Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Nem tudom mikor tudok megint leülni próbálgatni, installálgatni, de megvan mit hoztam létre régen: archiveinvalidation.txt. Ezt válthatja fel a ModManager.
Csakhogy a QTP3-mat hogyan töltsem be. Ott van a Data mappában minden, de nincs hozzá .esp. Éjjel még kipróbáltam a játékot, de 100%, hogy az eredeti textúrákat láttam, mert nem volt valami gyönyörű és futott 1280x960 medium grafkón HDR-rel.BSA Creatorban most hozzáadtam a textures és a meshes mappát, aztán kreáltam egy .bsa-t. Az eredmény nem tudom mi lesz.
Kivettem néhány sort a readme fileból:
<li> Start OBMM.</li>
<li> Click <em>Utilities</em>.<br />
</li>
<li>Select <em>Archive invalidation</em>.<br />
</li>
<li>Click <em>Directly Edit BSAs</em>.<br />
</li>
<li>Check <em> Textures</em>.<br />
</li>
<li>Check <em>Generate archiveinvalidation entries on hash collision</em>.<br />
</li>
<li>Click the checkbox for <em>autoupdate on exit</em> and/or click <em>Update Now</em>.<br />
</li>
<li>Close the <em>Archive invalidation</em> popup (click the red X in the upper-left corner).<br />
</li>
<li>Quit OBMM or click <em>Launch Oblivion</em>.<br />Egyszerűen csodálatos. Na majd még eltökölészem vele.
Köszi a válaszokat. Előre is. -
jolti05
őstag
válasz
katt777 #3085 üzenetére
Igen, köszi! Már el is kezdtem töltögetni.
QTPIII azért volt érdekes, mert semmit sem kellett felülírnom, nem volt olyan mappa pl h meshes. Nem igazán értem. Erre mit tudtok mondani?
Ez lett kibontva: [link][link] Ő nem müxik.
"HDR alkalmazása esetén használjuk a Natural Weather HDR változatát!"
Pont erről akartam kérdezni. Őt merről kerítem elő?"Quest Award Leveller"
Ez tényleg arról szól, hogyha szintet lép a karakter, a fegyver is erősebb lesz? Ez nem amolyan, csalás?Hirtelen ennyi.
hoffman_: 1000 órát nem hiszem,hogy fogok vele játszani, ennyire nem vagyok sajnos ráérős
Viszont ahogy tegnap elnéztem, 14-es szintű a karakterem
Szeretném nem előről kezdeni, de gondolom később rájövök, hogy gyenge, és vissza az egész.
Ja és még annyi, hogy van néhány kiegészítő, amit szeretnék még használni, ilyen a keychain/color map
+weather inside üzközik vmivel? -
-
katt777
félisten
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
jolti05 #3083 üzenetére
Az első karakterem lvl 17-nél halt be
A második nem megy lvl 31 fölé,de ez már majdnem fullos. A mostani lvl 11 és itt van az h már egész jól fejlesztettem,de még ez sem 100%-os. Ezt úgy ~300 ingame óra után mondom. Szóval majd belejössz. És hidd el egy idő után már nem is lesz olyan bonyolult
De nézd a mestereket, pl Jorus kollega már sztem közelít a 800-1000 órához
(ezt egyik hsz-jéből vontam le
)
-
katt777
félisten
Pedig ott aztán lehet csórni. Remélem, Zsoci elnézett az oldalam felé de., mert megint nem elérhető. Tudnám, hová helyezgetik át minden héten! Ritka lqrt egy cég ez a freeweb.
Ha meg átteszem máshová, vesztem a számlálót, igaz, az sem működött hetekig, szóval valójában +1000 látogató körül járhatok.
Pont a 175-ösök jöttek ki 8-as karikhoz, először a 169-esek óta. Még 3DMarkokkal tesztelek, de mindjárt ránézek neked Oblivionra.
-
Eddig a 169-es FW volt fenn, lepucoltam, megnéztem három 174-essel, és egy 175-össel is, bár ez utóbbi fel sem ment, mivel 9xxx-es NV-khez van. De mindegy is, a lényeg a lényeg, drivertől függetlenül céklaszínű az ég.
Katt fijam, ha sikerül életet lehelned a moncsidba, nézd már meg, hogy ez 8800GT specifikus dolog-e...
Egyébként, ami - szerintem - fontos, az a QTP és NE. BC-t nem tartom fontosnak, mert - bár szép - a játék 2-3%-át töltöttem eddig városban, szal nah.
-
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3084 üzenetére
Műxik az oldalam!
QTP felülírás, igen, ezért javaslom előtte kimenteni az egész game könyvtárat, főleg a te VGA-d mellett.
Mentett állást nyugodtan használhatsz, legföljebb új küldik jelennek meg a modokkal. Modok kikapcsolásával viszont veszthetsz belőlük dolgokat, de attól még használhatóak maradnak. Ja, és ne felejtsd el a Quest Award Levellert használni az inventory-ból, ha régi mentésre teszed fel a kiegészítőket. -
jolti05
őstag
Igen, mostmár csak azt felejtettem el, hogy hogyan kell a plug-ineket telepíteni.
Létre kellett hozni egy fájlt, amibe belemásolgatni sorokat. Mind1, itt a manager.
QTP-t csak berakom a Data mappába, és életbe lép? -
jolti05
őstag
válasz
hoffman_ #3082 üzenetére
Nem vagyok egy nagy ász karakterfejlesztésben, de azért már egészen(relatíve sokáig) eltoltam. Gray Fox vagy mi már megvolt, tagja vagyok ennek annak, jó, nem nagy szám, meg gyenge a karakter, de ez van, örültem anno, hogy idáig "el tudtam jutni", márha használhatom ezt a kifejezést ennél a játéknál.
Számomra túl összetett. Annyi mindent lehet fejleszteni, még több mindenre oda kell figyelni, az ellenségek veled erősödnek, biztosan nagyon el lehet rontani.
Na 8, majd elválik. Most kipróbálom a QTP3-mat, aztán persze törlöm majd az egészet, ha lesz időm, összeállítom ezt[link], vagy ennek egy részét, és ha megy rendesen, akkor elleszek vele -
jolti05
őstag
Ez lenne az a hsz:
[link]
? -
jolti05
őstag
válasz
katt777 #3076 üzenetére
Nekem most gamershell-ről jön a QTP3.
Nem arról van szó, hogy nem hiszem, mivel egy "kicsit"többet foglalkoztál moddinggal, csak a qrvaanyját már a freewebnek...na, de mintha most menne. Nem. Csak be-bejön, aztán nem tudok semmire sem kattintani, aztán fejlesztés alatt...
Akartam kérni, hogy leírnád vagy kimásolnád-e, de ez tökéletes, szépen elkezdem visszatekerni az időt, aztán megint írok valami hülyeséget, ha eredményre jutottam.
Közben qtp3 jövöget...
-
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3074 üzenetére
Na akkor +1x elmondom, hogy ezek összeakadnak. A régieket feledd el.
Natural-eket írtam, hogy egyben vannak. Sima Weather üti a HDR-t és viszont.
Minden weather és water ütközik egymással, ezért írtam, miket tegyél fel. Ha nem hiszel nekem, telepíts többet.
Én FileFront-ról szedtem le QTP3-at, rendben volt. Filefront, és Fileplanet Oblivion szekcióit érdemes megnézni, utóbbi regisztrációs, ahogy TesNexus is.
QTP2-t is hanyagold, mert a 3-asba egy csomó más cucc is be van építve. Másból is az újabbakat (ezért van nálam kigyűjtve, ha elérhető lenne), mert a modok készítői folyamatosan alakítgatták a többiekéhez.
Ha visszalapozgatsz, találsz egy hosszú felsorolást, egyszer feltettem, hogy mit és milyen sorrendben kell feltenni. -
jolti05
őstag
válasz
katt777 #3071 üzenetére
Tele...
...ha minden jól megy, jövő nyár végére összejön a pénz
Előző héten vettem egy félterrás vinyót, helyem az van próbálgatni, csak hiányzik néhány mod/plug-in. Többek között a QTP..
És még mindig nem tudom mi ütközött, de kinéztem néhány effektet, ami talán nem fog, mégis lesz szép, változatos időjárás:
Natural Water by Max Tael
Natural Weather HDR with darker Nights by Max Tael (e-mellé gondolom nem kell semmi más időjárás cuccos)
(Kár, hogy még egyiket sem találtam meg)A következőkre gondoltam(mivel az freeweb halott):
Oblivion
Kot9
SI
Official&Unofficial Pathces
QTPII v III (Próba cseresznye...)
SeasonalWeather for MoreSkyClimates (ez talán ütközhet)
Weather Inside
Illumination Within
Natural Wildlife
Keychain
Color Map Mod
Better Water/Advanced Weather modification
+Házak, boltok, tárgyakSzedtem mod manager-t is, csak még nem tudom mit kezdjek vele.
Már most belefáradtam a játékba, pedig még el sem kezdtemMod: hoffman_: A párszor-ral nem egy párra, azaz nem kettőre gondoltam
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #3070 üzenetére
Akkor amint időm lesz a mod-töltögetésre meglesem
Fantasztikus ez a játék,de így 1.5 év után azért kezd kihűlni
És számomra egy-két új látvány és apróság szépen megdobja
A 3. komolyabb karakterem már szeretne újat látni,Cyrodil már a kisujjában van
fs-zsoci: Párszor?
Elég sok ilyet láttunk:
........
-
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3068 üzenetére
Jogsi, meg kocsi? Hát, te aztán tele vagy lével!
Az én módszerem az volt, hogy feltettem a játékot a kiegészítőkkel, az off és az unoff patch-ekkel, aztán az egészet egy másik könyvtárba másoltam.
Aztán feltettem a grafikai modokat (QTP3 nélkül), és úgy is kimásoltam.
Aztán kísérleteztem a modokkal, és ami rendben volt, azt kimásoltam egy 3-ik könyvtárba, felülírva a régit.
Amikor minden rendben működött, akkor az egész megvolt, ugye, a 3-ik könyvtárban.
Akkor felnyomtam a QTP3-at, hogy elég gyors-e hozzá a gép.
Szóval, ha valami nem OK, Obli könyvtár töröl, előző mentést meg vissza bele. Persze, ehhez kell kb. 3x7GB szabad hely egy vinyón. -
jolti05
őstag
válasz
katt777 #3066 üzenetére
Ha jól emlékszem nekem a 2es volt fenn, nem gondoltam(és nem is olvastam utána), hogy ekkora a változtatás
Most megint gondolkodóba estem. Megnézném azért, hogy milyen QTPIIImal. Hajt a kíváncsiság. Csak az meg hülyeség, hogy felrakok mindent, aztán úgy döntök, hogy így már tényleg játszhatatlan. Gondolom akkor töröl az egész, és kezdhetem előről. -
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3064 üzenetére
Nálad biza nem a 3-as QTP volt fent, az 1,7GB-os, 4X textúrákkal.
Ha azt akarod, hogy a játék szép is legyen, meg rendesen fusson is, pakold fel a látványjavítókat, viszont hagyd ki a QTP-t. Akkor vsz. szépen megy majd, legföljebb az árnyékok összetettségéből visszaveszel kicsit. Nálam úgy ment 1280XT-n 1650x1080-ban. Tesztoldalamon vannak képek, videók is. Persze még mindig nem elérhető. A másik oldalamnak ezért mondtam le a domain-nevét is, mi a f.sznak fizessek, ha havonta több napig nem elérhető az oldalam? -
jolti05
őstag
válasz
katt777 #3059 üzenetére
Nem tudom ki bírom-e várni.
Tudom, hogy magamnak csinálok kárt vele, de nehéz idők járnak, nincs szórakozási lehetőségem.
Ha megkérlek, le tudnád írni, hogy azok között mik ütik egymást?
Bízom benne hogy a patchelgetés és áttextúrázás nem fogja visszahúzni látványosan a gép teljesítményét. A végén még játszani is szeretnék, nem csak nézni, hogy milyen szép
Betöltés szabályzó...mennyi mindent meg kell csinálni, hogy egyáltalán elindíthassam a játékot... -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #3051 üzenetére
Neem,GF az GrayFox akart lenni
Nahde most nézem csak! Áttértél a "zöld" területekre?? Akkor biztos a gép emllékei okozzák a galibát... A "test" idegen szervet kapott és dolgozik hogy kilökje... Kell neki vmi orvosság,hogy befogadja
A sárkényos vid kimaradt... Láttam a linket és el is kezdtem leszedni,de nagyon lassú volt és nem volt időm letölteni
-
west
őstag
megneztem g92 gts en,hasit ez a jatek
-
katt777
félisten
Ki adna egy TFT-t, hogy azt is hazavágja?
A nőci azt mondja, hogy csalj oda magad után egy olyan nyúzott kutyát, asszem, az kell neki (de az egy másik küldi). Egyébiránt a fővárosban egy orknak ha elintézel valamit, ad neked egy ilyen "szépséget". De ha másik állat kell, akkor marad az odacsalás.
Ezeknél bénább küldik már csak a Bartholm mod-ban voltak, na, azt le is szedtem. Meg olyanokat tudott, hogy a szigetről telepakoltan 5 fordulónyi málhával a hajót, aztán mire visszaértünk Bartholmba, mind eltűnt. -
válasz
katt777 #3055 üzenetére
Nah abba én is belefutottam. Aszongya hozzak neki vmi állatot. Oké, de hogy? Leölöm, max kibelezni tudom, nem vihetem oda a vállamon. Erre jön vmi Alterationnal. Nah, persze, majd miattad fejlesztem itt magam félre, mi?
Nemtom, azóta még nem voltam a gépem közelében, este rácuppanok. Nemtom mitől fagy QTP3 + BC-től Cheydinhallban a gép. Kiderítjük persze.VGA jelenséged érdekesen hangzik, iet még csak nem is hallottam. Gondolom más TFT-n nem tudod kipróbálni.
-
katt777
félisten
Arról nem is beszélve, hogy az SI küldetéseinek egy jó része mekkora baromság (pl. a nyanyus, akinek 1500 hozzávalót kéne összeszedni a semmiért, vagy a léghajóépítő, akinek meg a hozzávalókat lehet vég nélkül vinni.
Mi van a betöltési sorrenddel?
Úgy fest, a 8800GT elqrta a monitoromat, már a 3870-nel is piros/kék árnyalatos a kép.Persze amúgy a kari jó, szóval még gariztatni sem lehet. Állítólag nincs már az a szabály, hogy elállhatok a vásárlástól 3 napon belül, de ennek még utána érdeklődök.
-
válasz
jolti05 #3052 üzenetére
Mindenképpen tedd fel a kiegészítőket! KoTN nem túl hosszú, de végülis mittomén, érdekesnek mondható.
SI viszont egy fél játék önmagában. Kapsz egy elvarázsolt szigetet, meglehetősen sok küldivel, és teljesen egyedi látványvilággal, új fegyverekkel, növényekkel, varázstárgyakkal, lényekkel, szal érdemes kipróbálni.
Sziaszok, Jorus vagyok. Két éve Obli függő. Másfél napja nem játszottam. Most rossz.
-
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3052 üzenetére
Telepítés:
Oblivion
Ko9
SI1.2.416 SI patch (US vagy EU english)
Unofficial Oblivion patch 2.2.0 + 2.2.3 fix
Unofficial Mods patch R11 (Ko9)
Unofficial Shivering Isle patch 1.2.0 + 1.2.0 fixHát, én több egymást ütő plugint is láttam a felsorolásodban.
Mindenesetre várd meg, amíg bejön az oldalam, mert azért raktam oda egy csomó cuccot, mert vagy már nem megtalálható, vagy nem mindig működik, vagy regisztrációs az eredeti linkjük, és némelyik több darabban van, amelyeket én már egybe raktam (pl. NE 2.12 és IW 1.1), hogy ne kelljen felülírásokkal, rossz helyre másolásokkal és hasonlovakkal vacakolni.
A betöltési sorrend nagyon fontos (Jorus tudja), azt Oblivion Mod Manager-rel tudod szabályozni, de azt is megtalálod majd az oldalamon. Sajna nem tudom, hogy ez most pár órás kihagyás a freeweb-en, vagy megint napokig tart.
-
jolti05
őstag
válasz
katt777 #3049 üzenetére
Köszi. Tényleg nem elérhető, majd próbálkozom. Csak délután már felpakolnék mindent, hogy kicsit visszacsöppenjek az Oblivion környezetébe, úgyhogy lehet, hogy elkezdem random sorrendben felrakni a cuccokat. Textúrázók gondolom előre, aztán a modok, majd minden egyéb, ruha, fegyver, stb. Legalábbis nekem így tűnik logikusnak.
Nem tettem fel -tudtommal- több időjáráseffektet.
Időjárás mod-ból melyik a legütősebb?"Szépség" plug-ineket lejegyeztem.
Kiegészítőkkel mi a helyzet?
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #3047 üzenetére
GF az Geforce akar lenni? Mert én tegnap óta szívok. Kép szélén rendben van a megjelenítést, de balra fönt pirosodik, a kép nagy részén, középen meg kékes az egész. Ritka szar. És bármilyen rendszert, drivert (vagy anélkül) feltelepíthetek, dettó. Boltban a kari OK, de ott CRT-n nézték, gépet meg nem tudom, és nem is akarom bevinni. Ja, és ha ATI driver van fent, akkor a 8800GT ugyan használhatatlan, viszont totál OK a 2D kép. Erre varrj gombot, vazze.
Az a BC, igen. Sárkányos videómat megnézted, vagy átsiklottál fölötte, mint én a sárkánnyal IC fölött (és az nem az InterCity).
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3046 üzenetére
Lehet, hogy nem megy rá, mert mint írtam, érzékeny, hogy melyik verzióra teszed. Ha kipróbálod, megtudod.
Mentést nem bux. Legföljebb olyasmi fordul elő, hogy a "mentés bizonyos része megváltozott, ezért nem elérhető" hibaüzit kapsz, de ez is inkább modok kikapcsolásakor szokott történni. -
katt777
félisten
válasz
jolti05 #3048 üzenetére
Ha több időjárás, víz vegetáció, stb. modot teszel fel, ütik egymást, és nincs eredmény. A tesztoldalamon megtalálsz minden szükséges/ajánlott patch-et és mod-ot a szükséges betöltési sorrenddel. Sajna a FreeWeb MEGINT nem elérhető, de pár napon belül működni fog.
Lényegében a szépséghez az alábbiak kellenek:
Illumination within
Better cities
Natural Enhancement pack
Qarl's texture pack 3Atmospheric weather van még jó, de ütközik az NE weather modjával, és azért sem tetszik, mert pl. Anvilban esik a hó, de nem marad meg, és hasonló illogikus dolgai vannak.
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Készültem pár kérdéssel. Ismét kedvet kaptam a játékhoz, régen játszogattam vele, de semmi több. Felpakoltam különböző plugineket, többek között azt is, amelyik elvileg változatosabbá teszi az időjárást, de emlékszem, hogy vagy esett, vagy sütött a nap, nekem nem hogy színesebbé tette a környezetet, hanem ez a két variáció létezett.
Tudtok esetleg erre valami megoldást, hogy miért, vagy hogy hogyan tudom ezt ezalkalommal elkerülni, hiszen az egyik ok, amiért játszom, az a gyönyör
Amiket használtam anno: Wizard Tower - Better Water - Horses Turn Fast - Natural Wildlife(jut eszembe állatokat kb nem is láttak...tisztára mint az időjárás...) - Natural Environment - Natural Faces - Keychain - Akaviri Stronghold - Weather Inside - Color Map - Get Wet - Qarls Webs - Qarls Harvest - Cities Alive At Night
Esetleg milyen hasznos mod-ot lehetne még bepakolni?
Textúrázók is voltak valahol, de most nem találom őket. Azt hiszem egy 300valahány megás fájl.(Ezt pl érdemes használni?)Továbbá: Kijött két kiegészítő azóta, meg is van mindkettő. Ad annyit, hogy megérje őket felrakni?
Köszi
-
hoffman_
nagyúr
Hy Everybády!!!
Hogy vagytok?? Kicsit ritkán vagyok errefelé,elnézést
A real-lifenak hódolok. Alig ülök le játszani... Viszont átpörgettem a topicot,igaz csak felületesen és láttam vmi képeket. Amin IC-n belül is voltak növények!! Ez az a bizonyos BC? Mett akkor megnyert magának. Komolyan megcsillant a szemem mikor megláttam
Valamikor talán megint elkezdek fanatikuskén itt lenni
Mármint fanatikus topic-lakóként
Addig is mindne jót GF-nek és a többieknek
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3044 üzenetére
Nézd meg itt, minden szükséges cuccot v. az elérhetőségét felpakoltam. A végleges patch egyébként az 1.2.416, csak játéktól függően mást és mást kell feltenni. Más kell pl., ha az alapjátékra vagy SI után telepíted, illetve az európai és az US verzió is más (no meg a gold, a collector's). Ami nekem pl. jó volt SI patch, az Jorusnak pont nem. De telepítéskor úgyis kiírja, ha bibi van. Lényegében ha felpakolod az alapjátékot, akkor csak ez az 1 patch kell, leszámítva persze az unofficial patch-eket, bugfixeket, és még sok mást. Ez az előjáték, Jorus most pont ezt tolja ezerrel.
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
Tegnap felraktam az oblit a gépemre (alapjáték), és még indítás elött felpakoltam az 1.1 és 1.2 pach-et.
Az elején nem fedeztem fel semmi gubancot, viszont a szabadba kiérve lila föld fogadott, és az invertoriban is voltak furcsaságok (pl a villámvarázslatra tüzet írt sebzésnek stb.)
Utánanéztem a dolgoknak és hallottam, van egy olyan pach ami végleges.... tudtok linket adni hozzá, illetve ha nincs, akkor egy jótanács is megfelelne, hogy mit érdemes felrakni, s mit nem.
előreis köszi
-
válasz
katt777 #3040 üzenetére
Illu nincs is fent, ez NE.
Egyébként QTP3 + BC-től kékre fagy a gép Cheydinhallban. Rém érdekes. Amikor csak BC volt fent, nem volt ien gondja, de QTP3 + BC-től is csak Cheydinhallban fekszik le a gép, máshol nem.
Holnap nézek vmi újabb drivert, mert nekem az első gyári 169-es FW van most fent.
-
katt777
félisten
Illu-t BC előtt kell betölteni, ennyi a titka. Tudom, a betiltási sorrenddel jövök, de innen vannak a bibikek.
Nem kéne ilyen rózsaszínnek lennie az égnek. Egy rakat új nV driver megjelent mostanában, valamelyik csak jó. Egyébiránt 169-től számítva most jelent meg az első, amelyik 8-as sorozathoz való, szóval ott is lehet bibi. Én töltöttem le Guru3D-ről, Omegáról, Tweakforce-ról, meg az új nV-t is, majd meglátjuk.
De ha ilyen lesz, nem a 3870-et adom el, hanem a 88GT-t. Azért szerintem nem lesz ilyen. -
válasz
katt777 #3034 üzenetére
No, úgy néz ki, BC-vel ütközött. Legalábbis csak akkor jelennek meg a sárga idomokban a felkiáltójelek, ha BC és NE egyszerre aktív. Kikapcsoltam BC-t, a probléma megszűnt. NE tényleg szép - legalábbis kikapcsolva ritka sivárak a színek - de nekem ez a céklaszínű égbolt nagyon nem jön be. Legalábbis rengeteg viszkit kelllene innom IRL, hogy iennek lássam az eget.
Nem tudom, hogy ilyennek kéne-e lennie, de ez így gázul néz ki. Megelőzvén kérdésed: minden adatfile-os mod ki van kapcsolva, csak NE Weather-e aktív. (Az, hogy HDR vagy sima, az mindegy, mindkettő szarul néz ki.)
SI-hez mondjuk passzolna.
Néha meg ienek villannak be, ez meg aztán nyilván vmi gixer.
Szal víz király, növények királyok, habitátok (állatkák?
) királyok, a weather a céklaszínű ég miatt viszont izé.
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3035 üzenetére
Akkor valaki más volt, aki hasonlít rád.
Valaki biztos küldött. Én még nem értem addig, talán majd ma, de eddig vagy nem megy a netem, vagy alig. Tegnap egy 2MB-os állományt nem tudtam elküldeni fél órán keresztül. XXI. sz., Mo. Nem jobb Cyrodiil-ben?
-
válasz
katt777 #3034 üzenetére
Rendben, este megvizsgálom a problémát.
Amúgy ezzel a karimmal kihegyezem az RPG jelleget. Ez ien nyilazós kardozós, fargatlan, rossz arcú dunmer, nem egy lopakodós orvgyilkos, szal a DB-s küldinél, amikor a Bruma-i ürge fejére kell zuhantatni a bika fejet vagymit, hogy balesetnek látszódjon, simán bementem, és legyaktam Gromm-ot és a gazdáját is.
Jólesett.
Igaz, így nem kapok bónuszt a küldiért, de a karakter jelleméhez ez illik jobban, tehát jó megoldás volt.
-
válasz
katt777 #3031 üzenetére
Mindig ezzel a betöltési sorrenddel jössz.
Azon a listádon háromszázhuszonöt elem van, én meg összesen 4-et tettem fel.
Szal fenn van a gáma, a két kiegészítő, a patch-ek, a BC, a QTP3, és utána ment - volna - fel az NE. Namost, lehet, hogy nem kellett volna az összes adatfile-t beikszelni...
Majd este megnézem pontosan. Illu-t azért vettem le, mert kockákat rajzolt, na.
-
katt777
félisten
Nézd meg a betöltési sorrendemet.
Ugye nem tetted föl egyszerre a Weather-ből a normált és a HDR-t is? Egyébként ez pont olyan, mintha a Natural Vegetation vagy Habitat (talán állatkák?) bizonyos elemei nem jelennének meg. Próbáld meg lekapcsolni az NE modokat, aztán 1-esével fel. De sztem a betöltési sorrendben van valami gáz. Nekem minden fönt van, és megy gond nélkül.
Hajnalban azért lila az ég, mert időjárást is módosít, és bizony kora hajnalban vagy napnyugtakor lehet lila.
Illu-t akkor ezexerint levetted?Hát, ha sokat renderelsz, akkor jobb egy QX9xxx.
-
-
válasz
katt777 #3028 üzenetére
No, jóvan, jóvan, a héten felbököm.
Két magosat nem veszek, az van most is. Az E8400 kb 10%-kal gyorsabb, mint a mostani procim, viszont az új chipsetes lapoknak rosszabb a memkezelése, szal el is tűnt az a 10%. Mindenképpen 4 magos lesz, mivel, ha nem játszom épp, akkor renderel a gép, és ott jelentősen elmarad a Wolfdale egy Quadtól. De ez itt OFF.
-
válasz
katt777 #3026 üzenetére
Gámákhoz 700/2000MHz-en. Így játék alatt 72-74 fokos, ami vicc, merthogy a 7900GT-m simán 80 fölött járt húzva. Jóvan, majd megyek Leyawiin-ba is, na.
Az 1600-hoz, és a HDR-hez ragaszkodni szeretnék, ezért nem erőltetem a nagyobb AA-t, meg a további modokat, mert a QTP3 azért érezhetően lassítja a sok kis rücskös kavicskájával, meg minden egyéb kis részletességével. Ennél lejjebb meg nem szeretnék menni FPS-ben, szal ez a kompromisszumos megoldás most.Lassan cserélek procit, meg veszek még RAM-ot, úgyhogy most nem feljesztünk VGA-ban, meg hát nagyon jó bevált a kis 8800GT, főleg ennyiért.
-
katt777
félisten
Hóesés? Szerintem amúgy is többet kell(ene) számolnia a VGA-nak a havas felületek miatt (vagy bug). Mindenesetre akkor jó a karid. Mennyin megy? Amúgy én Skingrad-ban tapasztaltam még akadást. Elázott Leyawiin-t még mindig nem nézted meg kikötőstül?
Sejtettem én, hogy csak 4X az az élsimítás, pedig nV 16X-t is tud.
Szépek az árnyék hatások. Illumination within-nel még szebb lenne, az miért nincs fent? No és az NE modok? Ha már a szépség, ugye... -
-
válasz
katt777 #3023 üzenetére
Nekem ien 20k-val csordogált csak éjjel.
QTP3 + QTP3 1.3 patch + BC van csak fent, így megy 1600-on 4xAA, 16xAF driverből, HDR-rel. 8xAA-val érezhetően lassabb, ellenben nem sokat dob a látványon, szal jó a 4 is. Érdekes, hogy A BC-s Market Distric nem fogja meg a kártyát, bezzeg Brumában felére esik az FPS. -
katt777
félisten
-
válasz
katt777 #3021 üzenetére
Arra még nem volt küldim. Az világos, hogy a tegezek nem BC-től változtak, mindössze megjegyeztem, hogy sikerült ezt is felfedeznem.
Mivel ez az első íjjas karim, mondjuk nem nagy csoda.
Jaja, árnyékot én is néztem, hogy muris, bár mivel FPS nézetben játszom, csak az ien fotózásoknál látható.
QTP-t felraktam, hát szép.Ja, a zip-et feldobom a saját szerveremre, mert ahonnan linkelted, vmi 15 óra alatt jött le. Majd linkelem priviben délután.
-
katt777
félisten
Szép képek!
Városokhoz tartozó mindent. A leyawiin-i kikötő nem tűnt fel?
Tegezek (mindenk-itt) és nyilak eddig is mások voltak. Vagy nem?
Az mondjuk érdekes, hogy a szemből jövő napfény a szikla hátuljára is veti az árnyékot, amelynek általánosan sötétnek kéne lennie, mivel, ugye, az a szikla árnyékos oldala.Ez most valami nV grafikai hiba? Meg kell majd néznem ilyen helyzetben.
Vazze, hogy kiszúrok minden hibát!Pedig az élelmosásra most nem szólhatok.
Nekem tetszik egy képekkel feldobott topic.Más meg úgysem jár erre rajtunk kívül.
-
Nem is tudtam, hogy a BC mod a városok körülötti részt is ilyen mértékben módosítja.
Cheydinhall például gyünyörű a plusz növényzettel, és a kis patakkal.
Tovább azt is most sikerült felfedeznem, hogy más és más tegez jár a különféle nyílvesszőknek. A dwarven nyilak szögletes tollazatához, brutális méreteihez jól passzol a tömör, szögletes, aranyszín tegez. Ellenben az elven nyílvesszők vékonyabbak, kecses tolluk van, és egy arany sasfejjel díszitett, arany keretes, piros bársony tegez jár hozzájuk.
Ezeket meg csak úgy, bérgyilkosként gyönyörködünka naplementében. (Ha vkit zavar a sok kép, szóljon.
)
-
katt777
félisten
Hát, innen is meg lehet érteni, ha más nincs (pl. Tao te king, csak azt olvasni kell
). De most objektíve megmagyaráztad azok világlátását, akik szerint egy Postal 2 után áll neki az egyszeri amerikai családot/iskolát/stb. irtani.
(Pedig milyen király game!)
Egyébként ismerek olyanokat, akik, amikor már megvan mindenük, nekiállnak legyilkolni mindenki mást. Nem csak játékban.
-
válasz
katt777 #3017 üzenetére
Én is tudom, hogy kell tápolni egy karaktert, de ez - számomra legalábbis - némileg megöli a játék RPG jellegét, és mint ilyen, kerülendő.
Egyébként nagyon érdekes dolgokra világít rá a játék.Már-már filozófiai mélységek nyílnak meg érintve a fogysztói társadalmat, és a Zen buddhizmust.
Mert ugye azért indítunk új karaktert, hogy jobb skill-eket tehessünk majorba, hamarabb és gyorsabban fejlődjünk, ezáltal több, jobb loot jusson osztályrészünkül, könnyebben legyőzzük az ellenségeket, és hatékonyabban teljesítsük a küldetéseket egymás után, míg végül mi leszünk kvázi a világ urai, 100-as minor skillekkel, 45. szinten befejezzük a főküldit, mi vezetjük az összes céhet, a pénzünket már meg sem tudjuk számolni, meg van minden király fegyver, és az utolsó eladó ház is. Hiszen ez a cél. És mit csinálunk ekkor? Na mit? Indítunk egy új karaktert.
Hogy újra küzdelmet jelentsen egy Goblin sámán, vagy egy mezei Vampire Matriarch. Az élet ugyanilyen lehet? Ha megvan mindened, és bármit megtehetsz, megcsömörlesz, és megunod? Ahogy a játékot is megunod, ha nincs több kihívás. Ahogy a keletiek mondják, nagyon találóan, nem a cél a lényeges, hanem az út, a küzdelem. Vicces, hogy ezen kijelentés igazságtaqrtalmára épp egy PC játék nyüstölése közben döbben rá az ember.
Fú, ez jó post lett, fel is rakom blogra.
Most alvás, aztán este gámagámagáma.
-
katt777
félisten
És?
Én is azt teszem most. Ill. tenném, ha nem mindig más dolgom lenne már napok óta, és a TRA meg a S-TTB lemezek is nagyon ugrálnak már a dobozaikban, olyan régóta várnak a felhasználásra. Van pl. 5 szintlépésnyi előnyöd, elmész egy oktatóhoz, akire szükséged van, veszel öt leckét, alszol 1 órát, megint lecke, és így tovább. Fölnyomod az elmaradt tulajdonságot 25-tel, és nem kell szintlépésenként visszajárni ugyanoda, vagy éppen várakozni, ha alszik az oktató, vagy nincs ott. Régi karimmal én csináltam ilyet (igaz, csak 3 szintlépésnyi előnyöm volt, de meglett így is a 100 pusztítás. Mert akkor még olyan hülye voltam, hogy fő képességeket nyomattam oktatással.
Viszont az arénás oktatás jó. Kardozók nem voltak, de kicsit néztem az öklözőket, és nőtt 5 ponttal a pusztakezes harctudásom. Majd visszatérek még, hátha megint, meg a vívókat is megkeresem, mert azok reggel vannak. -
Ez így jó nehéz...
Beléptem DB-be, leraboltam 3 barlangot, 3 romot, és máris 10. szinten vagyok. Igen ám, csakhogy eddig, amire 10. szintre jutottam, már megvolt az Umbra, brutális spellek, facca páncélok és varázstárgyak, én voltam Gray Fox, a Listener, az Arch Mage, meg minden. Erre most megvan az Aréna, és megöltgem Rufiot, azt annyi. Van egy 5-ös erősségű Flare-em, meg egy Dwarven íjam, azt annyi. Az ellenfelek, szörnyek persze már a 10. szinthez passzolnak, szal cumida van általában.
Itt meg Cheydinhallban osonunk a DB kötelékében.
-
dobolan
senior tag
válasz
Kareszovics #3010 üzenetére
Észre sem vettem amúgy.
Azt mondják, az apró örömök az igazi örömök, akkor hát ... BAKFITTY!!!A következőt, majd a 30 000.-nél.
Én sem oblizom már régóta, csak be-be nézek ide, de Katt jól elpörgetné ezt a topikot egyedül is.
-
Kareszovics
addikt
válasz
katt777 #3009 üzenetére
Most nézem vaze, hogy Dobolan-é lett a #3000 és azt se mondta bakfitty...
Jorus: a képek meignt szépek, alig várom, hogy normális vasam legyen nekem is, akkor talán szép képeket is fogok tudni csinálni.
Bár a normális vassal várhatok még egy keveset, mert lakásfelújítás lesz nálunk...
Kicsit kéne Obliznom, mert hanyagolom megint (Timeshift + UT3). Az Alterationos csajszim szépen haladt.
-
-
Reálisan, ha sietsz, és tudod mit hogyan csinálj, akkor 80 óra körül, bár igazából nem nagyon van vége.
Én 2 éve játszom, és még mindig találok új dolgokat. Volt 2 darab 300 játékóra körüli karakterem, meg egy "rohanós" 120 játékórás. Nemrégiben egy újszülött 4 órással kezdtem elöről.
-
west
őstag
nem is vagtam hogy ez ilyen szep...
mennyi idő alatt lehet végigvinni? -
katt777
félisten
Ezért mondtam, hogy meglepi lesz. (Vazze, Dobolan beelőzött a Milleniumban.
) Nem akartam lelőni a poént.
Az a kérdés, hogy ha becsukod, megnyílik-e a többi, vagy tényleg csak a trónörökös megkeresésétől nyílnak. De szerintem hamar meg fogod tudni.De 17. szint alatt béna kavicsokat fogsz kapni.
Dobolan: Tényleg, mintha annak a kavicsnak lenne valami köze a nyitogatáshoz. Arra a névre egyébként pont emléxem: Jauffre. Meg valami Prior Marborel volt, aki irányított, az ő lova miatt cikiztek engem anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult a PROHARDVER!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest