Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
Irmscher 353
üzenetére
Hát a minimum az amit TCR árul, de ahhoz kell egy távirányító is, ami plusz pénz.
De viszont semmi nem garantálja neked, hogy az 29ért majd évek múlva is lejátszik mindent.
Én a helyedben vennék egy olcsó használt WD-t. Ha normális anyagot küldesz rá nincs vele semmi gond, Tudja a hd anyagokat is. De ha most elég neked a DVD akkor szerezz be egy olcsó dvd játékost ami penről tudja neked lejátszani a dolgokat és ennyi. Ha meg majd lesz jó tv akkor veszel ahhoz valót.De 20 ért nem tudsz össze rakni htpc-t.

Ez 8 ezerért szerintem korrekt vétel. Meg neki az avi a dvd, neked meg gondolom többre most nincs szükséged. De a hd-t is tudja.dabadab
De ez meg nem tudja a nagy felbontást már mint az 1080pvel gondjai vannak.
Már mint ha évekre előre tervez akkor ez nem lenne teljesen jó vétel. -
válasz
Irmscher 353
üzenetére
Nezd meg a Raspberry Pi-t, az kb. kijon ekkora koltsegvetesbol (12k maga az RP, plusz kell hozza valami kis dobozka, egy SD kartya, USB-s tap) meg van S-Video kimenete (bar az analog kimeneteinek a minosegerol nem sokat tudok, soha nem probaltam).
szerk: ja, tenyleg, taviranyito is kell, de azzal egyutt is be kell fernie 20k-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Már mint ha évekre előre tervez akkor ez nem lenne teljesen jó vétel.