- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
válasz gurabli #39771 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszod!
Ha jól gondolom az OE (EGL) az OpenElec igaz? Nem ismerem még amúgy. Azért Debiant választottam, mert NAS+HTPC-t akarok linux alapokon. Az OMV debian alapú, ezért esett a debianra a választás. Kell a grafikus felület ezért sem ubuntu server.
Nem csak torrentezni akarnék, hanem több mindent is, amit tud egy nas és a HTPC funkciók közül legalább annyi, hogy hdmi-n keresztül kiküldöm a jelet a tv-re (nem okos és nem 3d sajnos még). De gondoltam egy kodi vagy plex vagy bármi ami népszerű, azt kipróbálnám mellette. Tehát nem ragaszkodom semmihez, de az OMV + kodi párost ajánlották nekem.
Tehát egy lépéseiben taglalt leírást szívesen vennék, legalább annyira hogy mit mi után rakjak fel A lapomhoz néztem az i965-ös driver nem hajtja ki eléggé az integrált vga-t, ha jól gondolom. Az Intel oldalán azt találtam az N3150-hez sincs hivatalos driver, csak közösségi: [link] Ebből még nem tudom melyik lenne jó nekem és hogy megy fel." Passtrough limitedhez Braswell esetén kell a patched 4.3 kernel is" Ez azt jelenti, hogy ezért nincs hangom, ha jól értem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest