- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- Kompakt vízhűtés
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Igen, jobb, hogy almával streamelem, mert nem kell semmivel zsonglőrködni külön. Nekünk az asszonnyal az iPad a fő masina, a PC csak akkor megy, mikor meló/játék van, a notit meg eladtuk, mert a tablet mellett nem volt értelme. Ha ott van eleve az asztalon karnyújtásnyira, és sokszor eleve azon netezünk, akkor nem egyszerűbb YT-t nézni úgy, hogy egy gombnyomással kilököm a képet/hangot a tévére/MH-re? Miért tartanék ezért DiNovo-t? Még egyszer lírom, Popcorn-ba is ugyanúgy be tudom pötyögni qwerty, mi kell, egy-két gombnyomás a Harmony-n és a YT appra vált az A-210. Mégsem használjuk soha.
XBMC-t amúgy használok, pont az iPad-en. Oda tökéletes. AMD alapú dolgokra viszont nekem soha semmi nem az, ami baromi érdekes, mert a PH!-n sokaknak elvileg minden jó AMD-vel. Én sok-sok év szopóág után eladtam minden AMD/ATI hardvert, azóta semmi bajom (a sokat szidott intel IGP-kkel sem volt soha semmi gond).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jelszókezelők
- Kompakt vízhűtés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest