- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJviolin
csendes tag
Köszönöm mindenki segítségét. A rendszer-visszaállítás kikapcsolása tényleg megoldotta a problémát. Mostmár nincs fantomhely lefoglalva. Tényleg kössz mindenkinek.
Üdv:
DJviolin -
Freddy TNT
őstag
Megnyugtatlak, hogy nekem két 20Gb-s vincsim is van. Ez a szellem-effektus valamilyen okból mindkettőn fellép olykor. (sem a nagyobb,sem a kissebb vincsiken nincs ilyen story)
De mindkettő Quantum Fireball. Az egyik LM a másik Lct (5200-7200rpm)
Én úgy oldottam meg, hogy hiányzott mondjuk 1-2GB Akkor kitöröltem még 2-4-et és visszajött a teljes méret. (szóval mindig vagy durván a dupláját töröltem ki vagy a meghajtó feléig. 10GB adatnál már normálisan kijelzi a helyzetet. 10 fölöt törölgetni kell.De kivan neked kapcsolva win alatt a hibernálás és a rendszer visszaállítás ? azok tudnak olyan 1,5-2,5 Gb helyet felemészteni.
-
legyszives, es kapcsold ki a rendszer visszaallitast, ha nincs. Total Commandernel allutsd be hogy minden fajlt mutasson (rejtett/system) es tolj egy elfoglalt terulet szamitast.
Meg a system volume information nevu mappara alapbol egy felhasznalonak sincs semilyen joga, tehat hiaba szamoltataod ki a meretet, nem fogja megszamolni.
Eloszor kell hozza jogokat adni es ugy megnezni.
Ja, meg biztos hogy nincs norton protected recycle bin-ed? -
Kobe
veterán
na nekem az uj konfig vásárlásakor volt ilyen gondom....feltelepitettem rá a windowst, egyből megevett 22 Gb tot ...na mondom mi a rák...aztán vki chkdsk/f parancsot mondta h nézzem meg, ez lefutott és utána visszakaptam ....a másik particion ahol a cuccaim vannak ott szokott lenni néha hogy a win generál egy 5-6 Gb os 'fantom' filet a recyclerbe, gondolom összerakja a különböző filerészeket és ez ragadt be ...
-
DJviolin
csendes tag
OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Megoldottam
Képzeljétek el:
C:\Documents and Settings\Pisti\Recent
Itt töröltök pár kis ikont, és már máris 1,5 gigával több helyetek van. csodás, nem? -
Batman
őstag
Ez érdekes de nekem van rejtett file a gyökérben
Azt értem ha komplett mappat jelölsz ki akkor a rejtettek is bent lesznek de ami kivül van az nem, de ha neked nincs akkor nem szoltam....
.. akkor nekem mért , van? .. na ezért nem hasznalok win-t..
flashget: nem azt csinálja ha elkezdesz valamit letölteni akkor egyből lefoglaja neki az egész helyet, vagyis amennyire szüksége lesz majd. -
DJviolin
csendes tag
Szerintem ha c meghajtó főkönyvtárában kijelölök minden mappát, ás fájlt, akkor a rejtetteket is kijelöli. Egyébként megcsináltam úgy, hogy minden rejtett mappát és fájlt is mutat, de akkor is ugyanannyia foglalt hely. Egyébként a c meghajtó főkönyvtárában nincsenek rejtett fájlaim.
-
DJviolin
csendes tag
Mindkettőt megnéztem, de nem ez a hiba, és egyáltalán nincs norton tűzfalam, és a recycle, és system volume information mappa se nem nagy méretű. Ami még furcsa, hogy a c meghajtóban kijelölök minden a fájlt és mappát, akkor a teljes méret 15,5 gb. De ha rámegyek a c meghajtó ikonjára, akkor a foglalt terület 17,9 gb.
Furcsa, nagyon furcsa. Úgy látszik a winchesterem is azt csinálja, amit a jelenlegi kormány
-
lesaux
veterán
Bővebben: link
1. pont -
DJviolin
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 20 gigabájtos vinyóm, amin az 1 Mbps sebességű adsl mellett hamar tele lesz a hely
A probléma a következő:
Letöltöttem példáúl egy 500 megabájtos demót, de nem fut a gépemen, ezért törlöm, csak a törlés után a helyfoglalása ugyanúgy megmarad, ergó nem lesz 500 megával több helyem. És ezt már nem elsőnek csinálja, ugyanis már van 2 giga szellemfoglalásomHa leformattálom a gépet, és újratelepítem, akkor újra 20 gigás a vinyó, ezért gondolom, hogy nem szektorhibás. És nem mindig csinálja, csak néha, és álatalában, akkor, amikor flashget-ből kidobom a lomtárba, és a lomtárból törlöm véglegesen. Nem tudtok egy olyan programot, amellyel meg lehetne oldani formattálás nélkül az üres helyek visszafoglalását a szellemtől
Üdv:
DJviolin
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Villanyszerelés
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest