Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Persze, megoldotta.

Tegnap raktam újra a 5-6 éves Win7-et, volt alatta kb 3-4 alaplap csere (intel-amd) meg kb. 4-5 vga csere (szintén mindkét márka).Érdekes módon nem hekkeltem semmit mégis működött minden.
Az más kérdés, hogy most a reinstallnál végignéztem és tele volt mindenféle szirszarral az egész. UGyanúgy találta nv maradványokat, mint ati maradványokat (még 4850-ről 3-4 évvel ezelőttről), de volt fent creative file is 1-2db. Pedig driver sweeper is futott régebben, ami a creative cuccokat is kihozta. Ugyanígy volt fent Asus wifi kártya maradvány is.Ennyit a driverekről.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az AMD nem szar, mert pl. a CAP uninstall olyan kékhalált dobott nálam 5-ből 5-ször, hogy habzott a szám utána... de a többi sem jobb semmivel. Inkább ezt mondanám.
Nv-ből pl. install állományokat is találtam, úgy kb. az utolsó 15db driverét. Ja és nem uninstall dir-ben vagy bárhol máshol, hanem vmi shared könyvtárban a user mappában ahol semmi helye. Cirka 7-800mb volt.Bevallom a fentiek után, hogy vga drivert már nem szoktam uninstallálni, csak rátelepíteni. Úgy nv-n, mint amd-n, de ebből az utóbbi 3-4 évben semmi gondom nem volt. Amikor gyártócsere volt akkor persze lekaptam mindent. Vga-nál és alaplap esetében chipset drivernél is, de megoldotta. Ismétlem, az utóbbi sok évre igaz ez. Ment az uninstall. A gép is. Nem volt kékhalál és egyéb anomáliák sem (pedig elég igényes vagyok a stabilitásra, 24p-re, minden szarra).
Az más kérdés, hogy az említett szemét ott maradt minden után. Pedig néha még tisztogatni is próbáltam, lásd sweeper...
-
Peak
addikt
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Én ugyan ezt a catalyst uninstallt csináltam meg 2 nappal ezelőtt (itt irtam is róla) 4 Catalyst verzióval egymás után (12.6 / 12.8 / 13.1 / 13.2beta), és tökéletesen ment minden USB port (azon van az INFRA távirányitó, amivel bekapcsolom a gépet, az egér, a billentyű és egy WirelessKeyboard vevő is), minden szoftverkomponens eltűnt rendesen és újra telepítve lett, illetve a C1/3/6 power statementtel is játszanom kellett idáig, mindegyik jól megy. Asrock AMD A75 chipsetes alaplapom van AMD procival. Minden működik az AMD support meghajtóival.
-
cekkk
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Az milyen alaplap milyen gépen, és mik vannak benne?

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi