Új hozzászólás Aktív témák

• Mawyx

őstag

Nekem szakkolis terveim nem voltak sose, kb az álmomban se jutnék be kategória :DDD :((( :( , viszont tétényben laktam elvileg egy évet, gyakorlatilag csak a helyet fizettem és néha voltam ott, mert máshol meg tudtam húzódni, de az bizonytalan volt nagyon... Folyamatosan kb 2hónapot laktam ott, de iszonyat rossz volt. 4ember egy kis szobában, a konyha lepukkant és sztem kész bacitelep az ilyen, zuhanyzó hányinger, wc szintén. Az elmaradott higiéniás körülményeket nem birom elviselni, de ez az én heppem :W És 10ezer ft egy ágyért egy 4ágyas szobában elég gáz. Hely nincs semmire, cuccokat nem lehet vinni, mert beköltözéskor másoltatni kellett kulcsot. Ez tök felelőtlen dolog, így akárkinek lehetett kulcsa, az előző lakóknak be se kellett törni, egyszerűen kulccsal besétálhatott és kirámolhatta volna a szobát, laptopot, mikrót, hifit, mindent. Ezt azért nem így szokás, hanem van annyi kulcs, ahány férőhelyes a szoba+1db tűzvédelmi okok miatt a portára, másoltatni nem szabad, ha vki elveszti, akkor azonnal zárcsere... Nem birom, ha más buzerálja a cuccaimat. Bele akartam járulni a dolgokba, én voltam a szgépes, melynek eredménye az volt, hogy nem ülhettem a gépem mellé, mert a szomszéd szobából is jártak át netezni a szobatársaim haverjai... Alvás mint olyan az nem volt, mert egész éjjel ment az ordítás, nappal döglöttek én meg nem birtam tartani a fejem suliban.
    Nah, nem is idegelem magam, nem nekem való az ilyen. :W
    Tétényt is szeretik nagyon, mert ott a Campona, Teszkó és nagyon jó a közlekedés, közel van, 15-20perc busszal, ami a koli előtt áll meg és nem kell átszállni.

Új hozzászólás Aktív témák