- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4898 üzenetére
Hát, ha te nem tudod, ki tudhatná?
TesNexus?Hülye fényizéket mivel lehet kicsinálni? Mert a varázsom lefogy, a koboldom kinyiffan, a kardom meg nem sebzi őket. Vagy próbálkozzak sufferszarvval? Abból gondolom, hogy azt éppen betettem a sárkányszütyőbe, így természetesen nincs kéznél. Fénypor meg kellene 2 az urának.
-
SystemRoot
őstag
More enemies mod-ot valaki használt?
Szerintem eléggé jó. A Francesco's modban volt benne. Nemtom külön van e valahol. De sztem eléggé arc. Így az átlagos 2-3 bandita helyett, olyan 5-10 van, (lehet állítani hogy mennyi legyen), magas szinten nagy buli így harcolni. -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4893 üzenetére
Nem értem, hova keresgetsz ennyit, megvan a tökéletes játék, tökéletes grafikával
Épp ennek a topicját gyarapítja a hsz-m.
Természetesen megértem a 3/10-et, sőt erre én sem adnék jobbat. Pláne ha TESIV-el hasonlítjuk összeDe csak magadat kínzod
Ha pedig méltó ellenfelet keresel kedvenc játékunknak, ajánlom figyelmedbe a Fehér Farkast. Piszkos egy jó játék ez a Witcher, te. Annyira, hogy még ezt is megveszem... Ami pedig elég durva nálam
Természetesen nem jön egyedül, CD-galaxisból tervezem beszerezni, TES IV: Oblivionnal karöltve. És akkor ki is fújt azon játékok listája, amit érdemesnek tartok a megvételre, mind ár, mind érték, mind játszhatóság és időtartam alapján. Erre eddig a TDU, és (amint összejön a biznisz) az Oblivion, valamint a Witcher volt képes...
Igaz, a CoD
atW is a listán van, de csak azért mert haverokkal LAN koop-ban akarjuk tolni, és ahhoz kell az eredeti gáma. Mondjuk ezt nem tervezem megvenni, inkább csak várom a jézuskát
Ha meg nem jön, akkor tojok rá, nem lesz meg origiben
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4892 üzenetére
És azóta szóltak, utánanéztem: UE3 az engine!!!!
WWII Combat szinten!!!
Ahoj, Bioshock!
-
katt777
félisten
Elrettentésül TPFoL teszt.
-
kanYe
tag
válasz
katt777 #4879 üzenetére
"Bizony bizony, jó is aztán, ha egy amatőr beletanul a játékba, aztán a tapasztalatait és a beállításait közzé- és letölthetővé teszi az 1. hsz-ban (no meg a honlapján), hogy kevésbé mazochistáknak ne kelljen 2000+1500 hsz-t elolvasniuk. Még szemléltető képeket is tettem föl, milyen látványos a dolog."
Tudom, tudom, hogy leírtad, de elsiklottam felette.
Én már csak ilyen mazohista típus vagyok.
-
SystemRoot
őstag
Elméletileg ott nem kéne megölni egy őrt sem, ezt mondják is elötte hogy kapsz bónuszt ha nem hal meg egy őr sem.
Így azt ezzel elbukod, ami nem éppen jó mert a Scales of Pitiless Justice-t kapnád, ami sztem nagyon értékes kis ajándék.
Szal én a helyedben loadolnék, de ha már sokat rájátszottál akkor hagyd a francba.Jah és kód a bounty ellen:
setcrimegold 0
Üdv.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4884 üzenetére
Hát, a sneak-em messze nem 80 még, sztem addigra a kavicsok is meglesznek már.
Ingame? Hát, SR-t úgysem érem utol (talán egyszer azért pedig de), de másodjára tolva csak megragad már az emberben pár dolog.
Nálam spec 3 folyosóról 3 katona jött 1szerre, és előbb elmúlt a láthatatlanságom, semmint tovaosonhattam volna. Asszem végül 2 v.3 gyilokkal megúszták, mert a többit sikerült kikerülnöm, persze ez a mérhetetlen jóindulatom már nem volt elég az extra díjazáshoz (majd kizsebelem a DB-osokat megint). Aztán kíváncsiságból felmentem az őrtoronyba, de az durva volt, a parancsnok mellett nem tudtam elslisszolni, mindig fellármázta az őröket, és végem volt. Azért lopakodó módban majd benézek még oda, mert a játék azon területe spec. ismeretlen nekem.
Bravilben az újrajátszás miatt (tudod, az elbacult DB robe), majd osongathatok megint, pedig anno ügyi voltam: a templomban lejmoltam a kulcsokat az úrnőtől (meg a pénzét is!), így még zárakat sem kellett törnöm, és csak 1 őrt kellett elkerülnöm a gyűrű visszalopásához.
Aztán jön még a festményes kaland is, hát, abban pl. nem tetszik, hogy hiába látom a nyomokat, addig nem nyomok, amíg előtte nem beszéltem a gyanúsítottakkal, á, kicsinyes az egész.Szóval leyyawini és bravili küldik + DB + tolvajküldik 1 játékon belül 2-odszor egy azóta is ismeretlen okból bekövetkezett hiba miatt.
Amúgy meg szívesen segítek a kezdőknek, ahogy engem sem küldtetek el anyámba, amikor idelámáztam zöldfülűként.Azért dolgoztam a segédanyagokkal is annyit (BS, hajajj!
).
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4883 üzenetére
Hát az egy dolog, hogy a játék Data mappáját, ha álmodból feébresztenek, is fújod, és a mod-konfliktokat ABC sorrendben is vágod már, de ingame is ennyire ott vagy a szeren?
(csak megsúgom, hogy én azt a küldit nulla Chameleon és semmi Invisibility mellett toltam végig, úgy, mint a karikacsapás
nameg amúgy sem értem, miért mindenki Chameleon... mikor én egy 80-as Sneak-kel meg tudok csinálni mindent az ég világon. sőt nem is kell a 80
)
-
katt777
félisten
Hát, rossz kombót nyomsz. Tolvaj céhben ugyanis féláron kifizetik a vérdíjadat. Gyorsan lépj bele.
(De a börtönből is meg lehet szökni.)
Ne csalj!
Igazából ez a küldi akkor jó, ha már van 100% kaméleonod (kő, ital, varázs), különben nem lehet elkerülni az őröket. Én is így, extra jutalom nélkül csináltam meg bounty-val, mert nem akartam addig várni, amíg be nem zárok 3 Oblivion kapot, 3db 35%-os sigil kavicsért, eszközöket meg nem akartam ezért gyengén upgrade-elni. Csinálhatsz persze csizmát, 2 gyűrűt, nyakéket, gatyát, kesztyűt, mellvértet, és sapkát is kaméleonnal, ekkor úgysem vesztesz semmit, mert ha nem látnak, vaktában sem sebeznek meg. Ez spec megint egy rossz pont a játéknak, csak nekem most éppen jó (mert vs. viszont én nem tudok úgy sebezni, mint kellene). -
zalika
tag
Szisztok.
Bealltam a dark broterhoodba es volt egy olyan kuldi hogy be kellet torjek a csatornakon at a bortonbe es ki kellett nyirjak egy rabot, csakhogy idokozben meg kellett oljek vagy 6 ort is es igy most koroznek mindenhol,es nincs mentesem csak regebbi.Tehat az a kerdesem hogy nem tudtok valami megoldast vagy cheatet hogy ne korozzenek tovabb?ja es bortonbe nem akarok menni -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4880 üzenetére
De így jót mulatott rajta, milyen amatőr voltam.
(Sosem tagadtam.) Főleg, hogy abban az időben az 1. hsz informatíve zéró volt, és főleg egy bizonyos SystemRoot-ot nyaggattam a hülyeségeimmel.
Azán csak összeraktuk azt az 1. hsz-t, önmagunkat is kímélendő, nem?
-
katt777
félisten
Bizony bizony, jó is aztán, ha egy amatőr beletanul a játékba, aztán a tapasztalatait és a beállításait közzé- és letölthetővé teszi az 1. hsz-ban (no meg a honlapján), hogy kevésbé mazochistáknak ne kelljen 2000+1500 hsz-t elolvasniuk.
Még szemléltető képeket is tettem föl, milyen látványos a dolog.
uGrids=11 eltünteti a vizeket a játékos közelében, szóval én nem javasoltam már annak idején sem. Distance-t érdemes keresni és változtatni, de nem sokat érsz a többi átírásával, máshoz meg tényleg jobb nem nyúlni, mert én is kísérleteztem sok mindennel, de folyton valamilyen megjelenítési bug-ot kaptam, de akkor erről is olvastál.
Ki nem volt amatőr kezdő Oblis korában? Ha jól rémlik, még SR sem GOD-szintre fejlesztve kezdte.
Idézet 1. hsz-ból: "Megjelenítési távolság beállítása a játékban beállíthatón túl: #3292"
-
"MaxLandscapeTextures=0 - If set to 1, this setting appears to increase the use of generic landscape texture in place of more specific ones. This saves on texture memory, but can cause graphical oddities, such as roads being replaced with grass textures, or clear lines where different types of textures should blend into each other. It may also cause problems with the LOD Texture Replacement mods, and hence is only recommended for those with very low-end graphics cards struggling with stuttering and low FPS."
Forrás: tweakguides.com
Pont az ellenkezője, a textúrákat még általánosabbra cseréli, vagyis kevésbé lesz változatos.
bLandscapeBlend: ennek semmi köze a látótávolsághoz. Az engine egy bizonyos látótávolságra drasztikusan csökkenti a textúrák minőségét (ezért válnak homályossá ha távolodunk, ill. hirtelen élessé, ha közeledünk), hogy ne terhelje annyira a GPU-t. Ezt bekapcsolva megakadályozza ezt a hirtelen váltást, ill. szerintem kitolja ezt a látótávolságot, így szebbé válik a megjelenítés.
-
kanYe
tag
2000 hozzászólást kellett elolvasnom (+ 1500 hozzászólás az archívumból), mire megtaláltam a kérdésemre a választ.
A semmiből felbukkanó fákra, épületekre a megoldás, ha az Oblivion.ini fájlban módosítjuk a következőket:uGridsToLoad=5 - Increasing the uGridsToLoad value (always in odd steps of 5,7,9,11 etc.) will increase the number of grids around the character in which full texture data will be loaded up and visible as he/she wanders around. This clearly improves visual quality - removing blurry distant LOD textures for example when set to 11 or above - however it also noticeably increases loading times and loading pauses, introduces visual anomalies (particularly around water areas) and reduces performance significantly. Interestingly, as uGridsToLoad increases, the system automatically increases the uExterior Cell Buffer value to accommodate the greater cell data. Furthermore, if you use an even value, the engine will automatically raise it to the nearest odd value (e.g. entering 10 means the engine will set it to 11). On balance the default value of 5 is a good compromise between performance and loading pauses.
De nem bántam meg, hogy végigolvastam több, mint 3000 hozzászólást… sokat tanultam belőlük.
katt777: Jó volt látni, hogy mekkora amatőr voltál egy olyan fél évvel ezelőtt Oblivion ügyben.
Kérdés: Ha ezt (MaxLandscapeTextures=0) átírom 1re, akkor fullosabb textúrákat kapok?
bLandscapeBlend=1 - If set to the default of 1, it provides smoother blending of distant LOD textures with closer detail textures as you approach objects/terrain. This setting should be left enabled, as it prevents the previously unrealistic way in which distant textures went from being very blurry to suddenly becoming sharp and distinct as you approached them. It should also result in less dramatic loading pauses as you move around.
Ez is a látótávolság feljavítására szolgálna?
-
Ma este szabad vagyok, szal végigtolom az FG küldiket. Jó lesz.
-
válasz
--Disztroj-- #4868 üzenetére
Speciel Sundesz volt.
Az ár stimmel.
-
katt777
félisten
Az is oda van írva az oldalamra, hogy különböző verziókhoz más patchek kellenek, no meg a link is a Filefront gyűjtőhelyére mutat.
Pl. ha US-re UK-t telepítesz, vagy fordítva. Nálad is ez a gond. Töltsd le a másikat, és az jó lesz.
A másik hasonló gond akkor lehet, ha SI patch-et akarsz az alapjátékra tenni vagy fordítva.--Disztroj--: Csak arra emlékeztem, hogy olcsó volt.
-
zalika
tag
Hi!
Megszereltem enis az obliviont es akarom patchelni azzal a patchel ami katt oldalan van belinkelve csakhogy par perc mulva kiad egy hibauzenetetetLD FILE NOT FOUND HOWEVER A FILE OF THE SAME NAME WAS FOUND.NO UPDATE DONE SINCE FILE DO NOT MATCH es kilep a patchelesbol
.nem tudtok erre valami gyogymodot???pls help
-
katt777
félisten
Csak egy kis ÜS2 ízelítő.
-
katt777
félisten
válasz
ScouserHUN #4865 üzenetére
A kiegészítőnek elvileg mennie kéne vele (ha próbáltad, akkor nem szóltam), a patchek és a modok már más tészta (US patch van). A GOTY és a CE is US verzió, ha jól tudom, de az előbbi biztosan.Lényegében USA-ból és német nyelvterületről nem szabad programot behozni, mert az előbbi más verzió, utóbbiakat meg vastagon cenzúrázzák (de olykor UK progikat is), ó áldott kommunizmus
, és az pl. elég durva, amikor II. vh-s programokban nem a fasiszták, hanem valamilyen kitalált ellenség ellen harcolsz. De UK-s programokkal is szokott gond lenni, nekem pl. FEAR van meg UK és EU (XP) verzióban, és utóbbit nem lehet feltenni az előbbire, ha csak nem patcheled a saját verziójával, minek köszönhetően az 1.06-1.08 kis patch helyett a hatalmas 1.00-1.08-at kell alkalmazni a játékra, de még a küldetés telepítése előtt (és az ember tépi kicsit a haját, mielőtt rájön).
Bár most van Gold kiadás, de akkor az megint újravétel.
Valamelyikünk 990Ft-ért talált egy Tescoban original eu-s Obliviont.
Kitölthetnéd az adatlapodat... -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4863 üzenetére
Az original-al én is tisztában vagyok, tudom, hogy CE-GOTY kavarnak. Ezért lesz majd beújítva origi. Csak a Witcher is kéne... 4500-ért nagyon baráti
Bár ha azt vesszük, hogy most 0-án vagyok. És E8400-et tervezek... Alaplapcsere nélkülAdja ég, hogy jól fog működni az F13-as Bios-sal
Hát ha ez az egyik kedvenc, akkor tényleg elég rendhagyó kritikus vagy, a CoD-nál már bizonyítottad
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4862 üzenetére
Az alapjátékhoz is éppen elég patch-et meg hotfixet adtak ki, a bugokat javítandó.
Nem a tört játék a jó, hanem az ORIGINAL kiadás. GOTY és CE szívás.Részemről ha megveszek egy játékot, a többi része jár hozzá, mert nyilvánvalóan hiányoznak az eredetiből.
MOHAA-tal jártam így. Megvettem a gyűjtői kiadást, aztán a kiegészítő lemezeket csak úgy tudnám megvenni, ha megint megvenném az alapjátékot is. Hát kapják be az összes f@szomat, hóóó!
Ingyenesen letölthetővé tették egyik kedvenc játékomat, a The Suffering-et!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4861 üzenetére
Hát nálad nem tudom mi vagy ki garázdálkodott, de én a mod-konfliktoktól eltekintve az alapjátékokban soha nem találkoztam bug-gal. Pedig az összesen ~200 órámból 120-130-at modok nélkül daráltam le...
Az eredeti játékokkal nekem sosem volt problémám...
De tudom, hogy megy a kavarás. Tisza vicc, hogy a tört verzió sokkal mod-barátibb és bug-mentesebb. Arra meg kinek van pénze, hogy külön vegye meg őket? Úgy 3+6+7 lenne, ami nem gyerek. Esetleg egy origi alap.(a többi úgyis velejárója, rakták volna bele az alapjátékba!) Az még belefér. Meg ennyit meg is érdemel. Én is benevezek majd rá, bár inkább csak polcdísznekNekem sincs benne a top10-ben a szinkron, de egy valóban komoly munkába azért elég izgalmas belegondolni
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4850 üzenetére
1. hsz-ben vagy a honlapomon meg ott az összes videó linkje.
Utóbbin meg a képmentéseim is a fullos játékról.
Bug meg akad azért nem kevés, főleg, ha valaki NEM FIGYEL A BETÖLTÉSI SORRENDRE.Az Original játékok bug-tobzódásáról kérdezd Jorus-t, a GOTY és a CE kiadások büszke tulajdonosát, aki 4-edszer is megvette a játékot, hogy normálisan tudjon játszani.
Adja az ég, hogy a morrohunosok Oblivionhoz ne készítsenek szinkront, mert a Morrowindes szinkronjuk a legszarabb, amit valaha hallottam. A lelkesedés sem menti.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Sirandrish #4858 üzenetére
Joh, akkor ezek szerint megtaláltad
Csak azt hittem, hogy magyarítás alatt érted a szövegek fordítását, magyarosítás alatt pedig a Witcher szintű fullost, szinkronnal együtt
Uhhh, de jó is lenne egy olyan. Egy igazi komoly szinkronizálás...
Álmodik a nyomor -
hoffman_
nagyúr
válasz
Sirandrish #4856 üzenetére
Magyarítás és magyarosítás közt van különbség?
Ha igen, akkor benéztem
Amúgy épp nemrég folyt le erről a vita a totyikban
Hát fan-toborzás. Színesítsük a topicot, növeljük a rajongótábort, kellenek az emberek. Nem kell semmi csudára gondolni
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Sirandrish #4852 üzenetére
Kellenek a tagok, toborzás van
Magyarítás van ugyan hozzá, de én személy szerint nem ajánlom. Angolul az igazi szvsz, mondom ezt úgy, hogy a tudásom még így is kevés a teljes megértéshez. De ha picit konyítod, akkor már élvezhető angolul is. Nulla angollal is lehet játszani, kézenfekvő, hogy mit kell csinálni, de úgy már tényleg vacak, akkor már lehet érdemes benevezni a magyarításra. Egyébként legyél találékony, nyugodtan told be a topic keresőjébe a "magyarítás" szót
Vagy súgok egy kicsit: írd bé hogy "morrohun" és sínen leszel. Vagy simán kezdj el fölfelé görgetni ezen az oldalon
fpeter: Mondom én, ízlések és pofonok. Ezért jó, hogy kismillió féle játék van
Mellesleg az a 700 óra nem tudom honnan van, de a magyar fansite-on(ami manapság eléggé meghalt
de még így is sokat segíthet) volt anno egy verseny, természetesen magyarok között, amit a srác valami 600 fölötti órával nyert meg
Bitu79: Nem mindegy hogy eredeti, vagy sem... Ha origi és úgy vannak gondok, akkor meg vagyok lőve. Ha nem origi, akkor pedig sajnálom kérem benne van... Perpillanat én sem tudom uninstallálni, mert van fent egy rakás nem hivatalos mod és megették a setup.dll-t reggelire... De nem is akarom uninstallálni. Ha meg akarom, akkor vélhetően nem szeretm, akkor meg nem mindegy, hogy pucolom le? Úgysem kell majd többet
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #4849 üzenetére
Jaj, bugok kimaradtak. Alapból sem egy bugos darab a játék. Én soha nem találkoztam semmivel. De a hivatalos patch-eket persze fel kell tenni, hogy ez így is maradjon. Pláne moddolásnál.
Mivel ilyen nagyon rendes arc vagyok(és unatkozom) összehalásztam egy kis ízelítőt, hogy megjöjjön a kedved:
Így néz ki a modcsokorral, Ultra High beállításoko(a te karid is ilyesmit tud):
4850: Ez volnék én
8800Ultra: Jorus mestertől egy kis ízelítő
3870: És a toic szíve, katt
Itt pedig szintén 3870 és katt-kolléga, csak épp videókkal.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Sirandrish #4847 üzenetére
Nem tudom, hol néztél gameplay-t, de ha mondjuk túbon, vagy esetleg máshol valami gyárit, akkor felejtsd el.
Azok a mérvadók, amiket a topicból érhetsz el. Ha ezekkel kezdted, akkor nem mondtam semmit.
A te gépeden, már a modokkal együtt is szépen fog menni nagyon a játék. Ha 1280-nál nem játszol nagyobban, akkor a látványjavító és textúra modokkal együtt is meglesz a stabil 30fps szerintem. És a modcsokor kötelező ebben a topicban, egy ilyen kártyával. Hidd el, ha összetákolod rendesen, Crysist is alázza
A hivatalos kieget pedig természetesen kötelező felrakni. A sorrend, hogy miként játszol, rajtad múlik, a Knights of the Nine küldi és az alapjáték. Ez a te döntésed. Shivering Isles viszont véleményem szerint level 20-25 alatt esélytelen. Szóval vár rád némi ingame óra. Én az egy szem karakteremmel már túl vagyok a 150-en, és még nincs kész a játék 100%-osan. Persze össze lehet dobni fullra egy level 30-40-es karit és megcsinálni a játékot 40 óra alatt is, de butaság. És k* nehéz is
Ha élvezni szeretnéd, akkor szerintem vár rád ~100(vagy efölötti) ingame óra.
fpeter: Puhány vagy!
(de természetesen igaz, az játsszon vele, aki szereti)
Egyébként szvsz az első kapu az, ami a legnagyobb meglepetések egyike, és tényleg nem könnyű. Első játszásra én is ott hagytam abba. Aztán kitanultam a mesterséget,. és most nézd hol tartok
Sirrandish: Nem ilyen vészes amúgy ne aggódj
Nameg ott a difficulty csúszka is. Igaz, 50%-on van alapból amit később úgyis csak felfele húzol...
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #4847 üzenetére
Hát én a játékba belehülyültem, játszon vele az aki szereti az ilyeneket
(első oblivion kapu) -
Sirandrish
legenda
szerintetek hogy menne ez a gépemen?
Néztem rőla gameplayt és eléggé bejön?
a másik?
Érdemes a kieggel együtt elkezdeni vagy először bőven elég az alapgame is?
javitó patchek ajánlatosak hozzá vagy nincsen sok bug benne? -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4844 üzenetére
Bocs a késésért, a hsz-m után rögtön mentem szunyálni, kiheverni a tegnapit... Többé kevésbé sikerült
A grafikáját nem bántottam, félreértettél. Az ugrás hiánya abból fakad például, hogy a motorba nem volt beépítve. Ezt leszámítva hibátlan, mind grafika, mind mozgások terén. A kezelés tényleg megszokható, bár én sem szeretem a külső nézetes mászkálást. Obliban ugyan szoktam, de csak hosszú sétáknál. Witcherben is a válfölöttit használom, az a legbarátibb. Az az "ide kattintok, ide megy, oda kattintok, oda megy", nekem nem tetszik. Nem túl RPG-s szerintem
A mozgásokról meg csak annyit, hogy nagyon színvonalasan vannak kidolgozva, és többnyire nagyon szépek, és impozánsak. Igaz a kivégzések elég viccesek olykor, de ezt is a motor hibájának rovom fel. Sőt nem is hiba, inkább korlát....Amivel összefutottál, az nem csalás, hanem pech. Mellesleg 6ot ki kéne tudni nyírni az elején is, szégyelld magad
Pedig én még "nehéz" fokozaton tolom. Hozzáteszem, h Spoiler az a hülye ghoul-os küldi is pont élt, amikor kísértem a csajt, és amikor megtámadott 3-4 bargeszt, akkor pont ott volt egy ghoul is, az uccsó oltárnál. Nah ott én is beszoptam
De reloadnál okosabb voltam...
Amúgy utána a csajszi elhív ugyebár "valahova" másnapra, de az a gáz, hogy nem emlékszem a részletekre, és a küldi eltűnt a Naplómból.
SpoilerOFF
Übersoldier? Az nagyon über játék
Én azt hiszem az eggyel játszottam, de ritka poén volt. Szó-szó, nem volt rossz, de én mindig is jobban fogok húzni egy CoD-hoz. De ha pl a CoD2-vel összehasonlítom az Übersoldier-t, akkor nem mondom, hogy a CoD a győztes. Csak a név miatt asszociál mindenki a CoD-okra, de lehet jobbat csinálni. Bár aláírom(vélemény!, nem tény!!) hogy nagyon jók a CoD-ok, a World at War-hoz is sok reményt fűzök.
A honlapod meg sasolom, kíváncsi vagyok mire jutsz
-
katt777
félisten
válasz
katt777 #4844 üzenetére
Ja, és ésszerű a W kezelése, nem olyan elcseszett, mint a Forgotten Realms szerepjátékoké. Mert erőltették, megnéztem most Baldur's Gate-et, Icewind Dale-t, és Nw Nights-ot is (van egy fantasy-szerepmániás haverom gyűjtői kiadásokkal), de utóbbi 2. részének kivételével mind azzal kezdődik, hogy elindulok, jön valaki, aki közli, hogy márpedig neki ki kell nyírnia engem, és ki is nyír, hiába csinálok bármit.
Valami nagyon nem OK nekem ezekben.
Na, majd beszámolok róluk, ha tudok valamit kezdeni velük. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4842 üzenetére
Gondolhatod, ha külső nézet ellenére játszom vele!
Hangulata nagyon top, magyar szinkron jó, de csalással már találkoztam. Ti. haza kellett volna kísérnem egy csajt, de hiába vágtam le a ránk támadó farkasokat, a végén jött egy fél tucat, és kinyírták. Esélyem sem volt.
hoffman_: Semmi baj a grafikájával.
Tudod minek álltam most neki? Übersoldier 2.
Nagyon jó! A régi jó FPS-ek hangulatát idézi, nem csal, nem bugzik, AI is jó, beszámoló majd erről is bővül a honlapomon.
Amúgy most nekiállok pár cuccnak, honlapomon bővítgetem is a leírásokat, majd nézz el arra időnként.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot #4842 üzenetére
Nagyon jó. Én most leragadtam elé. Újra... Ha van rá lehetőséged próbáld ki, és jelen esetben magyarul(!), nem fogod megbánni. Legalábbis nekem hozza az elvártat, sőt még többet is.
Mind grafika, mind játékmenet(+sztori), mind a hang tekintetében. Vannak ugyan benne apróságok, amik nem tetszetősek, például az ugrás hiánya, de egyáltalán nem zavaró, sőt ha zavaró lenne is, a többi jó ellensúlyozná...(egyébként nem a srácok, hanem a grafikai motor gyengesége, szegényke már a határon van)
Oblivion mellett ez is állandó lakója lesz a C:\Program Files-nak
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4840 üzenetére
Hát engem inkább a magyarítás/szinkron szar minősége zavar, mert ne is ámítsuk magunkat, az anyagok 80-90%-a az. De régen pl. színészek szinkronizáltak, ma meg olcsójános beugró statiszták;
régen átültették a hangulatot a fordítók, ma szó szerint fordítanak (lásd Ágyúgolyó futam régi és új szinkronja) olyanok, akik ráadásul max a szótárt ismerik, a magyar nyelvet már nem (és ezekért rühelled te a szinkront). Akkora nyelvi bakik vannak a mai filmekben, hogy azokat a médiában is megirigyelhetnék. Egy híradó hallatán pl. falra tudok mászni, főleg, amilyen komoly képpel tudják felolvasni a legnagyobb nyelvi baromságokat is (ragok tévesztése, személy/szám egyeztetlensége, stb.). Ezért viszont tudok értékelni egy jó szinkront/magyarítást. Witcherrel nem sokat játszottam, de az egész jónak tűnik, nem olyan erőltetettnek, mind mondjuk a Crysis Warhead.
-
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4838 üzenetére
Jártál Clear Sky topicban? 3-ból 2 hsz (már ami nem a bugokról szól): miért nem magyar, mikor jelenik meg szinkronizálva? (Mert már a magyar felirat is smafu.)
Bazki, aki azt akarja ebben a rohadt világban, hogy megértsék, tanuljon meg magyarul.Én spec örülök neki, ha játékban nem fordítgatnom kell, pedig mindig is jó voltam angolból. Játékban egyszerűen el akarok merülni (sok olvasás meg kevésbé fárasztó anyanyelven), és ismersz: manapság számomra ezt roppant kevés játék képes biztosítani (még magyarítással is). De ez a ma létező, hibrid verzió tényleg bosszantó, hogy emitt angolul van valami, amott meg magyarul, és még nem is ugyanaz, de legalább számodra soha el nem érhető quest-eket fedezek fel.
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #4837 üzenetére
Áh inkább ne menjen, én nem támogatom ezt. Szerintem hülyeség. Az Oblivionnak a hangulatához hozzá tartozik az angol környezet. A fegyverek neve, a varázslatok, stb.
Sztem ezt csak annak áruljuk el aki sírva könyörög hogy kell neki a magyarítás. A többiek tanulják csak szépen azt az angolt, jót tesz mindenkinek. -
katt777
félisten
Ha nem bánjátok az ingyenreklámot:
Elder Scrolls mindenes magyarul
Oblivion magyarítás, ezúttal a MorroHun team jóvoltából (könyörgöm, szinkront ne!!!)Esetleg mehetne 1. hsz-ba, nem? Ha már nekiálltak.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4835 üzenetére
Én megcsinálom most a rosszaságokat, aztán majd leszek 9-ek lovagja, stb.
Szkúmával az van, hogy elloptam, de nem került az inventory-mba, hanem ott maradt a szipusoknál. Meg a pénzük is. Eszem-f@szom megáll, hóó, kést beléjük, oszt' jó napot!Nem olvasol? Írtam is, melyik küldit csinálom (újra a már részletezett hiba miatt). Van egyébként más szkúmás küldi is (banditák), de olyat, hogy szerezni kell, csak ezt találtam eddig. Ja, persze azután, hogy már vagy 10-et eladtam. De írtam ezt is.
Tesókat miért nem zsebelted ki? Némelyiknél annyi pénz van, hogy úgysem tudnák mire költeni, én meg legalább hasznosítom.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4834 üzenetére
Nem vagyok ilyen gyilkos szellemiségű... Ez a karim a jóság és lovagiasság és bölcsesség megtestesítője.... SPOILER Igaz, SI-n már legyilkoltam fél falut, vacak 1000 aranyért
Szóval azt hiszem Sheogorath-ként eléggé megromlott az elmém ahhoz, hogy ilyen gonoszság férkőzzön a szívembe
OFF!
Nameg egyszer már voltam ezzel a karival mind tolvaj, mind gyilkos, de elszállt a mentés...
Viszont akkor sem zsebeltem ki a "testvéreimet" vagy épp fosztogató társaim. Néha kinyirogattam őket, meg játszadoztam, de aztán persze reload.
A Skooma-sokkal meg az a bajod, h béna vagy
El lehet lopni tőlük a cumót álmukban is. De aláírom, hogy valamiért nagyon nehéz, még magas skillekkel is, nem tudom miért.
Amúgy minek az neked? Azt vettem le, hogy épp egy küldit csinálsz?Én csak brahiból nyúltam meg, nameg szeretek szívni is, akkor minden belassul, meg világítok, meg futok mint az őrült
De küldi is lenne hozzá? Keresem már vagy egy éve....
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4833 üzenetére
Hát öld meg azokat is.
Persze, előtte zsebeld ki őket, hogy nőjön a skilled.
Viszont egy érdekesség: Bravilben nem tudtam ellopni szipusoktól a szkúmát, így aztán levágtam mindet, és elvettem tőlük (meg pénzt, meg mindent).Ja, Tiber Septim hotelben kizsebeltem a pultoslányt, meg úgy ált. a tolvaj és orgyilkos céhbeli munkatársakat is szoktam (meg a mágusokat). Ha nem veszik észre, nem rúgnak ki, ha meg mégis, akkor reload.
1x a lovas járőrt is kizsebeltem.
Az nem probléma, hogy a beszélgetés mellett anno elloptam Faelintől Lorkmir kulcsát? Mert hátha nem megy be így a házba, és nem a beszélgetés miatt nem ment, bár szetm inkább utóbbi, mert nem volt szkúmája. Érdekes, hogy ha nem beszélgetek vele, akkor van.
Ha levágtam a szipusokat, és eladtam a tőlük szerzett szkúmát, mit viszek Faelinnek? Bár a visszatöltés után Leyyawinben még nem voltam, ha más nem, akkor az ottani banditáktól lejmolok post mortem. -
hoffman_
nagyúr
A te érdekedben ajánlom
(
)
Egyébként fura, én ezen soha nem akadtam fent. Hamarabb untam meg a kaszabolást, Obliviont, magát a tájat, minthogy hiányozzanak az emberek. Egyébként nagyon nem szeretem az embereket... A játékban is van elég. Amikor pont lopni, gyilkolászni akarok, akkor persze mindig van ott legalább egy.
-
zalika
tag
Koszonom a segitseget es Katt-tol elnezest kerek az "ojan"ert
tobbszor nem fordul elo
-
SystemRoot
őstag
Olyanról én nem tudok ami masszívan sokszorozná az embereket. Olyanok vannak amik plusz embereket raknak be. Ha sok modot használsz akkor nem kevéssel nő a szám. De egyébként minden házhoz rendelni embereket és schedule-t csinálni nekeik nem épp könnyű, szal ezért limitálva van a dolog.
Ha felrakod az úti merchantokat akkor az utakon már gyakran találkozol emberrel, sztem sokat dob a hangulaton.
De hogy városokban nagyon sok ember legyen sztem az képtelenség.Üdv.
-
deedee
őstag
köszi a válaszokat
-
zalika
tag
Sziasztok
Nemtudtok veletlenul egy ojan modot ami hatasara sokkal tobb ember lessz a varosokban??mert hat amennyi van eredetileg az eleg keves.vegigvittem a jatokot , rengeteg questet megcsinaltam minden tetszett kiveve az hogy keves az ember a varosokban.Nagyon rontotta a hangulatot
.hat mindenestere majd csak akkor kezdem el az uj gepemen az obliviont ha kapok egy varosi embersokszorozo modot tehat pls help
-
katt777
félisten
Kuksizz rá az 1. hsz-ra, sokat segíthet. BS letölthető a honlapomról (meg sok más, pl. QTP3). Vsz ez a gondod egyébként, bár nem tudom, mivel akad. De lehet, hogy kicsit össze-vissza patcheltél, ahogy nézem. Ha 1. hsz után valami nem világos, csak szólj!
És kapcsold ki azt a qrwa lapozófájlt, csak szívat és lassít, totál szükségtelen 4GB RAM mellett.
Reinstall lesz.
-
TTomax
félisten
válasz
katt777 #4821 üzenetére
Van lapozófájl..de szerintem az XP nem nyúl hozzá fen van az 1.15,1,20-as patch aztán az unofficial patchek.. QTP 1-2 pack..aztán az Illuminitation,a natural,meg a BC...és ahogy járkálok a városban össze vissza laggol... 15-150 fps között,az uj házak meg villognak ahogy mozgok feketéböl barnára...ahogy kikapcsolom rögtön 100+ fps mindenhol betöltési sorrendet én nem is szoktam figyelni...
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4822 üzenetére
És nem gyönyörködhetsz többé a gyönyörű HDR-es napfelkeltékben.
-
SystemRoot
őstag
-
katt777
félisten
Az durva GTX280-nal!
Driver-hibának tűnik (nV ennyire tenne a régi játékokra?
). Betöltési sorrend rendben van amúgy? Más város-modod nincs fent? Annyi biztos, hogy az IW-t előtte kell betölteni, viszont ha utána töltöd, nálam akkor is csak 1-2 megjelenítési hiba volt, de nV-n persze nem tudom.
3870-nel fullban is csak 17-20FPS-re esik le.
Gondolom, lapozófájlt nem használsz... -
hoffman_
nagyúr
Ott bizony valami gubanc lesz, mivel ultra high, modokkal megtűzdelve, még az én karimnak is vinnie kéne, legalább 20-25fps-sel. Szóval jó lesz az, csak meg kell találni a hiba okát.
De sajna én nem vagyok benne jártas, ebben talán katt mester tud segíteni
katt: Elméletileg....
-
TTomax
félisten
Nagyon elszomorít ,hogy nem tudom a BC-t elindítani mert diavetítés lesz... 1680X1050 minden full...van valami trükk vagy ez mindenkinek ilyen????
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4817 üzenetére
Számomra mindig nyilvánvaló.
Persze hajlamos vagyok többszörös áttételekkel és utalásokkal fogalmazni, hogy az embereknek gondolkozniuk KELL-jen.
Mert elméletileg tudnak.
Pakolni legjobb a sárkány!
Még nem találkoztam teherbírásának határával, pedig a hátán a szütyő nem nagyobb egy lónyeregnél.
-
hoffman_
nagyúr
Katt barátunk mindig ilyen segítőkész, csak nem mindig nyilvánvaló, hogy mit is mondott épp
Ha nem alszol, tényleg nem történik semmi. Csak arra jó, hogy ha netán eljutsz a szintlépésig, akkor ezt csak alvással tudod befejezni.
A házak többnyire arra jók, hogy a (képzelt) egzisztenciád növeljék
És különben is jó érzés, ha megvan mind. Quest is van, de ez csak egy házhoz, az Anvili-hez. Elég jópofa küldi. Nameg egy idő után tényleg jó, ha van hely, ahova lehet pakolni a sok szir-szart...
-
deedee
őstag
üdv
ha nem alszok/pihenek,akkor mi történik a karakteremmel?
házat muszály venni?csak tárgyak tárolására jó?
-
katt777
félisten
Na, végre Oblihoz jutottam, nekiálltam visszapótolni az elveszetteket. Arénát már letudtam (god módban, hogy ne kelljen újra mindent végigcsinálni, azaz 4 v. 5 harcot GP-ig, amire viszont még várnom kell a küldi teljesítéséig), az egérkezelő kezem totálkáros lett.
Pechemre most szóba elegyedtem Faelinnel, így el kell mennem Bravilbe szkúmáért, mert ugyan volt nálam 5 üveggel is, de már mind eladtam, mire ezt a küldit megkaptam.
Tanulság: legalább 1 valami mindig legyen az embernél mindenből. Most kell még 2 fénypor Azurának, ráadásul bravili és leyyawini küldiket újra megcsinálni, ja, meg részben Chorrol-t is, hát, rendesen beszopatott a game. Viszont az időm felében azt nézem, le tudom-e vetni, ill. felvenni a DB-s rucit, de eddig jó (kop-kop-kop). Mennyi meló újracsinálni egy ilyen szívás után, előtte nem is tűnt olyan soknak...
-
katt777
félisten
P5Q tesztet bővítettem okos kis EPU és bios beállításokkal, úgyhogy ha valaki új lapot tervez venni (pl. SystemRoot, ha erre jársz, és még nem vettél), ne hagyja ki!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4808 üzenetére
Mondtam én egy szóval is, hogy a realitása miatt csípem a filmet? Kismillió helyen lehet belekötni, akkora baromságok vannak benne.
De nem ezért szeretjük. Nameg, én vevő vagyok mindre. Az űberfasságokon is jót tudok derülni, de egy komolyabb film is megtalálja nálam a helyét.
Amúgymeg: jó, hogy az nV tud kiadni normális drivereket
Jajj, egyébként hozzáteszem, hogy a procim 7x333-on megy. Ezt eddig elfelejtettem mondani
Sztem egy P5Q lapban, egy E8200-essel(többre tuti nem futná) 3ghz-n azért jobban fog hasítani. Pláne, ha egy S1-es fogja fűteni, egy csendes jól szellőző házban. Nameg kijön egy jó, stabil és gyors 8.9.... (ha meg találok ócsóér olyan mem szettet, mint ami nálam szalad, lehet beruházok még két gigára)
De ezek csak álomok.... Jó ha a ház meg a lap meglesz...
Viszont Oblim van, és van Battlethorn Castle is, meg sok kitömött creature, most álltam neki kimaxolni a játékot, megcsinálni az összes küldit. Perpill és SI-n
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4807 üzenetére
Jó, hogy nem 4850-em van...
Függ. napja egy illogikus marhaság. Mint a legtöbb amerikai film. Kivéve a Leslie Nielsen filmeket...Naná, majd egy földi vírus behatol az idegenek hiperszámítógépébe, az aztán becseszne.
Az ilyen idegenek már a fán kihaltak volna. Persze az ember sem..., ebből is látszik, hogy nincs semmi isten, és az evolúció is merő véletlenek sorozata.
-
hoffman_
nagyúr
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4805 üzenetére
1szerűbb, ha kitörlöd a DocSet\User\Local\AppData\Oblivion könyvtár tartalmát, kiirtod a registry-ből a Bethesdás bejegyzéseket (uninstallból is), csak nézd meg, hogy installer hova mentett (uninstallnál ott van a könyvtár hosszú, kódos neve), és töröld onnan is a telepítők fájljait (Program Files\Installshield Inst. Inf.), aztán nem is lesz telepített Oblivionod. Dokumentumokból is kitörölheted a beállítás fájlokat és a mentéseket, ha nem kellenek már.
Kérdezz csak, és megoldom a problémát. -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4803 üzenetére
Szerintem is ki fog ez még forrni, nem vagyok türelmetlen. Lesz ez még jobb is fps téren.
Mondjuk az kicsit zavaró, hogy most akartam újrarakni, hogy tisztalappal induljak, de nem tudom uninstallálni, mert valami hiba van a SetupDLL körül.
Végülis mindegy, kiszedem a cuccokat a launcherből, csak így tele lesz szeméttel a Data. De ez van. Sprite.
Én is megnézem majd, hosszútávon milyen az 1440, szerintem még belefér. De nagyon látszik rajta a felbontáscsökkenés. Cserébe viszont adott felbontáson gyönyörű darab.
#4804: Igen
-
katt777
félisten
Jól látom, hogy lényegében mindig én beszélgetek valakivel?
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4802 üzenetére
Ezért nem is cserélek 4850-re. 3870 után fölösleges, inkább ebbe egy 10% OC.
Crysis sem mai gyerek, és nincs is ennyi mod hozzá.
Az én monitorom 1680-at tud max, de az 1280 nem zavaró rajta, nagyon jó a képe. De mondjuk nem is került 100k-ba.Ha nem döglik be a 17" CRT-m, ma is azon tolok mindent, látod, az tuti OK-s lenne!
Azért érdekes, amit írsz, mert nekem a 3870-nel csak BC-moddal, és csak városban esik 20FPS köré, az meg nem érdekel, mert ott nem sok harc van. Kint a QTP3 akasztja meg (ha gyorsan forogsz), tök mindegy, milyen felbontásban játszol, illetve terület-betöltéseknél a 9-es látótávolság. De azzal megint tudok élni, mert pillanatnyi lag, amúgy pedig 40FPS körül szalad. És ez egy 3870. -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4801 üzenetére
Illene, de nem fogja. Vagy Catalyst, vagy valami, de kevés a kraft. Pedig egy bő 2 éves játékról beszélünk
Adaptív élsimítást nem adtam neki asszem, de minden más fullos.
Remélem, hogy az új driver dob majd valamicskét a dolgokon.Ne aggódj nekem is meglesz mind, egy éven belül. És a jogsi tolja ki fél évvel, a nyelvvizsga meg eggyel...
Amúgy, ha már lúd, legyen kövér! 4870X2 CF-et a népnek
A szar országra később visszatérünk. Ha lehetőségem nyílik viszonyítási pontokra is szert tenni... De egyenlőre sajnos van igazság az álláspontoban, nem is kicsi. De ez überOFF, mégcsak nem is PC, szóval sztornó, gyorsan-gyorsan
Egyébként vissza grafikára. Magammal csesztem ki... Kellett nekem 100k-s monitor
1280x1024-ben még a Crysis vh is játszható* lenne, Obli is lagmentes lenne, még az adaptív-kütyüvel is. De így... Ha meg nem 1680ban játszom, az sajna csúnyán meglátszik. 1440en néhol még csak-csak belefér, de már az is necces
* a játszható nekem stabil 35-40 frame, úgy h 25 alá nem nagyon esik
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #4800 üzenetére
Na, ezek már elég pofásak, bár BC nincs, és nekem az AW ege továbbra sem szimpi. De ugye mondtam, hogy a 24XED szépen megfekteti majd a karit!
Temporal AA-t és az adaptív vonalsimítást is engedélyezted neki, utóbbit természetesen minőségen? Csak, gondoltam, szólok, mivel lesz max grafikád... meg 20FPS-ed. De azért ez 3870-en van, 4850-nek illene rendesen vinnie.
E8 van
, P5Q van
, Warhead van (akad, mint Zállat 1680-ban full DX10-zel)
, Grid csal és vacak (inkább GTR Evo és GTR 2), Spore csal, és a kitalált lényt pl. nem is lehet használni, szóval vacak, nyelvvizsga van
, jogsi van
. Max egy Cosmos 1100S-t hiányolok, EH-932-ről nem is szólva, ami ebben a szar országban beszerezhetetlen. Még jó, hogy nincs rá lóvé. Warhead-et és Clear Sky-t nézve vágyni kezdtem egy 4870X2-re is... Merjünk nagyot álmodni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest