- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS notebook topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
titán
ennek aztán így nem sok értelme volt
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
icp1970
senior tag
Érdekes volt.
-
zooly
tag
En egy macskakore lennek kivancsi.
https://www.ratingraph.com/
-
pusszycat
nagyúr
Ugyanez, csak jégtömbbel?
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
Fred23
nagyúr
Én PIII-ast hűtöttem már hatástalanított, rézköpenyes kézigránáttal.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Dikk mán színesfém!
Amúgy igen. Amíg nem melegszik át, addig jó.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Robi BALBOA
őstag
Csak a "tesók" meg ne lássák, mert akkor hamar vége lesz a pályafutásának.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /SLOT A lapot és Procit Keresek!/
-
scream
veterán
Az utolsó mondatban mi történt a szerzővel?
-
BusinessGuy
senior tag
Idézve Tirexi """"mestert"""" mikor is levette a korájhét hütőbordáját:
"Réz van benne???? Ezé hütött ez ilyen szarúú" -
Duck663
senior tag
Rendkívül olcsó és hatékony megoldás!
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
AssAssynn
őstag
Alaplap lájkolja. Ha jól látom a csavarjain áll az egész fektetve és nincs alátámasztva, de még a ház is olyan, hogy egy lyuk van ott, nehogy feltudjon rá feküdni.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Tutti Georg
csendes tag
Bravo!! Micsoda fejlődés!!
Ja vízzel!! Akkor minek ekkora réz cucc! Umagumma.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
nagyúr
Nekem a laptopra az ~1.3kg-os heatsink is elég lesz az (asztali) i9-re!
/gyárival sincs gond, mert 340W TDP-s , de az fele tömegű csak.../A gyári pedig - ezek ventik nélkül lettek mérve, csak a heatsink! - :
◄►Clevo® X170SM-G *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super MXM 200W+*7TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
tibaimp
veterán
Akkor már inkább ezüsttömbbel kellet volna tesztelni.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
MaxxDamage
nagyúr
Nekem van sok ezüstöm és feláldoznám egy heatsinkre, ami ezüst 😁 /kutyának nem kell már az ezüst, én is minden ezüstöt lecseréltem aranyra...na az drága! Az ezüst aprópénz az aranyhoz képest! 😄/
◄►Clevo® X170SM-G *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super MXM 200W+*7TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Cs1csó
félisten
Hülyeség. Olyat láttam már képen, hogy a gép mellett volt egy bazi nagy radiátor és az volt összekötve egy a processzor feletti résszel és így tényleg nagyon nagy helyen tudta leadni a hőt.
-
tibaimp
veterán
válasz
MaxxDamage #21 üzenetére
Ez OK, jogos! De azért jóval drágább, mint a réz vagy az alu.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
FoxiestFox
félisten
válasz
MaxxDamage #17 üzenetére
Rezet látok?
Itt egy régi IBM G40 rézblokkja, nem csak nagy, vastag is, két élén is lamellás. -
denx1992
tag
Megint egy értelmetlen próbálkozás! Van még valami ehhez hasonló idióta ötlet? Most komolyan ez lett a színvonal 2023 ban?
Nber tragédiája
-
Top cat
őstag
Nem a Reserator 2 volt az?
-
KAMELOT
titán
Milyen baromságokat találnak ki valakik?!?!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
MaxxDamage
nagyúr
Az biztos is!
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
FoxiestFox #25 üzenetére
Igen, abból még nem volt kispórolva az anyag...
-
Szakbarbár
aktív tag
Ennek a Delux változata amikor 24 karátos aranytömbbel csinálja meg valaki?
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
tibaimp
veterán
válasz
Szakbarbár #36 üzenetére
Nem, mert az arany hővezetési képessége rosszabb, mint a rézé. De már most utána nézek, nem-e beszélek hülyeséget...
szerk:
Jól emlékeztem: [link]
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
-
Reggie0
félisten
"mert a réz igen jól veszi át a hőt más felületről, de nem annyira jó a hatékonysága, amikor ezt le kell adnia a környezet felé. "
Egy szakmai oldalon ilyen baromsagokat hogy lehet megjelentetni?
-
TeeJay
félisten
26 kilogrammos vas a Zalmantól
Megnézném ez a böszme ház ma mit bírna mert így ventilátor mentesen lehetne komplett rendszert hűteniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
Persze mai kiadásban kellene nem a 17éves verzió
Gyanítom egy közepes 4magos gépet elvinne lazán úgy 90watt TDP-ig meg egy 150watt TDP-s GPU-t is
Mai SSD korszakban meg félpasszív tápok mellett a többinem nem is kellene nagy hűtésMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MaxxDamage
nagyúr
Nem sok különbség van a réz és ezüst között ilyen téren.
Nem érné meg a "váltást" szvsz...(közel duplája lenne, vagy csak 50% a különbség a kettő között, már megérné, de így nem!)
-
Hamarosan feltalálja a vízhűtést
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
tibaimp
veterán
válasz
MaxxDamage #47 üzenetére
Ez igaz! Isten őrizz, hogy váltson az ember, nem ér annyit, ahogy írod is, csak teoretikusan hoztam fel...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Persze még van hova fejlődni, hiszen a környezet felé nem olyan jó a réz hőleadása.
- Wise (ex-TransferWise)
- Disney+
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS notebook topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motoros topic
- Anime filmek és sorozatok
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Corsair iCUE 5000X RGB TG Edzett Üveg Mid-Tower Smart Gépház - ÚJ, Gari + Számla, BeszámítOK!
- Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB
- CORSAIR RM750X 750W -1 ÉVET MENT - 5+ ÉV GARI
- ELADÓ NOCTUA NH-U12S SE-AM4 processzor hűtő
- 10év Alza GARANCIA! Seasonic PRIME 1300W PLATINUM PX-1300 Tápegység! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest