Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz bbazsy #4240 üzenetére

nem értek a tárcsa fékekhez... :B még sosem próbáltam... amikor megelégeltem, hogy esőben nem elég jó a fékhatás, gondoltam kipróbálom, de a szerelő lebeszélt róla, mert drága ahhoz képest, amire használnám, és inkább sáros környezetbe való... helyette egy shimano deore fékekbe fektettem és sokkal jobb már esőben is, jobban meg tudok állni az autók mögött, ha szakad... :)
    egyébként sok szervizben nem értenek tárcsafék szervizeléshez, ennyit tudok... mintha criticalmassen olvastam volna egy topicban, valaki ajánlott anno egy jó szervizest, aki ért hozzá... szoktad olvasgatni?

Mawyx: na most az kétfajta cucc, a fehérek azok fényvisszaverős textil, vagy valami ilyesmi, ilyenek vannak a fényvisszaverő mellényeken (kukásmellény)... ezeket a Röltexben vettem, Röltex van Westendben vagy Duna Plazaban, de ha rákeresel, biztos találsz máshol is... egyébként ezek nincsenek ráragasztva sehova, akkorákat vágtam, hogy körbeérjék a vázat/kormányt/akármit plusz még 1-2 centi és szigszalaggal, ill. pillragasztóval van összeragasztva a végük, de magához a biciklihez nincs ragasztva, szóval nagyjából forgathatóak a vázon is, de azért nem mozognak el... időjárást viselik is...
    A többi szín, sárga-piros azok viszont matricák, szintén fényvisszaverősek, ezt hmmm... a bolt nevére nem emlékszem... a Rákóczi térhez közel, a Déri Miksa utcában van egy bolt, sarkon van, vagy a Víg utcai vagy a Tolnai vagy a Fecske utcai kereszteződésnél, ahol ilyenek vannak, ott vettem méretre vágva, aztán magam itthon tovább vágtam...

Új hozzászólás Aktív témák