmény.
Hibamegoldás: összes amd szoftver eltávolítás, eszközkezelőben az amd telepített illesztők lecserélés a ms áltál készítettre. Reboot, csökkentett mód, az öszes ati-amd állomány törlése, regeditben szintén az összes erre vonatkozó érték törlése, reboot.Szóval tényleg nem értek hozzá.
Úgy tudtam az ati-s lapot teszteli, szűz win7+frissítések, erről lemezkép mentés, majd minden illesztő kipróbálása után a lemezkép visszaállítva.
Azért az nvidia már legalább az illesztő eltávolítását megoldotta.Tedd össze a két kezed hogy rendben van a géped.
-
madgie
titán
Aham, akkor az a zsonglőrködés, mikor a mindig használt cuccal csinálok valamit (mert az iPad-en netezünk, azon nézem a levelezéseimet, mindig kéznél van), az bezzeg nem az, hogy egy kütyüt direkt csak erre a célra használsz (diNovo).
Értem, más kérdésem nincs.
regger: nekem is volt mindkettő, sőt, PS3 is, meg Egreat lejátszó. A Brazos és az Egreat két sarokkal odébb integetett a popi/ps3 duónak képminőségben. OpenELEC volt, Win7-et nem próbáltam, alapkitétel volt, hogy vinyó ne legyen a médialejátszóban (pendriveról ment).
Peak: nem. Miért, a diNovo tud?
Nem Youtube-ról volt szó? Megint a ferdítés megy... szerinted nem a Popival játszok le ilyet? (mondjuk nem értem, mi a gond az ipad-del, egyik legjobb tablet)
-
madgie
titán
Igen, jobb, hogy almával streamelem, mert nem kell semmivel zsonglőrködni külön. Nekünk az asszonnyal az iPad a fő masina, a PC csak akkor megy, mikor meló/játék van, a notit meg eladtuk, mert a tablet mellett nem volt értelme. Ha ott van eleve az asztalon karnyújtásnyira, és sokszor eleve azon netezünk, akkor nem egyszerűbb YT-t nézni úgy, hogy egy gombnyomással kilököm a képet/hangot a tévére/MH-re? Miért tartanék ezért DiNovo-t? Még egyszer lírom, Popcorn-ba is ugyanúgy be tudom pötyögni qwerty, mi kell, egy-két gombnyomás a Harmony-n és a YT appra vált az A-210. Mégsem használjuk soha.
XBMC-t amúgy használok, pont az iPad-en. Oda tökéletes. AMD alapú dolgokra viszont nekem soha semmi nem az, ami baromi érdekes, mert a PH!-n sokaknak elvileg minden jó AMD-vel. Én sok-sok év szopóág után eladtam minden AMD/ATI hardvert, azóta semmi bajom (a sokat szidott intel IGP-kkel sem volt soha semmi gond).
-
madgie
titán
Tényleg, komolyan muszáj mindig lefutni ugyanazokat a köröket, akárhányszor beírok ide? Volt OpenELEC-em idióta felbontást próbált ráerőszakolni a Brazosra, valami 1360*400 körülit. Nem tudom, honnan szedte, minden újraindítással azt csinálta. Várnom kellett volna frissítésre? Lehet. Eladtam, egy percre sem bántam meg (az openelec-ben nincs tudtommal madvr sem, siralmasan ronda volt a képe az a-210-hez képest). Hang sem volt HDMI-n, az is tuti user error.
Az meg hogy mihez használható a Harmony? Sokat érek el vele, mikor lefagy/kilép az XBMC (tudom, nektek soha nem szokott, user error, hogy nálam csinálta) és ott vigyorog a startmenü a plazmán. Illúzióromboló, a francot keres ott. Tudom, OpenELEC... olvasd fentebb.
Azt mondd már meg, hogy pötyögöm be a youtube-ot a mindenre jó openelec-en (Harmony-val) ? Számokkal, mint a 3310-es Nokián? Igényes megoldás, ezt a Popcorn-on is el tudom játszani.
Két Brazosom volt, kétszer próbáltam megszeretni a HTPC-t, nem sikerült, abszolút nem értem, mit nem lehet ezen elfogadni. Lényegtelen hülyeségeken lovagoltok, mióta beírtam, amit meg mondani akarok, az elszáll a szélben. Lehet én vagyok a hibás... nektek az a jó megoldás, hogy ami nem megy, azt jól meghekkeljük. Nekem az, hogy minden menjen, gyárilag, kényelmesen. (ha van iPad-em, hülye lennék nem kihasználni ,hogy kényelmesebb vele a YT, mint bármilyen távkütyüvel)
Szvsz nem véletlen, hogy Tcr is eladja a fenébe a Brazost, megjósoltam, mikor váltott.Patice: a NAS-t elérem otthon bármilyen mobilkütyüről (igen, zárt iOS-szel is) és a Popin kimegy a hang. Ez se nagy kaland. Tudom, nem kell piszkálni hozzá a regeditben
-
Mezga Aladár
veterán
Nézd, értem szereted a htpc-t.
De az hogy az ati-amd még mindig képtelen normális meghajtó progi, eltávolítót készíteni, az durva. Telepítesz valami drivers-t majd szeretnéd frissíteni, és szembesülsz a régi nincs rendesen eltávolítva, és nem érted miért hülyül a gép. Tessék utána olvasni. Én megcsináltam a htpc-t nvidia fronton, nem az igazi. Megcsináltam ati vga-val, órákig turkáltam a regeditben és win könyvtárban míg kipucoltam.
Na köszönöm szépen ebből nem kérek.
Vagy használod a linux alapú openelec progit, ott meg parancssorban turkálhatsz. -
madgie
titán
Látod valaha benne az egérkurzort, startmenüt, hasonló hülyeségeket?
Az x86-tól örülök, ha nap végére megszabadulok. Eszem ágában sincs tévén alttabozni, firefoxon böngészni, meg hasonlók. Az asszony is fenemód örült, mikor HTPC-nél mindig az egérrel, meg DiNovo szerű szörnyekkel kellett bohóckodni. Most Logi Harmony, ha meg kell valami youtube, vagy mittomén, szörnyű apple cucc airplay-jel. Tudom, teljesen érthetetlen, mennyivel égőbb ez
-
madgie
titán
És? A htpc meg háromszor annyi, mint a mókolható firmware-ű egreat s5a-m (amit amúgy kutyába se nézek a popi mellett).
Engem sem érdekel, kinek milyen cucca van, az iPad nálam fontos, az megy napközben (pc nem), azon streamelek YT-t, zenét, arra kötöm a gitárt, stb. Egy androidos krumpli abszolút nem alternatíva nálam, max telefon esetében (de nem véletlen, hogy másfél év android után visszaálltam iOS-re)
És nálam is nagytévé van, 50", mégsem kell alttabozni, egérrel bohóckodni (aminek a billentyűzettel együtt semmi helye szvsz a dohányzóasztalon), megnyitom a tableten az earth-öt, de akár kilökhetem a képet AirPlay-en a tévére. Tudom, ez Epöl, divat utálni.
Na, kimorogtam magam, megyek vissza dolgozni
-
TCr
veterán
A Popcorn sem tudta a SACD-t.
Nálam Wasapi-val és Directsound-al is ugyanúgy szaggat.
Ennyit tudna ez a kurva Brazos?
Ha a haveromnál is ezt fogja produkálni HDMI-n a Denon 3312-re kötve, én nem tudom, hogy mit csinálok, de az biztos, hogy kibaszom az egészet az ablakon és végleg elhagyom ezt a fórumot.Neked is Brazos van?
Pista: be van pöttyözve. Neked is Brazos van?
-
Pista0001
addikt
Nálam hibátlan, nekem is reggel jött a frissítés.
#19715 Tonyo: Ha nem raksz mellé egy rakás játékot akkor elég lehet.
#19715 Tonyo: A HTPC-ben nekem egy Sandisk Solid State Drive nevű csoda van (kb hasonló kategória lehet), nincs semmi baj a sebességével. Ha elolvasol pár PH!-s SSD tesztet láthatod hogy használat közben - néhány kivételtől eltekintve - minimális különbségek vannak akár a belépő és a csúcsmodellek között is.
(#19725) canniball: Az MCE távok bekapcsoló gombja tudtommal alapból altatja a gépet, az említett beállítástól függetlenül. Hogy OE-ben mit csinál azt nem tudom, nem sikerült telepíteni egyik OE-t sem a gépemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest