- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Androidos tablet topic
- LG LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Megnyugtatlak, hogy nekem két 20Gb-s vincsim is van. Ez a szellem-effektus valamilyen okból mindkettőn fellép olykor. (sem a nagyobb,sem a kissebb vincsiken nincs ilyen story)
De mindkettő Quantum Fireball. Az egyik LM a másik Lct (5200-7200rpm)
Én úgy oldottam meg, hogy hiányzott mondjuk 1-2GB Akkor kitöröltem még 2-4-et és visszajött a teljes méret. (szóval mindig vagy durván a dupláját töröltem ki vagy a meghajtó feléig. 10GB adatnál már normálisan kijelzi a helyzetet. 10 fölöt törölgetni kell.De kivan neked kapcsolva win alatt a hibernálás és a rendszer visszaállítás ? azok tudnak olyan 1,5-2,5 Gb helyet felemészteni.
-
legyszives, es kapcsold ki a rendszer visszaallitast, ha nincs. Total Commandernel allutsd be hogy minden fajlt mutasson (rejtett/system) es tolj egy elfoglalt terulet szamitast.
Meg a system volume information nevu mappara alapbol egy felhasznalonak sincs semilyen joga, tehat hiaba szamoltataod ki a meretet, nem fogja megszamolni.
Eloszor kell hozza jogokat adni es ugy megnezni.
Ja, meg biztos hogy nincs norton protected recycle bin-ed? -
Batman
őstag
Ez érdekes de nekem van rejtett file a gyökérben
Azt értem ha komplett mappat jelölsz ki akkor a rejtettek is bent lesznek de ami kivül van az nem, de ha neked nincs akkor nem szoltam....
.. akkor nekem mért , van? .. na ezért nem hasznalok win-t..
flashget: nem azt csinálja ha elkezdesz valamit letölteni akkor egyből lefoglaja neki az egész helyet, vagyis amennyire szüksége lesz majd. -
lesaux
veterán
Bővebben: link
1. pont
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo 3
- Synology NAS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest