- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érd.lány
csendes tag
válasz
Superhun #5250 üzenetére
HR diplomám van, alapvetően ezzel szerettem volna foglalkozni, de túltelítettség van a merőpiacon. Nincs lehetőség állást kapni ezen a pályán, ami azt jelenti, hogy a diplomámmal gyakorlatilag kitörölhetem... Ha mégis kapnék állást ebben a szakmában, akkor is csak nagyon hosszú idő után és óriási szerencsével vagy nagy csókkal (ami nekem nincs) érhetnék el olyan pozíciót, ami megfelelne fizetés szempontjából is. Ezzel szemben a prog.infósokat keresik, hamar kapnak jól fizető állásokat és ha ügyesek viszonylag rövid időn belül nagyon szép fizetéseket vihetnek haza. Nem mellesleg, ebben a szakmában külföldön is kiválóak a lehetőségek és persze az sem utolsó szempont, hogy sokan nem szakadnak bele a munkába, viszont baromi jól keresnek. Amikor rájöttem mit ér a diplomám, arra gondoltam, hogy ha valami mást kell csinálnom, akkor az olyan legyen amivel jól lehet keresni és mi az ami viszonylag állandó, lehet benne fejlődni, van rá kereslet és jól fizet... az IT, ez a jövő, muszáj alkalmazkodni a piachoz, nem látok más kiutat ebből a végtelen labirintusból...
Ezért érdeklődöm és gondolkodom... Vannak aggályaim, de más csaj elvégezte már, ezért reménykedem, hogy nekem is menne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest