Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
wpo
csendes tag
Sziasztok!A probléma a következő:100Gb laptop-winyó.Partition Magic-cel olvasztottam volna össze a C és a D particiót,természetesen megfagyott menet közben.A D eltünt,de GetDB-vel látható,látszólag vissza is állitja,kiterjesztés,méret rendben,de a tartalma nem.Pl. a doksikban kriksz-krakszok,a képeken semmi nem látható,más fájlokat sérülés miatt nem lehet megnyitni.Talán 600-700 Mb-ot kellene visszanyerni róla.A fényképek és a dokumentumok kellenének a családnak.Nem cég vagyok,nem tudom leirni az adóból,és az adatmentők ezért túl sokat kérnek.Igazuk van végül is,de a család képei nem mérhetők fel pénzben.Ha lenne valaki köztetek,aki ezt a pár száz megát segitene megszerezni kedvező juttatás ellenében,vagy tanácsot adna,megköszönném.Aki ezt megcsinálná,hasznos programokhoz is juthatna!Előre is köszönöm!06/30/9896826
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iOS alkalmazások
- Hyundai, Kia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Path of Exile (ARPG)
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Eladó Samsung 860 QVO 2.5 1TB SATA3
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest