Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
SunMount3r #58919 üzenetére
A Wikipedia nem hivatalos oldal. Verziószámmal csak aktív eszközt nevezünk meg. A kábel ha passzív (létezik aktív is) akkor az egy rézdrót nem több. Annak a keresztmetszete és szigetelésétől függ hogy milyen adatátvitelre képes.
Az a gond, hogy amikor még Full HD felbontású tévék voltak, akkor a HDR még nem létezett. Mivel nem írtad le hogy milyen tévéd van, ezért nem tudom hogy a tévéd képes fogadni a HDR-t HDMI-n keresztül. Szerintem nem, max a tévé belső lejátszójával tudnál ilyen forrást lejátszani. A másik meg az, hogy ritka a Full HD HDR tartalom, azt is valószínű a 4K verzióból butítják vissza. Egyébként fura, hogy 2025-ben kérdezel ilyeneket. Eddig se tudtál lejátszani azzal a tévével HDR tartalmat? Gondolom nem mai darab az a tévé.
A tévének HDMI 2.0b képesnek kell lennie, mert onnantól van HDR is. Ha nem ilyen HDMI van a tévén, akkor biztosan nem fog menni. Nekem volt egy Sony 49X8505B tévém ami már 4K felbontású volt, de csak HDMI 2.0a volt rajta így nem is tudta a HDR-t. Itt is látszik hogy fordítva van ez inkább, tehát amelyik tévé tudja a HDR-t, az szinte biztos hogy már 4K felbontású.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest