-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szinimini
senior tag
Sziasztok,
jelenleg van egy Zidoo X10 médiaboxom,de sajnos nem elég felhasználó barát vagy user error van és ezért gondoltam,h egy htpc-re cserélném,amin nyugodtan tudnék letölteni, gyorsabban másolgatni stb stb
Meg vh nem az igazi számomra eddig az android rendszer vagy csak meg kellene szoknom.A jelenleg ilyen tv-m van és ebből szeretném kihozni a maxot.
Ehhez szeretnék építeni egyet vagy venni egyet,ami windows alapú és tudja a 4K/UHD tartalmat.
Elsőre ez tetszett meg,de ha jól olvastam akkor ez sajnos nem tudja a HDMI 2.0.Ti mit tennétek a helyemben? Tarsam meg az X10-et ,m ha htpc lenne akkor 3x áron tudnám megcsinálni csak?
Most nagyon nem tudom,h mit tegyekHa már van ez a tv akkor kiszeretném használni maximálisan.
Most van pc.de nem tudja a 4K-t és később úgyis laptop lenne helyette ha ez fontos infó
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged