- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Hát ízlések és pofonok
Én CoD4-re nem tudok rosszat mondani. Bár a 2-vel nem keveset játszottam... Gothic3 belső nézete? Nekem új
Viszont az NFS-széria tényleg érdekes. A PS egy rakás szar,a Carbon sem az igazi,bár a MostWanted és a Porsche Unleashed díjnyertes.Nade ne több off
Aludni vagy városok fogadójában tudsz(10-20 arany) vagy banditák táborát keresd,irtsd ki őket és ott lesznek az ágyak
De ez veszélyes. ha egy vámpír megharap alvás közben,akkor bizony átváltozol,nincs mese. Én menteni szoktam ilyen előtt,és akkor nem lehet gond.
Ha valami zöld,akkor az azt jelent hogy valamilyen varázslat/varázstárgy/lötyi felturbózta ideiglenesen vagy akár állandóra is.Ugyanez jelen van pirossal is. Akkor valami leöle néhány pontot,de ugyanígy működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- További aktív témák...
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest