Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
Hát meg kb 10 perc összerakni magadnak egyet, kis kézügyességgel.
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
Egy cimborának kellene 1 Htpc kuckó.
Szempontok:
-HiFi méret (43cm szélesség) (mini vackok kilőve)
-Kijelző
-Minőségi anyagok - Semmi (kevés) műanyag
- a többi másod - sokadlagosMár nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
Update II.:
Kész vagyok. Tegnap este hazamegyek, bekapcsolom a Htpc-t indul a Kodi (automatikusan) eddig ez sose ment...mondom ezt meg milelte. Nézem a hangot, ugyanúgy csak pcm van. Gondoltam egyet és a közvetlen hangtovábbításnál kivettem a pipát, majd újra vissza, és láss csudát, minden fasza
Most már csak a távot kéne működésre bírnom...
Ezt vki lefordítaná nekem érthetőbbre? ( A google-s fordító nem sokra jó.)
Köszönöm.Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
Nah urak. Végre jó lett a hang. 15 alpha kodival. Most a táv nem megy. Egyenlőre marad a rapoo. Hogy a hang mitől lett jó O 14.2-vél sem volt jó, egyébként.
-
zolaas
senior tag
válasz MasterMark #33747 üzenetére
Azért nem Kodit, mert azt nem viszi vmiért a Logi távom. Így a lányok meg nem tudják használni.
Megvárom az új Kodi-t hátha..
Meló után azért kipróbálom, hátha a hangot azért javítja.( 8-ig trafikolok)[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
Az Xbmc-hez másik lejátszót szeretnék beállítani, van ehhez vhol magyar leírás?
-
zolaas
senior tag
válasz MasterMark #33705 üzenetére
Hát az meg aszerint van beállítva, amit itt is már többször javasoltak, leírtak, megmutattak. Igaz ez még nem "Kodi", hanem az utolsó XBMC. majd ma felrakom újra a Kodi-t, megpróbálom azzal is.
-
zolaas
senior tag
válasz MasterMark #33700 üzenetére
Igen. Azzal megy végre. Csak az kényelmetlen táv nélkül.
-
zolaas
senior tag
válasz MasterMark #33696 üzenetére
Itt a kulcs:" kellene" De nem az...
Egyszer már majdnem eladtam az egész Htpc-t, lehet most jött el az ideje...Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
válasz MasterMark #33694 üzenetére
Micsiri?
HTPC:A6 5400+GA-F2A88XM-D3H lap 4 gb Ram
AVR Yamaha RX-V 2065Remélem tudja HD-t....
Mondjuk, most, h így kérdezed lehet az AVR-t is resetelem majd.
[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
Fejlemények HDMI ügyében.
Ma délben volt egy kis időm és letörölgettem mindent, sima win driverek voltak csak fenn. Sem Cata, sem Realtek se semmi. Lejátszó: XBMC (Gotham) - csak PCM jeleket adott ki. MPC HC - ugyanez.
Csak Catalyst driver (azon belül csak VGA driver) semmi változás csak PCM hang ki mind2 lejátszóval.
Full Catalyst: XBMC szintén csak PCM, MPC HC - az AVR kijelzőjén ugrál mindenféle formátum, hol ilyen hol olyan...( DTS MSTR- DTS vagy TRUEHD-DD) Attól függően, h milyenek voltak a források. No itt aztán kapufa, gondoltam a driverek fel le pakolása adott a winnek, ezért gyorsan újrahúztam.
Szűz win, minden ugyanígy erre pont ugyanezen dolgokat produkálja, kivéve, hogy MPC HC alatt nem ugrál a jel. Csak sima DTS és DD a kijelzőn.
Majd jött a realtek driver: XBMC semmi változás, MPC HC minden fasza...na most mi legyen?
MPC HC-t be lehet hívni valahogyan az XBMC alá lejátszónak? Mert akkor legalább a távom vinné. Illetve a Kodi mikor frissül? Mert azt még lehet kivárnám, hátha meggyógyulna az alatt a távom, mindenesetre este azért felteszem a Helix-et és megnézem az alatt, hogy megy e a passtrough az én AVR-el.Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
válasz #75912448 #33660 üzenetére
No majd, ha hazaérek meglátjuk. Realtek le Catalyst legyalul és újratesz. Addigra lesznek más Hd-s filmek stb-is. Egyébként nagyon nem lehet összekutyulva, hisz 1 napja tettem fel a realtek drivert, azelőtt csak a Cata volt fenn, de úgy sem volt jó...
Erősítőm: Yamaha RX-V 2065. (Kellett nekem HDMI-s vacak )[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
válasz #75912448 #33658 üzenetére
Adele: Eredeti BluRay.
Viszont csak ez az egy volt ami HD hangokat is tartalmaz. Úgyhogy éppen most van beszerzés alatt több anyag is Hátha a lemezzel van gond...
ATI-s alaplapi HDMI kijárat semmi külön videókártya. Azért kell a Realtek driver, mert ha csak simán a Cata vann fenn akkor csak pcm-ben hajlandó a jelet kiküldeni. A Catalyst-ban nem is aktiv a Hangbeállításoknál a HDMI, mert azt írja, h olyan eszköz van rajta ami nem képes hangot lejátszani és az AVR-re kötött LG TV-m ismeri fel. Eközben a win hangeszközök közt ott van és aktív is.[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
válasz Patice #33651 üzenetére
XBMC-ben nem elég a HD hangsávra váltani, hanem az "Audio menüben" be kell állítani a passthrough-t
-Ezt a főmenüben Rendszer/Hangkimenet pontban kell ugye? Merthogy ott ezek ki vannak jelölve. "Közvetlen hangtovábbítás eszköze: Wasapi Realtek Hdmi output" Alatta az összes cucc kipöttyözve.
-
zolaas
senior tag
válasz MasterMark #33624 üzenetére
Igen teszthang rendben lefut. Win-nek is van hangja. közben felraktam este a Realtec drivert, amit Patice javasolt. Eredmény: újra van DD és DTS, XBMC-ben. Semmi más..ha HD hangsávra váltok akkor Az erősítő azt írja, h Decoder Off.
Feltettem az MPC HC-t. ezzel elindítva a filmet (Adele koncert) már írja az erősítő, h DTS HD Hi Res, de hangja akkor sincs...Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
válasz MasterMark #33618 üzenetére
Igen. Állíthatom stb. Tulajdonságoknál ott a az összes formátum és bit. 44,1-192-ig. Minden pipa stb.
-
zolaas
senior tag
válasz MasterMark #33613 üzenetére
Külön is jelenik meg a win hangbeállításoknál, viszont amint frissítettem a Catalystot, megjelent ott is a hangbeállítás, de ott azt írja, h nem tudom aktívvá tenni, mert nincs rajta hangeszköz.
Így most már se DTS, se DD csak PCM-et ír az ki az erősítő...
XBMC-ben a közvetlen hangtovábbítás eszköze: WASAPI ATI HDMI out.Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
válasz Patice #33601 üzenetére
Akkor kábel kizárva. Xbmc az utolsó nem "Kodi" a Gotham. Frissítettem a Catalyst-ot, de semmi változás. Illetve a menüjében megjelent a Hang menüpont, de az pont ugyanazt tartalmazza amit a win saját hangszabályozója, és ott a támogatott formátumok közt ott van a DTS-Hd, True-HD stb. Sem a DS-n nincs hang, sem a Wasapi-n. No átnyálazom az erősítő manual-t újra...Van esetleg alternativ lejátszó erre? ( Kodi-t a távirányítási problémáim miatt nem használom.)
-
zolaas
senior tag
válasz Patice #33584 üzenetére
Igen win 8.1 - asszonybarát verzsön
De, hogy a Catalist nem jutott eszembe, hisz ottan megy a hang...no du megcsekkolom, h ottan mi lehet. Hol is kell ott keresni ezt?
A win-es hangbeállításoknál látszik az AVR és bepipálva az összes formátum (illetve látszik egy listában ahol a mintaverzérlések is vannak.) .
esetleg ilyen "noname" HDMI kábeljeim vannak csak itthon, az lehet a probléma oka?Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
Üdv újra!
Mivel nemrég lett Hd-s hangokat is tudó erősítőm, eddig nem is nézegettem. Kell vmi cucc még az xbmc mellé, hogy a HD hang anyag is megszólaljon az erősítőn? Sima DTS és DD megy, illetve PCM-ként is szól, de úgy szeretném használni, h az erősítő kódoljon. viszont ha passtrugh-t beállítom (wasapi hdmi out), nincs hang az erősítő is azt írja, h Decoder off. ( Yamaha RX-V 2065 )
-
zolaas
senior tag
válasz tupacamaru #33528 üzenetére
Nekem pontosan így van. Aeon Nox felület, és kiraktam 1 gombot " Gyerekek" felirattal, almenübe pedig Video, kép, zene pontokkal. A főmenün nem aktiv a gomb csak almenüből tudják indítani. viszont, ha Filemanager mód van beállítva, ott nem tudja a folytatást a filmeknél, csak fájl módban. Azt mondjuk még nem néztem, hogy ha a "folyamatban" gombot is kirakom almenübe, akkor mit csinál.
No meg én visszaraktam az utolsó XBMC-t ( Gotham), mert a távom érdekes dolgokat művelt a Kodi-ban és meguntam, h hol jó hol nem...Más: melyik kiegészítőt használjátok filmekhez, ami tud magyarul is? Nálam a Port.hu van fenn, de pl Rio, Rango, Hupikék törpikék, Jégkorszak részek közül nem talált semmit sem...
-
zolaas
senior tag
Na új fejlemények a logitech+imon+Kodi trióban. Ha újrarakom az Imon szoftvert minden pöpec az első újraindításig...
Megy vissza a legutolsó Xbmc, azzal legalább működik a táv. Majd ha lesz újabb Kodi kiprószálom, hátha azzal megy majd.
Egyébként a Kodi miben hozott újabb dolgokat? Nagyon nem vettem észre semmit sem, abból amire én használom/tam.Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
Üdv, mindenkinek!
Nemrégiben újratettem a htpc-n mindent. Felkerült a Kodi is.De elmúlt a távirányításom. Win alatt műxik a táv, csak a Kodi alatt nem megy. Illetve a nagy állítgatásban egyszer csak jó lett, de reboot és már megint nem jó. Azóta sem.
Táv: Logitech Harmony 600
Ház: Silverstone LC 16M
OP: Win 8.1 64 bitVan vkinek ötlete?
Illetve feltettem a telóra a Yattse remote-ot, de azt írja, h kapcsoljam be a Zeroconfigot, az meg vmi Aplle Bonjour szolgáltatást akar bekapcsoltatni...ne ezt végképp nem találom.
erre is kérnék ötletetMár nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
Nem tudom. Utána kellene járni, de mivel most semmi Denonom nincs így nem foglalkoztat, csak amikor volt azokon volt ilyenre lehetőség és beugrott.
Közben találtam egy ilyet:
"A Denon link HD technológia biztosan megdobogtatja az audiofil rajongók szívét. Ha a DBT-3313UD-t összepárosítjuk az AVR-3313-as receiverrel, akkor az sokkal tisztább és egyértelműen meghatározható térleképzésre, egy gyönyörűen tágas, 3D-s színpadkép megjelenítésére képes. A Denon Link HD szinkronizálja a master clock órajelet mindkét készülék között így képes az integrált áramköröket (IC) a lehető legalacsonyabb jitter-rel működtetni. Ha a digitális jelátvitel a hagyományos HDMI csatlakozáson keresztül történik, akkor az IC-k különálló órajellel működnek, ami jelentős jitter-t eredményez, emellett csökken a hang felbontása is.A Denon Link HD nem csak a Blu-ray lemezeknél működik, hanem minden kimenő digitális HDMI jelnél is, beleértve a DVD, DVD-Audio, Super Audio CD, zenei CD lemezeket, valamint a hálózaton keresztül streamelt zenéket is." Forrás
Közben most látom, h a Denon Link HD már koax aljzat... szóval akkor nemtudom
[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
válasz MasterMark #25045 üzenetére
Sztm igen. Az ha jól tudom 6.1?
-
zolaas
senior tag
válasz bajnokpityu #24964 üzenetére
Mondjatok már pár dolgot amit kinyírhatok w8.1-ből, ami nekem nem kell. Nem akarok csak úgy nekiesni. Thx.
-
zolaas
senior tag
Üdv!
Kéne összeraknom 1 htpc-t. Ház, táp HDD van. Milyen konfigot ajánlotok újonnan? Fontos a koax kimenet a lapon, az nem baj ha csak tüskés Magyarán mi most a ,menő lap proci mem trióban? A pénz mondjuk annyira nem fontos, már határok közt. Mondjuk legyen 60. Az sem baj ha egy-két játékot elvisz.
Köszi.Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
Üdv!
Vki mostanság frissített médiatárat? Nekem csak angol találatokat hoz elő az xmbc. Soriknál és filmeknél is. A beállítások menüben átállítva magyarra. A felület magyar és ez a használati nyel is. TVDb scrapert használom meg a port.hu van feltéve. Mit nem állítok be jól?
Köszi.
-
zolaas
senior tag
Najóvan. tényleg hülye vagyok Most elmenek a Balatonra pancsizni, ha visszajöttem tovább próbálom. Én se szeretném kidobni, meg sokat vártam/várok ettől az izétől Érdekes dolog ez csak nekem nem sok az időm, de meglássuk.
Kérdés, ha azt szeretném, h műfaj szerint rendeződjenek a zenék, mit kell betegyek 1-1 album/könyvtárba? illetve ha ilyen kedvenc szerint szeretném rendezni a zenéket. Pl jazz-teszt-gyerekzene-disco-ésatöbbi... tudok ilyet?
canniball: Mire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
válasz Mezga Aladár #19922 üzenetére
mp3-m nincs ez flac-hoz is jó?
-
-
zolaas
senior tag
válasz canniball #19906 üzenetére
A filmek tárban a poszterek. Az xml azért lenne fontos, mert szeretném, ha a távról elérnék mindent amit tud az xmbc. Jah még 1 poén Az imon szoftverben beállítottam, h spectrum analizert lássam zene közben. Nos ez is hol jó hol meg megáll azon, hogy xmbc<stop>
-
zolaas
senior tag
Most olvasom miket írtok itten. Hát elmondom én is a saját tapasztalatomat. Azt le sem írom, h mióta van pc-m. Nem ez a lényeg. Én tényleg egy nappali média központot szeretnék, ahol tudok 1 gombnyomással filmet nézni, másikkal zenélni és stb. Ezért van a Harmony ehhez kellet nekem a Htpc. Összeraktam. Telepítettem, gondoltam sok lesz a probléma, a beállításokkal, van kb 5 T filmem, nekiálltam a fenntebb leírt módon átnevezgetni és a többi. Olvasgattam, volt akit fel is hívtam úgy próbáltam tájékozódni. Este mikor hazaérek végre szeretnék filmezni, hívom az asszonyt, mondom neki, ezt nézd...azt mondjuk 1 plakát a 120-ból...amit mondjuk vasárnap du belepakoltam kb 4-5 óra alatt...mivel magától nem tette bele. Gondoltam egyet és mondom bizonyára én vagyok a hülye ezért elkezdtem nfo-ba beírni amit kell. Azzal majdnem ugyanez az eredmény annyi különbséggel, h egyik nap van plakát a másik nap nincs. Okés, marad a fájl mód én biztos nem kínlódok többet. 2 héten keresztül baszakodtam ezzel minden nap más fogadott. eddig. Gondoltam tegnap újra nekiveselkedek, csak most a zenével. No az még nagyobb szopás nekem. Az már csak a hab a tortán, h a HArmony viszi az alap dolgokat, de pl XMBC-ben ahhoz, h audio sávot váltsak bill meg egér is kék. És én bizony nem teszek a nappaliba ilyesmit. Pont ez volt az egyik szempont. Sajnos nekem ez nem jön be. Pedig azt hiszem eleget turbóztam ezen. Bizonyára én vagyok a hülye, de nekem erre se időm és ahogy elnézem semmi szükségem nincs. Semmi + nem ad számomra, mint előtte a BD játékos, talán annyi, h ez lejátszik BD iso-t. Ezért és csakis azért mert kicsit lehiggadtam, kap még addig esélyt míg vki be nem jelentkezik, de az első lehetséges pillanatban megválnak az útjaink. Kurva sok és szép dolognak kell történnie, h maradjon
És én nem akarom a HTPC vs MP vitát szítani, de akár elhiszitek akár nem, nem mindenki szeret ennyit konfigolni. Azért szurkolok
-
zolaas
senior tag
válasz canniball #19807 üzenetére
Így még nem, de erre nincsen időm... A zsigus félét csináltam, de a fele benne sincs, kézzel baromi macera hozzáadni ésatöbbi. Elment tőle a kedvem. Ennyi filmet átnevezgetni, rendszerezgetni
Pont azért lett htpc, hogy egy dobozba minden, zenére is használnám. Ott is átnevezgetni, más rendszerbe, tenni ráadásul még ott vannak a koncertfilmek, klippek...
No mind1. Majd szépen lassan, ha addig nem kel elMár nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
válasz canniball #19805 üzenetére
azzal kezdtem. Táv nulla. Most w7-el szenvedek. csak a fájl mód az ami használható. A többi csak idegesítő. Az okostelóról meg hol megy hol nem. Zenélésnél fontos lenne. A médiatárat kb 2 naponta újra pakolgatom...filmnézés helyett a beállításokkal szenvedek. Nem teccik Van hétvégente 4-5 órám nem ezzel akarom elbaszni
-
zolaas
senior tag
itt is lesz 1 eladó htpc: Silverstone La Scala SST-LC16-S-MR ház, fps 300w táp, ASRock FM2A85X EXTREME4-M lap A6 5400k procc, 4gb ddr3 A lap proci ram garanciás, kb 3 hetes. Alkudozóknak 90k.
Nem nekem való ez a módi.
-
zolaas
senior tag
válasz zsigus #19531 üzenetére
Ahhoz, h így kitegye a képborítókat, hogy kell beirkálni a filmeket? Milyen rendezésben? Pl az összes mkv 1 mappában? Illetve kérdezném, h a nox skin alatt hogyan tudok pakolni mondjuk egy listát, hogy a sorozatok jöjjenek elő?
-
zolaas
senior tag
Az usb kimenetre mi a rák csinálja a hangot? Én próbálgatom különböző kábelekkel, egész jó kis DAC-al, de gyötrelem a hangja. Pocsék stb. Pedig 1 sztutyok lg bd lejátszóm volt, de azis szebben szólt. Szóval gyúrok vmi normális hangkareszra, mert ez így nem okés.
-
zolaas
senior tag
xmbc-ben tudok úgy összeállítani lejátszó listát, h az megmaradjon? Elmentem és bármikor elő tudom venni?
-
zolaas
senior tag
Ha azt szeretném, h az erősítő kódolja a hangot, akkor xmbc-ben mit mire állítok? Illetve ha HD hangal ellátott filmet nézek akkor attól lesz még hangom?
-
-
zolaas
senior tag
Üdv!
Már megint elakadtam.Van ugye ez a házam. Ehhez szedném le az imon szoftvert, de mindíg hibás, mikor kicsomagolnám.
Mi ilyenkor a teedndő, A Soundgraf oldaláról szedem most a szoftvert eztet. Ez kell nekem, h menjen a táv illetve működjön a kijelző? w7 alatt?Szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
válasz Krampesz #18987 üzenetére
no de bammeg odáig el se jutok, h a távot használjam...
openelec usb-n azt csa, se kijelző se imon se semmi. nagy kesze kusza menük, sehol egy normális, mások által ajnározott média infotár...jobb esetben eh inkább bele se megyek. holnap jön az ssd azt win alól újra nekiugrokMár nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
Üdv!
Így 3. nap szerencsétlenkedés után azt kell mondjam, hogy egyenlőre ez nem az én világom. Minden tiszteletem azoké akiknek van türelmük és idejük beállítgatni ezt a fost. Kizárólag csak az elkeseredettség beszél belőlem. Egyszerűen számomra tökéletesen átláthatatlan logikátlan, tele hibával, kínlódás ez az egész bughalmaz. (open elec) Kíváncsi leszek, holnap, ha hazahozom a ssd-t, ha arra wint tolok mi lesz. Nem hinném, hogy ez életszerű, hogy én (mint nem mezei user) aki nem tartom magam analfabétának, ennyire ne sikerüljön több óra szerencsétlenkedés után se beállítani alap dolgokat se.Van esetleg más szoftver amit kipróbáljak még, vagy inkább csináljam meg a win telepítést és úgy próbálkozzak. Nem is értem, h mi a picsának kéne programozói szinten értenem ahhoz hogy egy ilyet beállítsak.
Pf, jól kipanaszkodtam magam
-
zolaas
senior tag
egy kérdés merült föl bennem.
Ezzel az openelec-el működik az imon táv, meg a ház kijelzője?
Mert akkor inkább beleteszek 1 vinyót arra meg felrakom a w7-t.Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
Van ez a lapom: Asrock ... Megmondaná vki, hogy mire állítsam a hangot(xmbc), h jöjjön ki vmi ebből a tepedékből? Optikai digit kimenetet hansználnám meg 1 usb-s dac-ot. Mondjuk per pill az annyira nem fontos... Van ez a rendszer menüben, h mit használok (HD Generic, stb...)
Asszem ez a htpc-s dolog kissé elhamarkodott döntés volt részemről..., ha tom h ennyi ezzel a nyűg, nem biztos, h erre költöm a kis pézem
-
zolaas
senior tag
válasz zolaas #18849 üzenetére
Közben odáig jutottam, hogy leszedtem ezt: OpenELEC-Fusion.x86_64-2.0.0 Kicsomagoltam, majd a create_installstick.exe -vel feltettem a pendrivera. Aztán bedugom 1 usb-be a gépen, majd boot, de nem történik semmi se, csak 1 visszintes pici vonal jelenik meg. Ez mi?
-
zolaas
senior tag
Üdv!
Összedobtam végre a cuccot. Mit hogyan és hov telepítsek, h működjön is? Mármint usb-ről egyenlőre. Van erről vhol 1 leírás?Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
válasz csupahatos #18625 üzenetére
Nekem túlságos future..., de én vén vagyok Bizonyára sok munka lesz vele.
-
-
zolaas
senior tag
Üdv! A hétvégén teszem össze a gépet. Milyen op rendszert tegyek fel, ami elég ahhoz, h a videók menjenek és menjen usb-ről? Vinyót/ssd-t még nem vettem meg.
-
zolaas
senior tag
Én mindenképpen külön topikot javasolnék a célra, megfelelő összefoglalóval az elején.
-
zolaas
senior tag
Alalplapot találtam, ebbe mien procit tegyek? Egy A8-3820 elég lesz ehhez?
Célok: Mindent vigyen.
Fifa-t is elvigye.
Maradjon csendben[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
Htpc Project elindult. Sok építő dolgot mondjuk nem hallottam, azt hittem nagyobb lesz a pörgés, no de sebaj, majd összehajintok vmit...magamtól. Mondjuk ebbe a házba aztán belefér akármi is
-
zolaas
senior tag
Üdv!
Olvasgatom itt a dolgokat. Sok minden nem tiszta. beszéltek itt erről arról, de nekem se időm se kedvem nincs még ennek is utánna olvasgatni. Már próbáltam leírni, hogy mi kell nekem
Arra lennék kíváncsi, hogy ti mire költenétek a pénzem. És itt konkrét dolgok érdekelnek.
Mondjuk 1 Dune max ára lenne a project teteje. 130k.
Ki mit venne belőle mit rakna össze. Nem kell hogy új cuccok legyenek. A ház kérdésben már meggyőződtem, h ebbe a pénzbe nem fér bele normális kijelző, szóval az most már nem szempont. Csak a hi-fi méret meglegyen. Ja és ha beledugok 1 normális kábelt, ne rántsa le a polcról, tehát legyen súlya is
Szóval játszunk a számokkal, akinek van kedve hozzá, hogy most per-pill mire költené a pénzt és miért.Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
zolaas
senior tag
Na szóval. megvenném ezt a házat akkor alapnak. Van 1 asus itx lapom, de rosszul emlékeztem, mert csak h61-s chipset van rajta, így nincs rajta hdmi se meg hangkimenet is csak analóg. Szóval ez ide nem jó. Akkor mit is vegyek? Bele.
-
zolaas
senior tag
-
zolaas
senior tag
válasz Ed Parker #17479 üzenetére
ok. és ha azt mondom, hogy van itthon a polcon 1 h77-s itx lap vmi cerka (G520 talán) proccal és 2x2 ddr3? igaz csak 1333-sok, ahhoz milyen vidkari kéne ? Ja meg hirdetnek itt az aprón 1 thermaltake házat Mozart akármi néven. Az így elsőre teccik, táppal 30k, az jó ár érte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest