- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Nekem szakkolis terveim nem voltak sose, kb az álmomban se jutnék be kategória
, viszont tétényben laktam elvileg egy évet, gyakorlatilag csak a helyet fizettem és néha voltam ott, mert máshol meg tudtam húzódni, de az bizonytalan volt nagyon... Folyamatosan kb 2hónapot laktam ott, de iszonyat rossz volt. 4ember egy kis szobában, a konyha lepukkant és sztem kész bacitelep az ilyen, zuhanyzó hányinger, wc szintén. Az elmaradott higiéniás körülményeket nem birom elviselni, de ez az én heppem
És 10ezer ft egy ágyért egy 4ágyas szobában elég gáz. Hely nincs semmire, cuccokat nem lehet vinni, mert beköltözéskor másoltatni kellett kulcsot. Ez tök felelőtlen dolog, így akárkinek lehetett kulcsa, az előző lakóknak be se kellett törni, egyszerűen kulccsal besétálhatott és kirámolhatta volna a szobát, laptopot, mikrót, hifit, mindent. Ezt azért nem így szokás, hanem van annyi kulcs, ahány férőhelyes a szoba+1db tűzvédelmi okok miatt a portára, másoltatni nem szabad, ha vki elveszti, akkor azonnal zárcsere... Nem birom, ha más buzerálja a cuccaimat. Bele akartam járulni a dolgokba, én voltam a szgépes, melynek eredménye az volt, hogy nem ülhettem a gépem mellé, mert a szomszéd szobából is jártak át netezni a szobatársaim haverjai... Alvás mint olyan az nem volt, mert egész éjjel ment az ordítás, nappal döglöttek én meg nem birtam tartani a fejem suliban.
Nah, nem is idegelem magam, nem nekem való az ilyen.
Tétényt is szeretik nagyon, mert ott a Campona, Teszkó és nagyon jó a közlekedés, közel van, 15-20perc busszal, ami a koli előtt áll meg és nem kell átszállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest