Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #3499 üzenetére
Minek annyira erőltetni a vga-tuningot?
Én anno leszoktam a vga tuningról amikor azt vettem észre hogy valójában a artifactolós határ az nem adott és van átmenet. Ergo ha tök stabilnak tűnik minden, akkor is lehet hogy valami minimális szemetelés feltűnik. Engem ez kiábrándított a vga tuningból.17GB? Hát nem viccelik el a dolgot.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3498 üzenetére
Én mindenesetre most nyúzom a karimat az új hűtővel. 877/1300 játékban stabilnak tűnik eddig, max 60°C, és totál csöndes. Ja, és tettem 1 db 9cm-es Noctua ventit a gépem hátuljába, így másik 2-t ki is szedhettem, mert csak rontottak a hűtésen (kiszedtem volna az orrából is, csak ahhoz totál szét kellett volna barmolni, szóval majd egyszer alaplapcsere közben beteszem oda a másik Noctit, addig elpihen a dobozában.
Most halk és erős a gépem.
Turok egyre durvább (de jó), sztem nehéz szinten kész halál, így is megfexem párszor. Tesztoldalamon bővítettem a bemutatót képekkel. 17GB szabad hely alatt ne is próbáld telepíteni. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3496 üzenetére
Tuti nem, mert az a Turok: Evolution volt. Ez meg Turok, és tök új. És 16GB.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3493 üzenetére
Miért ne? A világ legjobb sakkozóját is leverem, ha máshogy nem, a táblával. Erről beszélek.
Szóval egy lesi fejlövéstől Betűszerinti Törvénynek is ki kéne múlnia.
Chorrolban csak pajzsot kaptam. Honorblade-et hogyan? Vagy volt az is, csak eladtam?
Á, annyi minden van, nem győzök mindent megjegyezni. Turok jobb ebből a szempontból. Főleg a késes gyilok, na, az látod neked is tetszene szerintem.
(Átvált külső nézetbe, kirúgod az ellen lábát, aztán helyzettől függően átvágod a torkát, vagy ledöföd. De ha rád ugrik egy dinó, az is király, csapkod a fogaival hogy széttépjen, de meg döfködöd a torkát/szemét a késsel, és ha ügyes vagy, te éled túl. Pedig én aztán tényleg nem komálom a külső nézetet. Képek majd mennek föl az oldalamra a többi mellé.
Megj: Neked horrorblade-ed van, nem?
-
SystemRoot
őstag
válasz
--Disztroj-- #3486 üzenetére
A powerattackokra gondoltam. Pörgő vágás, szúrás, stb.
TESV még csak egy szellem, de reméljük közeledik.
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #3490 üzenetére
De az csak természetes hogy általában nincs esélyed. Miért az lenne a normális ha minden főbosst meg lehetne ölni lvl1-en?
Mellesleg tévedsz, vannak lehetőségek. Ha ügyes vagy obliban sokkal nehezebb helyzeteket is meg tudsz csinálni. Pl Apotheosisal lerakétalövőzöl mindenkit. Vagy megszerzed az honorblade-of chorrolt, és máris izmos kardod is van, lvl1-en. Én gyakran mini levelen nekimegyek az őröknek csakúgy. Namost az őrök szépen hozzád vannak levelelve, szal ha rádjön 5-10 nem könnyű dolog nyerni lvl10-alatt. De lehet, nekem sikerült.
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3491 üzenetére
Én most Turok-ot tolom, mert kell az a bő 16GB hely, amit ellepett. Írtam róla egy kis bemutatót az oldalamra, talán majd felteszem logoutra is, ha meglesznek a képek.
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3489 üzenetére
Az, hogy nincs esélyed egy relatív gyenge karakterrel legyőzni egy relatív erőset, mert nem kezelik le ezt a lehetőséget. Én azokból is azt szerettem, ha kocka nélkül, a döntésemtől függött minden. (Van egy ilyen, legalábbis az eleje, a másik honlapomon netes verzióban, majd kukkants rá.)
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3486 üzenetére
Külső nézet...
brrr...
Hát, ha élő harcban kívülről nézem magam, az már rég rossz...
Dark Messiah király!
Sajna Oblivionban még mindig túl sok van az egykori dobókockás-lapozgatós könyves-társasjátékos ősökből. A harcrendszere KotOR-nak is jobb. Ott nekimehetsz bármilyen erős ellennek, ha ügyes vagy. Én is lenyomtam a 2 Sith lordot (botor módon kezdőként rögtön ezt a küldit találtam meg
), bár nem kevés elsősegélycsomagot elhasználtam közben. Meg a 2 rankort is. Mert meg lehetett csinálni. Mondjuk igaz, Betűsz. Törv-t is lenyomtam nagy nehezen, de az totál irreális harc volt. Morrowind (TES III) még rosszabb, ott (már direkt god mode-ban) negyed óráig vagdaltam egy banditát, aki amúgy 2 csapással levágott volna, és még mindig nem sérült. Hát akkor adjanak ki egy olvasgatós játékot, ne olyat, amelyben a harc csak megtévesztés.
TES V a játék, amelyben mindenki reménykedik, hogy 1x majd lesz, Oblivion hibái nélkül.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
SystemRoot #3485 üzenetére
ez igaz ,viszont ha a dark m jön ki korábban, akkor tuti (najó, talán) feltúrbózták volna a harcot...emellett a test láthatósága talán szintén megjelent volna, bár a külső nézet kárpól némiképp.
A mien támadási módok vannak max skilleken?
kombó vagy csak gyorsabban támad, esetleg speckó?TESV valami bethesda forrasztás vagy mi?
-
SystemRoot
őstag
válasz
--Disztroj-- #3484 üzenetére
Jah az tényleg arc, főleg a daggeres dolog benne, jól néz ki.
Ha megtudnám csinálni, megtenném
Amúgy azért nem rossz az obli se, csak itt ugye 100-as skill kell hogy minden mozdulatot tudj használni.
De tény, ezen kéne fejleszteniük TESV-ben.Bár amúgy mentségére legyen mondva hogy Obli az kevésbé combat oriented game mint a Dark Messiah.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
SystemRoot #3479 üzenetére
olyan mod-ot csinálj, hogy a harc Dark Messiah-s legyen...
(Amúgy az nekem durván feldobná, mivel semmivel sem v. alig különböznek a hacmódok egymástól
)
-
SystemRoot
őstag
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3479 üzenetére
Valóságban...
Na mi az, gyakorolsz?
Ilyet Morrowind-hez csinálj, az durva, és ezért hagytam abba már többször is. Na jó, legutóbb amiatt a hihetetlenül lqrt magyar szinkron miatt. -
SystemRoot
őstag
-
katt777
félisten
Totál le van ülve a topic, gyerekek!
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3476 üzenetére
Nem.
Most Turok 2008 a menő.
Mass Effect lenne jó, ha nem a világ legelb@szottabb nézetével csinálták volna (váll fölött). -
SystemRoot
őstag
age of conan-t valaki próbálta már innen?
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3474 üzenetére
brekeke...
kkk...
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
SystemRoot #3470 üzenetére
Láttam már, de valahogy nem erre járt az agyam
Köcce a segítséget
-
katt777
félisten
Ajánlom mindenki figyelmébe TES Nexust, és a Sigil Stone-ra keresést. Nem tudom közvetlenül belinkelni, mert csak a keresőoldalt hozza be, de okos kis pluginek vannak itt.
-
katt777
félisten
-
SystemRoot
őstag
válasz
--Disztroj-- #3466 üzenetére
mivelhogy, amcsi billként kezeli az obli a billedet. A 0 az "ö"-betűnél van.
Ennyi az egész. De nem mondod hogy nem láttál még angol billt? -
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3466 üzenetére
bill. beállítások
-
--Disztroj--
senior tag
Nah, eljutottam végre odáig, hogy játsszak, viszont ez a konzolos dolog nem megy.
nem tudom beütni a 0át, mivel az az előhívó gomb... o-val próbálkoztam, de nem mentmegpróbáltam mindent, de semmire nem reagált
biztos én vagyok a hülye, de help plíz!! -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3464 üzenetére
Ja, mert mindig béka perspektívából fényképezel. Én már láttam, hogy a domb alól kukucskáltál ki!
Sztem QTP helyett NE-vel szebben jártál volna, ha már a VGA-dadt akarod kímélni.
Mi újság a Suffering-gel?
-
Kareszovics
addikt
válasz
SystemRoot #3458 üzenetére
Na Te is bebuktad.
Nincs NE modom; pár hozzászólással ezelőtt katt meg azt hitte BC modom van.
Akkor leírom, hogy nálam milyen modok vannak fent:
BTmod
IW
QTP3Ennyi, és azt hiszem nekem ennyi elég is.
-
Skorbut
tag
válasz
SystemRoot #3459 üzenetére
Sziasztok!
Kaméleon gyűrű 30% on self... az jó?
Mire jó a kaméleon??Köszönöm!
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
SystemRoot #3459 üzenetére
Azért raktam majorba, mert nem használom különösebben (a gumininjás logika alapján), viszont kitanulni azért jó lenne.
Most pl blade blunt ment felváltva, és a 9es szintre már 5ös lett a strenght
-
SystemRoot
őstag
válasz
--Disztroj-- #3455 üzenetére
Átlagolva rendben van. Mondjuk sztem az a szerencsés amikor van egy két lényeges skilled jó magason akár annak árán hogy a többi alacsony.
PL én Bluntot nem használnék különösebben, max levelelésre, de sztem nem raknám majorba.Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
válasz
Kareszovics #3452 üzenetére
a 3dik képen ezek NE mdos sima nagyított fák?
Nálam asszem nagyobbak kicsit, én NE 200%os vegetationt használok. De ez is nagynak tűnik. -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3456 üzenetére
Nem is tiszta, felhős...
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
SystemRoot #3450 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ
az uespwiki meg jóság, köszike!Most már csak egy kis véleményt óhajtok a karakteremmel kapcsolatban.
8-as szinten szundi elött:
Major
block: 43
Blunt: 41
alchemy: 43
conjuration: 43
illusion: 40
light armor: 36
speechcraft: 35Minor
armorer: 29
athletics: 38
blade: 42
h2h: 11
heavy armor: 47
alteration: 16
destuction: 38
myticism: 22
restoration: 43
acrobat: 27
marksman: 26
mercantile: 17
security: 25
sneak: 28mindez varázscuccok nélkül.
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3452 üzenetére
A 3. kép lényegét nem értem, de jók (tudod, szőrös vonalak, de már nem mondom
).
Látom, tényleg nincs BC modod, különben szép fasor vezetne az anvili világít-o-ronyhoz. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3450 üzenetére
Egyre inkább érdekel ez a szoborgyűjtősdi... Biztosan nehéz, de a sárkány bírja. Nem is tudom, van-e határértéke, majd megnézem. Mindenesetre a barlang közepén is megidézhetem, ha sok a cuccom, nem kell annyit mászkálnom (néha napokig), mint a régi karimmal, amikor még nem volt ilyen segéderőm.
-
dokar
addikt
válasz
SystemRoot #3449 üzenetére
Csak az anvili küldetésben varázsoltam a szellemek ellen.
-
SystemRoot
őstag
válasz
--Disztroj-- #3447 üzenetére
Az ayleid statue, az umbacanos questhez kell. A játék elején elég jó pénzt ad érte, ha mindet összeszeded akkor 10000et kapsz össz. Mondjuk amíg nemtudod hogy hol vannak a lelőhelyek úgy nem lesz túl egyszerü összeszedni mind. Sőt megmondom neked őszintén hogy én pontosan tudom hogy hol van mind a tíz, de még így sem egyszerű. Egy csomó dungeon marha mély, és sok idő míg összeszedegeted, szal nekem pl már nem éri meg ez a quest mert ennyi idő alatt simán össze alkemizok kétszer ennyi pénzt, bármilyen kicsi szinten.
A guild hallok nagy részében biztonságos chestek vannak, DE van kivétel. Pl a brumai mages guild az úgy ahogy van nem biztonságos(egyáltalán, amit ide raksz tuti eltűnik mert respawnol a láda). És egyéb guild hallokban is vannak ládák amik veszélyesek. Ez nem bug. Persze hibának hiba, de nem számít a bug kategórába, mert így lett megírva a játék, hogy a ládák jórészt mind újratöltődnek, és elveszik amit beleraktál.
Amúgy a megoldás egyszerü:
konzolban a következő parancsal tudsz magadnak tárgyakat adni:
player.additem 'base-id" "X"X egy szám, amennyit kapni akarsz, a base-id pedig az alapvető személyigazolványszáma a tárgyaknak.(van reference-id is, az vonatkozásos és kihatásos parancsoknál használandó)
az ayleid statuenak itt van pl két base id-ja:
0002AB48
000844C4csak az egyszerűség kedvéért ezt kell beírnod: player.additem 0002ab48 1
Érdekes hogy klönböző idjaik vannak, (talán mind a 10-nek?), de sztem be tudod fejezni úgy is hogy 1 típust adsz el tízszer pl.
Amúgy uespwiki-n megtalálsz minden tárgyhoz id-t. Csak keresni kell.
Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
A major skillek abszolút rendben vannak, de ahogy elnézem varázslást meg alkímiát azt nem tartod sokra. Végülis kihagyható, csakhát megvannak a hátrányai. Amit majd próbálj ki az az nyilazgatás. Sztem nagyon feelinges.
Jah az a vizen átlátás ismert bug, tudtommal nem javítja semmi. Legalábbis én még nem találkoztam olyasmivel ami rendesen kijavítaná. -
dokar
addikt
Level 5!
Megszereztem az Anvil-i házat + küldetést is megcsináltam.
Úszás közben a megfelelő szög megválasztásával át lehet látni a vízen wazze:
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #3442 üzenetére
Ok, sejtettem hogy hozzá irányítasz.
ha a konzolon nem tudom előhozni, akkor majd valahogy megidézem systemroot-ot, csak egyelőre nincs rá spellem
azt esetleg még tőled megtudhatom, hogy az aleyd statue mire jó?
(ha lóvén kivül másra nem, akkor eladom az aleyd gyűjtőnek Iperial c. ben...jópézé ) -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3445 üzenetére
Tényleg, elnéztem a 4. képet, olyan mélyről fotóztál.
Nosza, akkor fel vele! Csak IW után töltődjön be, arra figyelj, különben Leyyawinben elvágólag lesz egy 1 m-es lépcső a várost elárasztó vízben.
Az oldalamról szedted le az IW-t? Mert ha nem, akkor kell hozzá egy patch, különben eltűnik IC alja a sárkány megkövülése után. Én már egyberaktam a 2-t, hogy ne legyen ilyen gond.C nekem azért tetszett, pedig még SP1, patch 1.2, és Catalyst 8.5 előtt játszottam, ami kb. 50%-os sebességet jelent az ugyanazaon a hardveren ma elérhetőhöz képest.
-
Kareszovics
addikt
válasz
katt777 #3444 üzenetére
"Úgy látom, belóg ott egy kis BC mod is az egyik templom tövében...
"
Nincs BC mod.
Crysis elmehet a sunyiba a DX10-ével.
Ámen (és ezt nem a hagyományos és általános Crysis fika mondatja velem).MOD: ma már nincs erőm, de van vagy 3-4 kép amit fel szeretnék rakni; semmi különös csak egyserűen olyan elkapott pillanatok, amiért érdemes ezt a játékot játszani.
Yo8 mindnkinek!
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3443 üzenetére
'Illumination mod by Kareszovics' - írtad. De tudom, hogy nem, mondtam, hogy csak kötözködés.
Nem baj a felületesség, megfelelően nagy felbontású textúrával.Láthattad az ATT segítségével készített anvili videóimon, milyen lesz a kép, ha nem felületes.
bmp-nél tényleg jobb, de annyi minőség nem veszik, ha 100%-os JPEG-et készítesz.
Úgy látom, belóg ott egy kis BC mod is az egyik templom tövében...
Sajnálom azokat, akiknek mindezt a szépséget nélkülözniük kell. Ma néztük egy grafikus haverommal az NE Weather modos eget IC-ben, aztán ahogy úsztak ott a különböző felhők a nap előtt, gyönyörűen szórva szerte a fényt, ahogy éppen kellett, beláttuk, hogy a Crysis elmehet a sunyiba a DX10-ével. -
Kareszovics
addikt
válasz
katt777 #3441 üzenetére
Akkor szépen sorba:
- Nem is tudtam, hogy te készítetted az Illumination modot.
Nem én készítettem.
- Megj.: Nem is tudod, hogyan nevezted el a mododat?
Ez ugyanis az Illumination Within, az Illumination mod egészen más (lásd: TESNexus).
Tudom már mondtad, csak ismét felületes voltam.
- av: JPG-t linkelj, ne PNG-t, mer megőszülök, mire betöltődnek.
Minőség miatt választottam, még mindig kisebb, mintha .bmp-vel bohóckodnék.
- Ugye, hogy megérte feltenni?
Jó képek.
Köszönöm!
- Miért világítottál?
Nem volt elég a házak fénye?
Megszokás + Illusion-training.
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3438 üzenetére
Konzol: Systemroot. Ő a kódmester.
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3440 üzenetére
Nem is tudtam, hogy te készítetted az Illumination modot.
Megj.: Nem is tudod, hogyan nevezted el a mododat?Ez ugyanis az Illumination Within, az Illumination mod egészen más (lásd: TESNexus).
No, ennyit a kötözködésnek.
Jav: JPG-t linkelj, ne PNG-t, mer megőszülök, mire betöltődnek.Ugye, hogy megérte feltenni?
Jó képek.
Miért világítottál?Nem volt elég a házak fénye?
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #3437 üzenetére
ok, csak biztosra akartam menni.
jah a uk pach-el nem is ment az ügy.
ez a konzolos dolog az, mikor esc/aztán 0, és írhatom a cuccost és ő berakja? ezt vezesd/vezessétek már le lécci, nagyon hiányzik a nehezen megszerzett aleyd statue-m
(ami amúgy pénszerzésen kívül jó még valamire?)
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3436 üzenetére
Én is erre válaszoltam, hogy mehet.
US verzióra más patch kell (nem is telepszik fel rendesen, vagy éppen sehogy), mint UK(EU)-ra, és az Unofficial patch-ek is utóbbira készültek tudtommal. -
--Disztroj--
senior tag
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3434 üzenetére
Valami nálad nem kóser. Modok? Nekem ilyen érzésem van.
Az italkáknak egy kupacban kéne lenniük, az NPC-k nem akadhatnának el.
Sárkány mod mehet, a legfrissebb verziót a tesztoldalam Oblivion-linkjei között találod a Letöltéseknél. Már nem tudom, azt honnan töltöttem le, de amikor a linkeket összegyűjtöttem, már nem talátam sehol. Ott van egy betöltési sorrend fájl is, azt ajánlatos iránymutatónak tekinteni, ha ezek közül használsz valamit. Hetekig játszottam (nem a játékkal), mire kisakkoztam, hogyan működik rendben minden mod, amit használok. Más modokkal új "játék".
Sárkány mod mehet, csak arra figyelj, hogy ne repülj városból ki, vagy városból be, mert Obli külön kezeli a két helyszínt, ezért szétesik a grafika. -
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #3433 üzenetére
Tuti, hogy oda raktam...
ezzel a konzolozással lehet segíteni a dolgon?
amúgy kemény bug ra gyanakszom, mert csinál pár furcsaságot a game (pl az npc-k beakadnak sokszor, bár nem olyan durva)
Jah és az normális, hogy az invertoryban az azonos képességű/tulajdonságú cuccok nem egymás mellett, hanem elszórva vannak?
(pl kicsi heal potion mellett miért nincs a nagyobb erejű, miért csak pár üveggel arrébb? meg pajzs mellett legyen a másik, ne a kard meg ienek)amúgy sárkány mod, mehet föl minden para nélkül?
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #3432 üzenetére
Ugyanoda?
Nálam mindig megvolt harcos és mágus céhben, amit ott hagytam. Amióta pedig zsebes sárkányaim vannak, helybe jön a "láda". -
--Disztroj--
senior tag
sziasztok!
Még 3 szinttel korábban leraktam a chorrol-i fighters guild ládájába pár cuccost (aleyd statue, kövek stb.) de mikor visszatértem,már csak hűlt helyüket találtam.
Van valami megoldás arra, hogy visszaszerezzem ezeket?
(mntésem van a lerakás elött és utánról is) -
dokar
addikt
na bontottam sört, nyomok egy kis oblit
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #3428 üzenetére
Jah, a dementia kertbe csak a quest után tudsz bejutni, elötte kulcsra van zárva. Egyébként ha Thadon-t ölöd meg akkor nem is tudsz majd a dementiához bejtuni a kertbe, csak a maniába. De ezt az unoff SI patch javítja. Szal azt kérdezed hogy oda be lehet e ugrálni? Hát hogy bele lehet az tuti, de sztem uazzal a jelenséggel találkoznál mint amit már láttál a falak átugrálásával.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3427 üzenetére
Van két Herr Zeg (herceg), az egyik férfi, a másik nő. Ne kérdezz nevet, mert annyiszor még nem játszottam végig. Ki kell deríteni az összeesküvést, annak a végén van, hogy be kéne jutni a nőcihez, de asszem csak az udvarhölgyével lehet, mert minden ajtó zárva, és feltörni sem lehet. Most nem tudom, hogy udvar is van-e, vagy csak az ő "udvartartása". Nem volt időm körülnézni, mert menekülni kezdett, és szaladtam utána.
Mondjuk ebben a fázisban, vagy a főküldi befejezésénél (elszaladtam minden ellenség mellett, hogy beférjek az időbe, meg még a kapukat is úgy ugráltam körül, az utolsót csak úgy, hogy pont hátba talált az egyik torony tűzgolyója, így átdobott
), nem tudom, mihez kezdtem volna kaméleon nélkül, de ha már van, mit aggódjak? Már csak ilyen trükkös gyerek vagyok...
Egyébként meg kaméleonnal bármikor nyugodtan maxra teheti az ember a csúszkát.
Kivéve a végjátékot, ott besz.patott keményen, persze nem a fejletlenebb fejsze-tudásommal kellett volna próbálkoznom 4x. szinten (mert a 90 fölötti vágófegyvre-skillhez ez még csak 60 körül volt), de ez már csak a dühöngés és a csúszka visszavétele után jutott eszembe.
Ugrálással mindenesetre sok helyre (f)el lehet jutni, én a városfalat is átugráltam anno, aztán szét is esett a játék grafikája totálisan. Ha emléxel még a képre, amelyet belinkeltem.
-
katt777
félisten
Ez azért jó, mert így kis ügyességgel bejuthatsz az arkánum egyetemre anélkül, hogy be kéne lépned a mágus céhbe. Bár, ha nem mágiázol... Esetleg SI-n lehetne kipróbálni bejutni a maca zárt udvarába, ha lehet. Ha addig eljutok megint, majd megnézem, hogy a rejtekajtó is használható-e ezen küldi előtt, vagy csak utána kerül a falba.
SystemRoot... szerinted?
-
SystemRoot
őstag
hát az oblit sokféleképpen lehet játszani. Igazából lehet nagyon könnyeden, laza stílusban is mindent. Sőt questelni sem olyan fontos, csak menj és gyilkolássz, amerre épp jársz. Én pl esténként mindig meglátogatom IC valamelyik kerületét is kiírtom az őröket. Rendkívül jó esti program. Nappal meg sétálgatok az erdőkben és ruinokat takarítok.
Mellesleg az obli sztem ha már kiismered nem fog bonyolultnak tűnni. -
Skorbut
tag
válasz
SystemRoot #3415 üzenetére
Hi mindenkinek!!
Párhuzamosan megy a Thief és DB, mind a kettőnél kb felesben... Néha beugrik 1-2 mellék küldi is, és végre sikerült megcsinálni az 1. főküldit is úgy hogy nem bántottam a difficultit
!! (Végre van erőm odacsapni, meg varázsolgatni is
)
De a lopakodós üzemmód a kedvenc..
Meg belefutottam a mezőn 1 kapuba, azt most lehet bezárom ha engedi...
Meg a sok topic olvasástól, megjött a kedvem a potikhoz is, de lehet azt következőre hagyom még nemtudom... jólenne úgy végigvinni, hogy mindenből fullos lesz. Max leg más sorrendben csinálom!Üdv Mindenkinek!!
-
dokar
addikt
válasz
katt777 #3420 üzenetére
igazából a könnyed játékokat szeretem, mert nincs elég szabadidőm, hogy jobban el tudjak benne merülni. meló után egy kis laza autóversenyes játék az pihentetni tud. komolyabb játékokra leginkább csak hétvégén van időm. az oblivionnal is kicsit felületesen játszom, sokszor végig se hallgatom a párbeszédeket, csak klikkelgetek. így léptem be a mages guildbe is.
anno a nagy közutálatnak örvendő serious sam 2-vel játszottam pihentetés gyanánt.
-
dokar
addikt
válasz
én már beléptem vagy ezer guildbe. hogyan lehet kilépni?
-
Kareszovics
addikt
válasz
Gyakorlatilag én most az időgazdaságos megoldásokat követem, tehát mindig az aktuális legközelebbi küldit csinálom (kivéve főküldi sorozat, mert ahhoz még nincs most kedvem
).
-
katt777
félisten
Valahol írtam, hogy LE érdekes dolgokat művel, ha menet közben teszed föl. Viszont nem rossz cucc. Ha modolsz, feltétlenül töltsd le a betöltési sorrendet az oldalamról, mert anélkül megbolondul a játék. Pár hetes munkám van benne, hogy mindent használni lehessen ezek közül.
Amit javasolni szoktam: Játék és patch-ek telepítése után az egészet elmenteni, hogy ha valami gáz van, ki lehessen törölni, és az eredetit visszatenni, mert a folytonos újratelepítés macerákos. -
dokar
addikt
válasz
SystemRoot #3412 üzenetére
feltettem a BT-t és a LE-t.
-
dokar
addikt
válasz
SystemRoot #3408 üzenetére
engem a mágia nem érdekel, csak a fizikai harc
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #3408 üzenetére
És ha ő okosan elkerüli a harcot?
-
SystemRoot
őstag
nem kell semmitse csinálni, nem akkora gond, csak megjegyeztem. Amúgy meg vannak dungeon-ök ahova be lehet menni. Igazából, csak oda érdemes menni mert ott van rendes loot és megfelelő mennyiségű ellen. Az útmenti kisállatokon ne próbálj trainelni mert az tényleg unalmas lesz
amúgy diablo az hack 'n slash, itt taktikázni kell és okosnak lenni, pl minimális harcal is lehetsz nagyon erős, ha pl a mágikus képességeidet kifejleszted.
Amúgy félre ne érts, a Diablo az nagy játék. Az 1et anno végigjátszottam ezelött sok sok évvel, és nagyon nagy. A 2vel kevesebbet játszottam de eléggé jónak tűnt azis. -
dokar
addikt
válasz
SystemRoot #3399 üzenetére
gáz ha pl lvl3-ig jutunk csak, pedig már Grand Champ-ek vagyunk és a main questben is kiírtottuk a Mythic dawn, dagon shrineját... ugye ugye dokar?
hát de wazze, mi a segget csináljak? mászkáljak az erdőben és gyilkoljam a farkasokat és pusztuljak bele az unalomba? nem tehetek arról, hogy kevés az ellen. a térkép egyik feléről úgy át lehet menni a másik végébe, hogy csak 2x-3x botlok banditákba, meg vagy 4-5 farkasba. Diablo-ban nem voltak ilyen problémák.
tényleg ebbe multi van? esetleg segítőim? többször is ki lehet nyírni egy-egy nagyobb ellent? -
Kareszovics
addikt
Na akkor teszteljük a Windows Live Skydrive-ot.
MOD: nem lesz jó, mert a Skydrive-os thumb szélesebb, mint a hsz ablak; fasza... akkor egyenlőre link.
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3402 üzenetére
Nem ismersz te jó játékokat, úgy fest...
A The Suffering c. vérfagyasztó horror-game folytatása. Nekem teCCik, de nem széplelkű oblisoknak való, mert vámpír barátunkat is itt pillanatok alatt ízekre szednék. -
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #3397 üzenetére
Én most a "The suffering: Ties that bind" küldit nyomom, amikor éppen van egy kis időm. Nagyon durva, azután mondjuk felüdülés lehet Merhunes kazamatáiban vámpírokra vadászni, de az most még odébb van nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Politika
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest