- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Alapok lerakása by Bubó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Ok és Megoldás
Segafredo intermezzo volt itt most a problémás kávé.[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Az mitől van hogy a kávé darálás után jobban felragad a fémre, mintha vonzaná? Ezt most a legújabbal csinálja.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz krokostamas #505 üzenetére
Hello, hát ezt szerintem a próba fogja eldönteni, hogy érzel-e majd változást.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Hali
Vettem cikória kávét, azt hittem instant de nem, ezt le kell szűrni. Teából is van otthon ami nem filterben van ahhoz is kéne valami jobb, nekem viszont nincs ez a fajta kávé/tea főzőm. Egy ilyet ha vennék jó lehet önmagában a célra, vagy van jobb megoldás? Még egy gépet már nem akarom vennék csak erre.moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
bw-cmm2 gépnél habosítás után nem lehet egyből kávét főzni? Ez a 'gőz mód' jön be.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
"Amikor lekapcsoltad a főzőt és levetted azonnal tartsd egy rövid ideig a kotyogós alját hideg folyó víz alá, így a gőzképződést megállítod."
-Ez egy bialetti venus fényes felületének nem árt meg?
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Mernétek venni ilyen főzőt? Időseknek lenne régi kotyogós helyett, gondoltam ha már új akkor lehetne elektromos, karost nem akarok azt nehezebb tekergetni.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Akkor jólvan köszi.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz Digitalpimp #398 üzenetére
Akkor ezt most eléggé BB. Ha már szóba került, amikor folyik ki rajta a víz, régebben nálam sugárban jött mint a tusolófejből, most meg csak így.
Citromsavas átöblítéstől nem változott. Ötlet?moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz Digitalpimp #396 üzenetére
Ez a mantaro egész jó pont most bontottam a calma verziót, főleg az előző bravoshoz képest
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz bmxbandita #381 üzenetére
A főző valószínűleg elég az átlagembernek akik tejjel cukorral isznak kávét, az elitnek biztosan kevés
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz zitrone88 #305 üzenetére
Darálóst nem akarok, jelenleg minime kapszulásban adapterben készül a kávé amit kézzel őrlök, de valahogy nem az igazi az ízvilág, még úgyse hogy tejjel vagy fehérítővel iszom nem tisztán, itt is hasonlóan levegős lesz, így attól félek ezek ízben se nagyon különböznek kicsit olyan érzésem van mintha a zaccot főzném le, lehet brikka lenne első körben a jó választás. Azt meg tudnád nézni blitzwolfnál elfér-e egy 11cm magas pohár? Úgy látom nincs sok hely.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Meg amit még néztem az a blitzwolf 'presso' gépe, és a lidlben is van egy kb hasonló szintű. Kényelem szempontból azok nyernek, a tejhabosító se rossz, na de a kérdés hogy melyik gép kávéja a jobb az ízlésemnek na ez az ami sosem derül ki csak ha megvenném mind
Ja igen ezeknél a kávéfőzőknél a szűrő amibe rakni kell a kávét, azt muszáj tele tölteni, vagy íz szempontból nincs jelentősége? Legtöbbször elég lenne nekem kb fél-1 deci is, nem akarnám utólag melegíteni.[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Igen látom ezt a brikkát ajánlják mert presszó kávéhoz hasonlót főz. Ennél tényleg igaz hogy ahány személyes annyi adagot kell vele főzni kevesebbet nem ajánlott?
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Kotyogós kávéfőzők között van érdemi különbség azon kívül hogy hány adagra képes?
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Szemes kávénál számít hogy átlátszó üvegben vagy mondjuk fémdobozban van tárolva? Vagy teljesen mindegy mert kibontás után x nappal már ihatatlan? Saját tapasztalat érdekelne.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Ha mér édesítő akkor sima 1kg-os eritrit, az még épp megfizethető.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Van-e különbség, ha ugyanazt a kávét DG vagy nespresso gépben főzzük a belerakott újratölthető kapszulában? Olyantól kérdezem aki már próbálta mindkettőt.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Ide is beírom hátha, DG ristretto (zöld)kapszulás kávé-hoz hasonló ízű őrölt kávét keresek, hátha tud valaki hasonló ízvilágút, mivel hónapokig tart nálam egy csomag, lehet évekig kéne keresgélnem
moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest