Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madgie
üzenetére
Megkérdeztem mandju forumtársat Brazos vs Popi képminőséget illetően, neki még megvan mellette az A210.
Én se képminőségben, sem hangban nem találtam különbséget. Pedig a g30-on valószínű kijött volna... vagy csak a szemem nem jó...

Van több tesztvideóm, amit meg szoktam nézni, hallgatni. Nem vettem észre különbséget. Én inkább a HTPC nyújtotta "szabadság" miatt döntöttem a Brazos megtartása mellett.
Full HD mellett én kb ugyanígy láttam, szóval ha jelentősen rosszabbnak láttad, semmi másnak nem tudom betudni, csak a linuxnak. Vagy a linuxhoz kapcsolodó AMD drivernek. Olyan mint fakó és egyebek, elő sem fordult. A kezdő HTPC-m dedikált 6770 ill Brazos volt, én a Dune-hez tudtam hasonlítani, nem az A210-hez, de ez nem is lényeges, mert hardveresen egyformák. Szoftveresen nem, de nem hinném, hogy jelentős eltérés lenne közöttük, sokak szerint a Dune jobb, szerintem nem (max VLS táppal).
Azt viszont el tudom képzelni, hogy a 864x jobban tud felkonvertálni, mint a Brazos, de ezt nem néztem meg vele, mivel a madVR esélytelen volt Brazos-szal (nálam).
-
cekkk
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Aham, akkor az a zsonglőrködés, mikor a mindig használt cuccal csinálok valamit (mert az iPad-en netezünk, azon nézem a levelezéseimet, mindig kéznél van), az bezzeg nem az, hogy egy kütyüt direkt csak erre a célra használsz (diNovo).
Ezt használom távirányítónak, ezzel irányítom a gépet. Így nekem ez van a kezembe nem egy alma

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem te vagy az elso aki szar kepmonosegrol beszel alatta