Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
Dragon3000 #78 üzenetére
És? De a TSMC-nek nem kell maguknak fejleszteni, mert nem érik szankciók. S nem is annyira látom, hogy nagyon meg lenne paskolva itt a fórumokon a váluk, hogy le tudják gyártani az a több száz millió (milliárd?) csúcstechnológiás chipet az iPhone-okba meg a Geforceokra. Pedig abszolút top kategóriát és teljesítményt képviselnek.
Itt mindig arról van szó Kína milyen ügyes a saját lábán. Hát most majd kiderül.
-
hapakj
őstag
válasz
Dragon3000 #62 üzenetére
Ennek ellenére nem igazán tapasztalom ezt. Legutóbbi műszaki cuccaim amik tönkrementek véletlen épp egy Kínai cégtől voltak. Olyan elég kirívó véletlen.
-
hapakj
őstag
válasz
Dragon3000 #60 üzenetére
Tény. Én is mindig ezt szoktam mondani. Nem az a lényeg, hogy kínában készül, hanem hogy melyik nyugati cég végzi a tervezést és minőségbiztosítást
Mert utóbbi határozza meg a minőséget.
-
hapakj
őstag
Nem láttam bele semmit, de nem érzem érvként relevánsnak mi történt több száz éve. S igazából abban se nagyon látok összefüggést, hogy több száz éve történt rabszolgatartás milyen szinten kellett befolyásolni az utóbbi pár évtized technológiai fejlődését.
Pl a hidegháború elején a Szovjetunió jobban vagy fej fej mellett állt USA-val ilyen téren, aztán valahogy lassan még is elkavarták a dolgokat.
-
hapakj
őstag
Akkor én is megtehetek bármit, mert mondjuk 200 éve teljesen máshogy intézték a dolgokat? Pl teljesen elfogadható akkor, hogy a nőknek a konyhában a helye, meg amúgy sincs szava igaz?
Senki se mondta, hogy a nyugat mindig is szent volt és mindenre is büszkének is kell lenni, de igazából szerintem annyira nem is azok. Pont úgy, ahogy egyes kínai félig összelopkodott fél siker nagy eredmény lenne.
-
hapakj
őstag
válasz
Dragon3000 #41 üzenetére
elhiszem újra kell paraméterezni, de akkor az nvidia problémájáról is volt cikkezve úgy tűnik.
-
hapakj
őstag
válasz
Ajándékok #37 üzenetére
Ezek AI gyorsító kártyák. Nem random Veér István 5090-ese amit otthon úgy fine tuneol ahogy szeretne, s úgy állít be ahogy akar. Ezeket. 1000-es tételben kellene berakni rackekbe is működniük kellene stabilan, mindenféle egyedi paraméterezés nélkül.
Nincs olyan, hogy be lehet kapcsolni a légkondit, mert ilyen helyeken alapból konstans maxon megy.
De amúgy marha vicces, hogy most hogy Kínának saját lábakon kell állnia elkezdenek szívni a saját minőségbiztosításukkal, merthogy annyira még se felelnek meg a cuccaik a paramétereknek
-
hapakj
őstag
Kizárt, ez prémium kínai technológia. Már papíron 2 nagyságrenddel jobb mint bármi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged