- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
EG0
aktív tag
Mindennek utána szoktam járni (rossz szokás, csomó idő elmegy vele). JÓ KIS GÉP!
150 nettóért viszont már Pentium M 1.5(2MB), 14'' XGA, 256MB, 40GB, combo, 2.4kg lehet kapni 2 év garral (igaz nagyker), ami nem csak RAM-ban gyorsabb... de most 150 bruttóról volt szó.
Azzal egyébként nincs gondom, hogy véditek az eladó cuccát, csak hitelesebb lenne egy árajánlattal megtámogatva. Pl. nehogy már 120 alatt adja el, annyit adok érte én is, vagy ilyesmi. Nem? -
menin
tag
Igen tudom létezik ebből 1400x1050 -es felbontású is,de ha jól emlékszem az jóval drágább is volt.Esetleg külső monitorra is lehet kötni és akkor nem akadály a felbontás.
Közben még eszembe jutott,hogy megvannak hozzá a gyári lemezek (angol win2k) és van még compaq-os magyar ill. angol winxp-m is amit nem ehez a szériához adtak,de szerintem ezzel is működik.
Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest